Najboljše igre svetovnega prvenstva 2022: Španija premagala Kostariko s 7:0

Španija skrbel za posel in nato nekaj kot Svetovno prvenstvo v nogometu 2022 nadaljevanje v sredo na FOX, rez kostarika 7-0 v dominantni seriji z goli šestih različnih igralcev. Sijajna predstava je postavila nov rekord Španije v številu golov na eni tekmi svetovnega prvenstva.

Prej avtsajder Maroko boril za drugo mesto 2018 Hrvaška do kravate, i Japonska presenečen Nemčija z dvema poznima goloma za zmago z 2-1.

To so najbolj zanimive stvari z mojstrskega tečaja v Španiji!

Sorodno: Japonska je osupnila Nemčijo, medtem ko podložniki svetovnega prvenstva še naprej tulijo

To tekmo si lahko ogledate in vsako tekmo turnirja na FOX Sports družina omrežij — uradni partner za prenos turnirja v angleškem jeziku v ZDA — ter aplikacija FOX Sports in FOXSports.com. Lahko tudi brezplačno predvajajte celotne ponovitve tekem na Tubi.

Tu so najboljše predstave s srednega skupinskega dela.

Španija proti Kostariki

Enrique verjame v svojo ekipo

Odkar je vse zmagala leta 2010, je imela Španija na zadnjih svetovnih prvenstvih mešane rezultate. Leta 2018 je Španijo v osmini finala razočarala gostiteljica Rusija, leta 2014 pa se ni prebila čez skupinski del. Letošnja ekipa je polna mladih talentov, s skupno devetimi igralci, ki prihajajo iz močnih FC Barcelone in Real Madrida. Trener Luis Enrique, tudi sam nekdanji španski reprezentant, verjame, da ima njegova ekipa vse, kar je potrebno, da vrne Španijo k slavi na svetovnem prvenstvu.

Kostarika poje glasno in ponosno

Kostarika je na svojem tretjem zaporednem svetovnem prvenstvu in se je leta 2014 celo prebila v četrtfinale. Vendar so bili njeni igralci še vedno premočeni in so med himno pokazali ponos svoje države.

5′ – Zamujena priložnost za Španijo

Dani Olmo po sijajni podaji je imel jasen pogled proti golu, vendar je njegov strel šel mimo in velika zamujena priložnost za Španijo, da bi zgodaj povedla.

11′: Dani tokrat ne zgreši!

Odlično delo Olma v polju je poneslo Navasa iz mreže in Olmo je žogo poslal mimo kostariškega vratarja za izjemen gol za vodstvo Španije z 1:0.

Španec Dani Olmo je dosegel gol proti Kostariki v 11′

Zgodovinski je bil tudi gol Olma 100. gol Španije v zgodovini svetovnega prvenstva v nogometu.

21′: Strel Asencie na 2:0

Marco Asensio‘s laser off velik center iz Jordi Alba zadel mrežo in dodal še en gol za Španijo.

Španec Marco Asensio je dosegel gol proti Kostariki v 21. minuti

31′: Španija se VALJA

Ferran Torres‘ enajstmetrovka je Španijo povišala s 3:0, saj so Španci hitro spremenili tekmovanje v poraz.

Španec Ferran Torres je dosegel gol proti Kostariki v 31. minuti

54′: Beat down je ON

Torresov dotik in sijajna žoga z levico sta poskrbela za drugi gol španskega napadalca v dnevu in za Kostariko je hitro postalo prepozno.

Španec Ferran Torres je dosegel gol proti Kostariki v 54′

75′: Gavi se pridruži zabavi!

FC Barcelona pojav Gavi je stopil v akcijo s svojim prvim golom na svetovnem prvenstvu za Španijo, s čimer je 18-letnik postal najmlajši Španec, ki je kdaj zadel v tej fazi, in tretji najmlajši strelec svetovnega prvenstva vseh časov. To je Gavijev tretji mednarodni gol v samo 14 tekmah za Španijo.

USWNT legendi in analitičarki FOX Carli Lloyd je všeč, kar vidi iz Španije na uvodu svetovnega prvenstva.

90′: Španija je izenačila!

Carlos SolerUdarec v 90. minuti postavlja rekord po številu golov, ki jih je Španija dosegla na tekmi svetovnega prvenstva.

93′: Španija PODIRA REKORD

To je bilo hitro! Alvaro MorataNjegov gol le tri minute pozneje je Španiji dosegel novo visoko oceno za večino golov na svetovnem prvenstvu v zgodovini španske moške reprezentance.

Preberite več iz Svetovno prvenstvo:

Oglejte si celoten razpored za svetovno prvenstvo in ogled vsake tekme v živo tukaj.


Izkoristite več o svetovnem prvenstvu FIFA 2022 Sledite svojim priljubljenim, če želite prejemati informacije o igrah, novicah in večLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *