Najboljše orožje v Warzone 2: Meta orožja v zgodnjih igrah

Warzone 2 ponuja široko paleto orožij, med katerimi lahko izbirate v CoD Battle Royale, in naš vodnik vam bo pokazal, katera so po našem mnenju najboljša zgodnja meta orožja, na katera se lahko osredotočite v Al Mazrah Warzone 2.

Naslednje poglavje v sagi Battle Royale Call of Duty se je začelo kot Warzone 2 je uradno v teku, oboževalci BR pa se zdaj poglabljajo v povsem nov zemljevid igre – Al Mazrah.

Med njegovimi ikoničnimi POI in nova krožna mehanikaigralci se lahko veliko naučijo, vključno z nekaj vrhunskimi orožji, s katerimi poskušajo zgodaj postaviti tarčo Modern Warfare 2 orožje.

Igralci že poskušajo določiti najboljša kombinacija paketov Perk za uporabo, skupaj z najbolj idealnim orožjem, ki sledi Sezona 1 navdušenci in živci.

Oglejmo si torej najboljša orožja v Warzone 2, ki jih lahko uporabimo na začetku, preden se tarča zares začne postavljati v streljačini Battle Royale.

Najboljše orožje v Warzone 2: razvrščeni seznam

Warzone 2 ni bilo tako dolgo, zato smo razvrstili orožja, ki se nam zdijo najbolj učinkovita, kmalu pa bo na voljo obsežna razvrstitev vsakega orožja v igri.

Zaenkrat so to glavna orožja, na katera se morate osredotočiti in jih iskati v trgovinah z zemljevidi, saj menimo, da so tako blizu tarči kot karkoli drugega in bi vam morala dobro služiti.

Tukaj so razvrščeni od najvišjega do najnižjega:

  1. RAL MG
  2. M4
  3. Kastov 762
  4. RPK
  5. EBR-14
  6. SP-R 208
  7. Fennec 45
  8. Signal 50

Najboljše orožje v Warzone 2

8. Signal 50 – Najboljša ostrostrelna puška v Warzone 2

ostrostrelska puška signal 50 v vojnem območju 2

Verjamemo, da je tako Signal 50 je trenutno najboljša ostrostrelna puška v igri zaradi svoje nezaslišane moči in neverjetno visoke hitrosti ognja za ostrostrelsko puško.

Priključki, ki povečajo hitrost in manevriranje pištole, hkrati pa je njen odsun povečan s cevjo, pomenijo, da je Signal 50 tukaj marsikaj všeč.

Včasih običajni AR preprosto ne bo pomagal, ko dosežete določeno razdaljo, Signal 50 pa vam omogoča, da z dobro postavljenimi streli zadenete igralce na velike razdalje. Če zgrešiš ali le zadeneš močan telesni strel, bo njegova hitrost ognja to nadomestila in hitro parirala drugemu strelu.

7. Fennec 45 – Najboljša avtomatska puška v Warzone 2

fennec 50 smg v vojnem območju 2

Raje vodimo Fennec 45 kot sekundarno orožje, če se lahko dokopate do naboja tako, da izpolnite a Stronghold ali pridobitev a Loadout Drop.

Ni mogoče zanikati čiste srditosti Fenneca, saj lahko v enem zamahu izstreli celoten naboj nabojev, nekoliko večji nabojnik pa vas bo ohranil.

Fennec 45 je namenjen hitrosti in mobilnosti in zagotavlja prav to, ko v igralce iz bližine luknjate nešteto lukenj.

6. SP-R 208

ostrostrelna puška sp-r 208 na vojnem območju 2

The SP-R 208Njegova prednost do sovražnikov z enim udarcem je enaka v Warzone 2 kot v igri za več igralcev Modern Warfare 2.

Če želite nekaj, kar izstopa na krajših razdaljah kot ostrostrelska puška, potem bo SP-R 208 opravil svoje delo. Raje imamo daljši doseg, saj nam omogoča, da orožju dodamo ogromno povečave, ne da bi ga preveč spremenili v popolno ostrostrelsko puško.

5. EBR-14 – najboljši strelec v Warzone 2

ebr 14 v vojnem območju trske 2

Morda je odvisno od tega, katera puška Marksman vam je ljubša, vendar menimo, da ima EBR-14 vodilno orožje v tej kategoriji zaradi svoje povečane hitrosti streljanja.

Njena hitrost nadomesti dejstvo, da nima povsem enakega potenciala za en udarec kot druge puške Marksman, toda v pravih rokah je EBR-14 močna in smrtonosna.

4. RPK

rpk na območju trske

Zgodnji občutek in težavnost Warzone 2 pomenita, da je na tej točki v metaigri dovolj prostora za variacije, ni boljšega primera kot RPK LMG.

Ker AR-ji niso tako dobri zračni stroji, kot so bili v prvotni Warzone, orožje, kot je RPK, cveti v okolju Battle Royale. Večji naboj in močnejše krogle pomenijo, da bi morali pomisliti na to neusmiljeno zver.

3. Kastov 762

castov 762 v vojnem območju 2

The Kastov 762 na skrivaj se predstavlja kot legendarni AK-47, tako da že veste, kaj dobite z osnovno obliko orožja, na tone ognjene moči z udarcem.

Ker ADS ni tako kritičen, kot je bil v MW2, se lahko osredotočimo na izboljšanje statističnih podatkov o odboju pištole, kar je pomemben dejavnik pri tem, da je Kastov 762 eden najboljših psov v igri. Kot pri vsakem AK-47 v zgodovini, če lahko obdržite odsun pod nadzorom, potem je skoraj zagotovljeno, da ga boste ubili.

2. M4 – Najboljša jurišna puška v Warzone 2

m4 jurišna puška v vojni coni 2

Dostop do orožja že od vsega začetka M4 ena najboljših izbir za vsakogar, ki začne Warzone 2in je tudi ultimativno orožje, ko napredujete po lestvici.

Če se vrnemo k Call of Duty 4, je M4 vedno imel veliko vsestranskost in je bil vedno dobro zaobljen. Solidna natančnost, poškodbe, ki jih je več kot mogoče popraviti, in priročna sponka za strelivo pomenijo, da je M4 pripravljen na skoraj vsako streljanje.

1. RAAL MG – trenutno najboljša pištola v Warzone 2

raal mg v vojnem območju 2

Za naše oči, RAL MG kjer je, so ga pred lansiranjem Warzone 2 oglaševali kot pošast, LMG pa v Al Mazrahu lepo izpolnjuje svoje upe in obljube.

Preprosto udari tako močno in njegov odsun se lahko drastično zmanjša, da se RAAL MG spremeni v šok laser. Tudi njegov čas ponovnega nalaganja ni žaljiv, kar je običajno zaskrbljujoče za večino LMG-jev, in popolnoma je sposoben z enim zamahom izbrisati celotno ekipo, temu ne morete oporekati.

Za naš denar je RAAL MG trenutno najboljše orožje v Warzone 2, zato bomo morali videti, ali bo še naprej vzdržal, ko bodo posodobitve in meta spremembe stopile v veljavo.


To zaključuje tisto, za kar verjamemo, da je najboljše zgodnje meta orožje v Warzone 2, ki ga lahko preizkusite, ko je igra na nogah. Če želite še več vsebine in vodnikov Warzone 2, jih imamo spodaj še veliko, da si jih ogledate:

Najboljše nastavitve krmilnika za Warzone 2 | Najboljše nastavitve računalnika za Warzone 2 | Najboljše orožje Modern Warfare 2 za odklepanje in napredovanje v Warzone 2 | Ali strežniki Warzone 2 ne delujejo? Trenutno stanje strežnika | Modern Warfare 2 & Warzone 2, sezona 1 Battle Pass: vse nagrade | Kako odkleniti jurišno puško M13B v Modern Warfare 2 in Warzone 2 | Kako odkleniti ostrostrelsko puško Victus XMR v Modern Warfare 2 in Warzone 2 | Kako odkleniti BAS-P SMG v Modern Warfare 2 in Warzone 2 | Vsako vozilo v Warzone 2 & DMZ

Avtorstvo slike: Activision

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *