Na trgu elektronskih zdravstvenih kartotek se vse bolj uveljavljajo tehnike obdelave naravnega jezika

LONDON, 24. november 2022 /PRNewswire/ — Sprejetje obdelave naravnega jezika (NLP) postaja vse bolj priljubljeno v trendih trga elektronskih zdravstvenih kartotek. NLP ustvarja stroje, ki lahko razumejo in se odzovejo na besedilni ali glasovni vnos tako kot ljudje z ustreznim besedilom ali lastnim govorom. Tehnike NLP se v EHR uporabljajo za zajemanje nestrukturiranih podatkov, analizo slovnične strukture, določanje pomena in povzemanje podatkov. Posledično lahko pristopi NLP zmanjšajo stroške, hkrati pa temeljito izvlečejo velike količine analitičnih informacij.

tbrc_logo

tbrc_logo

Izkoristite omejeni popust v višini 33 % na naša edinstveno zasnovana poročila o tržnih raziskavah o priložnostih in strategijah. Kontaktirajte nas še danes in ustvarite zmagovalne strategije.

The velikost svetovnega trga elektronskih zdravstvenih kartotek pričakovana rast od 31,78 milijarde dolarjev leta 2021 do 34,3 milijarde dolarjev leta 2022 s skupno letno stopnjo rasti (CAGR) 8,0 %. Pričakuje se, da bo svetovni tržni delež elektronskih zdravstvenih kartotek narasel na 44,18 milijarde dolarjev leta 2026 s CAGR 6,5 %.

Zahtevajte brezplačen vzorec poročila o trgu elektronskih zdravstvenih kartotek

Naval bolezni – glavno gonilo trga elektronskih zdravstvenih kartotek

Pričakuje se, da bo sprožil naraščajoče zdravstvene bolezni po vsem svetu rast trga elektronskih zdravstvenih kartotek v predvidenem obdobju. Zdravstvene bolezni naraščajo zaradi vremenskih sprememb, hitre urbanizacije, sprememb v rabi tal, okužb, dednosti in drugih vzrokov. Vse večja razširjenost bolezni bo vodila v povečanje števila bolnikov, kar bo podpiralo povpraševanje po vodenju zdravstvenih kartotek, vključno z EMR. Zaradi vedno večjega števila zdravstvenih dokumentov in informacij se bo pojavila potreba po učinkovitem orodju za vodenje evidenc, zaradi česar bo elektronski zdravstveni karton eno najučinkovitejših in najučinkovitejših orodij za shranjevanje, dostopanje, pridobivanje in zaščito zdravstvenih kartotek bolnikov. , pomaga pa tudi pri preventivi.

Tržni trendi elektronskih zdravstvenih kartotek – vse večja uporaba telemedicine

Severna Amerika bil je največja regija na trgu elektronskih zdravstvenih kartotek in bilo je vredno 12.417,39 milijona dolarjev v 2021. Trg elektronskih zdravstvenih kartotek v Severna Amerika je podprt s prisotnostjo velike, dobro uveljavljene in tehnološko napredne industrije zdravstvenega varstva v državah, kot je npr. ZDA in Kanada. leta 2021 Severna Amerika zdravstveni trg je cenjen 2,8 trilijona dolarjev.

Varnost podatkov bo omejila trg elektronskih zdravstvenih kartotek

Po navedbah tržne raziskave elektronskih zdravstvenih kartotek, naj bi vprašanja varnosti podatkov in izzivi, povezani z EMR, ovirali rast trga elektronskih zdravstvenih kartotek v predvidenem obdobju. Elektronske zdravstvene kartoteke so povezane z več vprašanji zasebnosti in varnosti, kot so podatki o bolnikih in varnost. Poleg tega je kibernetski kriminal v svetovnem porastu, kar predstavlja velik izziv za elektronske zdravstvene kartoteke. Kibernetski kriminal je v porastu zaradi vse večje avtomatizacije, hitre uporabe interneta, dela na daljavo in drugega. Ranljivost elektronskih kartotek prek interneta bo povečala tveganja, povezana z uporabo elektronskih zdravstvenih kartotek.

Oglejte si več v poročilu o trgu elektronskih zdravstvenih kartotek

Oglejte si podobna tržna poročila:

Poročilo o trgu globalne obdelave naravnega jezika (NLP) 2022 – po vrsti obdelave (besedilo, govor ali glas, slika), po implementaciji (lokalno, v oblaku), po komponenti (statistična, hibridna), po aplikaciji (samodejno povzemanje, zaznavanje analize) , odkrivanje tveganj in groženj), po industriji končnih uporabnikov (izobraževanje, BFSI, zdravstvo, IT in telekomunikacije, maloprodaja, proizvodnja, mediji in zabava) – velikost trga, trendi in globalna napoved 2022–2026.

Poročilo o trgu globalnega bolnišničnega informacijskega sistema 2022 – po komponentah (strojna oprema, programska oprema, storitve), po vrsti (klinični informacijski sistemi, administrativni informacijski sistemi, elektronski zdravstveni zapisi, laboratorijski informacijski sistem, radiološki informacijski sistem, lekarniški informacijski sistem, druge vrste), po Uvedba (splet, na mestu uporabe, oblak), po končnem uporabniku (bolnišnice, zavarovalnice, drugi končni uporabniki) – velikost trga, trendi in globalna napoved 2022–2026

Poročilo o globalnem trgu zunanjega izvajanja bolnišnic 2022 – po vrsti bolnišnice (zasebna, javna), po velikosti bolnišnice (majhne in srednje velike bolnišnice, velike bolnišnice), po storitvi (zdravstvena IT, klinične storitve, poslovne storitve, prevozne storitve, druge storitve) do konca Uporabniki (domovi za ostarele in oskrbovana stanovanja, specializirane bolnišnice, splošne medicinske in kirurške bolnišnice, urgentni in drugi ambulantni centri, drugi končni uporabniki) – velikost trga, trendi in globalna napoved 2022–2026.

Vas zanima več o The Business Research Company?

Podjetje za poslovne raziskave je podjetje za tržne raziskave, ki se odlikuje po raziskavah podjetij, trga in potrošnikov. Nahaja se po vsem svetu in ima strokovnjake za omogočanje strategij v številnih panogah, vključno s proizvodnjo, zdravstvenim varstvom, finančnimi storitvami, kemikalijami in tehnologijo.

Najobsežnejša zbirka podatkov na svetu

Glavni izdelek podjetja za poslovne raziskave, Globalni tržni model, je platforma za tržno obveščanje, ki pokriva različne makroekonomske kazalnike in meritve v 60 geografskih območjih in 27 panogah. Model svetovnega trga zajema večplastne nize podatkov, ki uporabnikom pomagajo oceniti vrzel med ponudbo in povpraševanjem.

Kontaktni podatki

Podjetje za poslovne raziskave
Evropi: +44 207 1930 708
Azija: +91 8897263534
Amerika: +1 315 623 0293
E-naslov: info@tbrc.info
LinkedIn: https://in.linkedin.com/company/the-business-research-company
Twitter: https://twitter.com/tbrc_info
Facebook: https://www.facebook.com/TheBusinessResearchCompany
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC24_fI0rV8cR5DxlCpgmyFQ
Blog: http://blog.tbrc.info/
Blog o zdravstvu: https://healthcareresearchreports.com/

Logotip: https://mma.prnewswire.com/media/1751581/tbrc_logo.jpg

Cision

Cision

Oglejte si izvirno vsebino:https://www.prnewswire.com/news-releases/the-electronic-medical-records-market-sees-a-rising-adoption-of-the-natural-language-processing-techniques–by-the-business -raziskovalno-podjetje-301682519.html

VIR Podjetje za poslovne raziskave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *