Nacionalna liga brez razpisov: 18.11.22. – MLB Trade Rumors

Rok za sklenitev razpisne pogodbe za igralce, ki izpolnjujejo pogoje za arbitražo, je nocoj ob 19.00 po centralnem času. Tukaj je pogled na igralce ekip državne lige, ki danes niso bili razpisani. Ta objava bo posodobljena, ko bo razkritih več odločitev. Vsi nerazpisani igralci gredo neposredno k brezplačnim posrednikom

Sodelavec MLBTR Matt Swartz predvidene plače za vse igralce, ki so prejšnji mesec upravičeni do arb.

Kasnejše posodobitve

 • The rdeča imajo nepoudarjene pravice Daniel Duarte in nižjeligaški zunanji igralec Allan Cerda, s čimer sta oba črtana s 40-članskega seznama. Nobena nista bila primerna za arbitražo, vendar bo Cincinnati oba poslal v prosto agencijo, ne da bi zahteval opustitev. Duarte je letos trikrat nastopil za pomoč, prvič kot prvoligaš. Cerda, ki bo naslednji mesec star 23 let, se še ni uvrstil na turnir. Zadel je 0,198/0,350/0,401 v 257 nastopih na ploščah v Double-A. Cincinnati je tudi objavil, da je bilo šest igralcev določenih za dodelitev v začetku tega tedna – Aristides Aquino, Jared Solomon, Kyle Dowdy, Derek Law, Art Warren in Jeff Hoffman — vsi so bili izpuščeni. Tako Duarte kot Cerda sta se že dogovorila, da bosta ponovno podpisala pogodbo s Cincinnatijem glede manjše lige, poroča MLB.com Mark Sheldon (Twitter povezava).

Prejšnje poteze

 • The Braves izpraznil par mest na seznamu s 40 igralci s strani nerazpisanih podajalcev nižje lige Brooks Wilson in Alan Rangel. Rangel je večino prejšnje sezone preživel v Double-A, medtem ko je Wilson odsoten leta 2022. Atlanta je prav tako objavila, da trije igralci niso bili podpisani v začetku tega tedna — Guillermo Heredia, Jackson Stephens in Silvino Bracho — so bili izpuščeni.
 • The Velikani imajo nerazpisane objekte Mauricio Llovera in Alex Young in infielder Donovan Walton, s čimer je počistil tri mesta na 40-članskem seznamu. Walton je bil pridobljen od Mariners sredi sezone in dosegel 0,158/0,179/0,303 v 24 tekmah s San Franciscom. Young je zbral 24 nastopov, potem ko so njegovo pogodbo odkupili Guardians. Llovera je igral 17-krat, potem ko je lansko sezono podpisal pogodbo z manjšo ligo. Poleg tega San Francisco ni prijavil sedmih igralcev, ki so bili določeni za dodelitev v začetku tega tedna: Drew Strotman, Meibrys Viloria, Colton Welker, Jarlin Garcia, Dom Nunez, Sam Delaplane in Jason Vosler.
 • The Pirati neupravičeni levičar Manny Banuelos in lovilec Tyler Heineman. Oba sta bila imenovana za dodelitev v začetku tega tedna.
 • The Diamondbacks nerazpisana pravica Reyes Moronta, je sporočila ekipa. Razbremenilec je na 17 tekmah s Snakes dosegel 4,50 ERA, potem ko so ga prevzeli Dodgers.
 • The Očetje sporočili, da so lovilca izpustili Jorge Alfaro in prav efhraim contreras. Alfaro je bil predviden za 3,6 milijona dolarjev plače v tej sezoni, kar je ogromen znesek po sezoni .246/.285/.383. Contreras ni nastopil na velikih tekmovanjih; imel je težko leto v High-A in je zaradi tega izgubil mesto med 40 igralci.
 • The Mladiči imajo osrednjega igralca, ki ni na razpisu Raphael Ortegakot tudi podajalci nižje lige Brailyn Marquez in Aleksander Vizcaino. Ortega je v zadnjih dveh letih videl dostojno količino akcije in imel spoštljivo linijo .241/.331/.358 v 371 nastopih v pretekli sezoni. Kljub temu so se Cubs odločili za zgornjo mejo plač v razponu 1,7 milijona dolarjev za naslednje leto. Marquez je bil najboljši mož, vendar ima zadnja leta težave s poškodbami. Vizcaino je bil del Anthony Rizzo trgujejo z Jenkiji, vendar letos niso dodali nobenega nižjeligaša.
 • The Državljani nerazpisana pravica Tommy Romero. Določen je bil za dodelitev v začetku tega tedna. Washington je potrdil že napovedano odločitev o razhodu Luka Voit in Erick Fedde.
 • The Pivovarji odrezati desničarje Trevor Gott, Gustavovo okno in Luis Perdomo. Vsi trije so bili del Milwaukeejeve mešanice srednjega ranga, Gustave pa je imel največ 45 nastopov v tej skupini. Gott je imel 4,15 ERA v 45 2/3 menjavah, potem ko je zadnjo sezono podpisal kot prosti igralec.
 • The Skalno gorovje nenapisan infielder/outfielder Garrett Hampson, so sporočili iz kluba. 28-letnik naj bi prejel 2,1 milijona dolarjev plače. Hampson, hitri igralec s sposobnostjo igranja kjer koli v središču, preprosto ni dosegel zadetkov na ravni velike lige. Prihaja s kalibrom .211/.287/.307, ki prikazuje 226 nastopov na tablici.
 • The Mets sporočili, da niso napovedane Sean Reid-Foley in potrdili, da so izpuščeni Dominic Smith, o čemer smo že poročali. Letos je Reid-Foley sedemkrat nastopil v ligi MLB, pri čemer je imel 10 zamenjav.
 • The Dodgers imajo nerazpisan infielder Edwin Rios in komunalno podjetje Luke Williams, so sporočili iz kluba. Potrdilo tudi Los Angeles že objavljeno nerazpis nekdanjega MVP Cody Bellinger. Rios je v preteklosti pokazal nekaj ofenzivnih obetov in ima v lasti linijo .212/.299/.492 na 112 tekmah velike lige. Zaradi poškodbe stegenske mišice je izpustil dober del prejšnje sezone. Williams je pred kratkim zahteval opustitev s strani Marlins; Dodgers bi ga lahko poskušali vrniti na delo v nižjo ligo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *