Najboljše 3 napovedi cen Bitcoin, Ethereum, Ripple: Priprava na naslednjo potezo trga

  • Bitcoin je po padcu za 10 % čez vikend poskočil za 5 %.
  • Ethereum kaže, da biki izgubljajo temeljno moč.
  • Cena XRP se konsolidira v razpon, ki bi ga lahko rešili z eksplozivnim premikom.

Kripto trg je po vztrajnem upadanju čez vikend ustvaril nasprotni trend. Dvotedenska konsolidacija se je ob koncu tedna obrnila navzdol, pri čemer so bili napovedani cilji precej nižji od trenutne cene. Opredeljene so ključne ravni za določitev naslednjih možnih premikov treh najboljših kriptovalut.

Cena bitcoina vrača udarec

Cena Bitcoina je po tem skoraj padla na dno dva tedna konsolidacije v območju 17.000 $. Preboj je povzročil najnižjo mesečno vrednost 15.476 $. Zdaj pa peer-to-peer digitalna valuta se je boril proti medvedjemu napadu, saj so biki v torek, 22. novembra, povrnili 5 % izgube. Vendar pa oblikovanje zastave, ki je obkrožalo ceno BTC med dvotedensko konsolidacijo, napoveduje cilje med 13,500 in 14,000 $. Zato se lahko trend padanja nadaljuje.

Cena Bitcoina se trenutno giblje pri 16.161 USD. 5-odstotno povečanje je kataliziralo bikovsko odstopanje, o katerem so poročali za več altcoinov med zasedanjem v New Yorku 21. novembra. Biki se zdaj soočajo z znatnim odporom blizu osemdnevnega eksponentnega drsečega povprečja 17,000 $. Ponovni preizkus ovire bi lahko sprožil veliko močnejšo razprodajo.,

Odpoved medvedja ideja je preboj nad najvišjo vrednost nihanja prejšnje konsolidacije pri 17.200 $. Če je raven označena, bi lahko biki povzročili odboj nasprotnega trenda nazaj na 21-dnevno preprosto drseče povprečje pri 17.900 $. The Cena bitcoina se bo povečalo za 10 %, če pride do obratnega scenarija.

tm/btc/11/22.22
BTC/USDT 1-dnevni grafikon

V naslednjem videoposnetku se naši analitiki globoko poglobijo v ceno bitcoina in analizirajo ključne ravni zanimanja na trgu. -Ekipa FXStreet

Cena Ethereuma izgublja tla

Ethereum cena je videla boljše dni, saj so medvedi od vikenda povzročili 10-odstotni padec. Trenutno poskušajo biki ustvariti odboj nasprotnega trenda, vendar bi ta poskus lahko izčrpal njihovo osnovno moč. Indikator profila količine zmede to zgodbo, saj je bilo v zadnjih dneh opravljenih manj transakcij v primerjavi s prejšnjo razprodajo v novembru, ki je trenutno prebila mejo 1000 USD. Če bodo razmere na trgu vztrajale, medvedi bi lahko sprožili končno potezo, da bi ohranili ceno Ethereuma pod 1000 $.

Cena Ethereuma se trenutno giblje pri 1119 USD. Medvedi na trgu bodo poletno likvidnost verjetno ciljali na 1000 $ in potencialno 939 $. Če biki na strani ne skočijo v to cone, bi bil padec prostega pada, ki cilja na poletne najnižje vrednosti pri 880 $, neizogiben. Preobrat zamisli o padajočem trendu bi predstavljal preboj nad 1276 $.

Nasprotno, odboj nasprotnega trenda v prejšnje območje zastojev pri 1276 $ bi bil idealno ciljno območje za kratkoročne bike. Biki morajo preseči 8-dnevno eksponentno drseče povprečje 1192 $, da upravičijo morebitne bikovske ideje o trgovanju.

tm/eth/11/22/22

ETH/USDT 1-dnevni grafikon

V naslednjem videu se naši analitiki poglobijo v cenovno akcijo Ethereuma in analizirajo ključne ravni zanimanja na trgu. -Ekipa FXStreet

Cenovni razpon XRP je omejen pred eksplozijo

Cena XRP je podlegla medvedji trdnjavi, podobno kot Bitcoin in Ethereum. Žeton za digitalno nakazilo zdaj tvori razpon med 0,34 USD in 0,39 USD. Tehnični podatki kažejo nižje vzpone in višje padce postopoma skozi ves mesec. Novo odkrito cono zastojev bodo verjetno rešili z eksplozivno potezo. Če bo premik medvedji, bo cena XRP leta 2023 verjetno trgovala pod 0,30 USD.

XRP se trenutno trguje pri 0,37 USD. Biki se trudijo prvi poskus zaustavitve 8-dnevnega eksponentnega drsečega povprečja (EMA) po zavrnitvi, ki je povzročila 10-odstotno znižanje čez vikend. Ko cena raste, bočni medvedi morda želijo paziti na indeks relativne moči (RSI). Indikator prikazuje trenutno ceno blizu prejšnjih najvišjih vrednosti, kar nakazuje, da bo kmalu vzpostavljena medvedja divergenca in lahko upraviči trgovce, da odprejo medvedjo pozicijo.

Medvedji cilji bi bili novembrska najnižja vrednost pri 0,3160 $ ​​in potencialno poletno nizkopo 0,298 USD. Obrat medvedje teze je preboj nad vrh zagona pri 0,40 USD. Če biki lahko presežejo oviro, bi lahko prišlo do dviga proti prej prebitemu območju podpore pri 0,44 USD. Takšna poteza bi povzročila 20-odstotno zvišanje glede na trenutno ceno.

tm/xrp/11/22/22

XRP/USDT 12-urni grafikon

V naslednjem videu se naši analitiki poglobijo v cenovno akcijo Ripple in analizirajo ključne ravni zanimanja na trgu. -Ekipa FXStreet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *