Miles Sanders, Melvin Gordon med 7 strokovnjaki

Sledite Seanu Koernerju na Akcijska aplikacija zmagati na vseh njegovih stavnih izborih.


Sanders je prejšnji teden komaj tretjič v tej sezoni zaostal za to mejo, vendar je bilo to v veliki meri povezano z prevlado Washingtona v posesti žoge v njegovi zmagi.

Mislim, da se Eagles bolj zanašajo na Sandersa, še posebej potem, ko so izgubili tako dragoceno podajo v Dallas Goedertu. The Žrebički se uvršča na peto mesto v DVOA v primerjavi s tekom, zato me ne zanima toliko, da bi Sandersa peljal, da bi očistil jambor, vendar mislim, da bo glasnost tam.

Predvidevam, da bo bližje 15 poskusom, vendar bi vzel le ta rekvizit pri 13,5 in stavil na -145.

Watkins vedno prinaša širok razpon rezultatov.

Kljub temu, da je doslej igral na vseh devetih tekmah, ima pet iger brez jardov, dve pa z vsaj 69 jardi. Je velika grožnja, ki vidi tarčo le na 6 % svojih poti, pri Goedertu pa lahko opazi povečanje uporabe , mislim, da bo žoga dokaj enakomerno porazdeljena med phillyjeve lovilce podaj.

Poleg tega se nagiba k boju proti coni. Prejšnjo sezono je imel 2,55 Y/RR proti moškim in 1,25 proti coni – letos je bil enako slab v vseh vrstah pokritosti – tako da bi se lahko še bolj boril proti ekipi Colts, ki uporablja cono na sedmem mestu. stopnja .

Kot se vedno zgodi, ko Watkins nastopi, bi to lahko izgledalo neumno, če izvleče globoko žogo. Vendar rad vlagam v njegov pod in njegovo povprečje je bližje 17,5 jarda.

Jefferson bo opazil povečanje uporabe s Cooperjem Kuppom na polici, vendar mislim, da bomo videli tudi Allena Robinsona, Bena Skowroneka, Tylerja Higbeeja in celo novinca Kyrena Williamsa, ki bodo izbrali dodatne tarče.

Jefferson je opazil, da se je njegov igralni čas zmanjšal, odkar se je vrnil v 8. tednu, zato se je pošteno vprašati, ali njegova pripravljenost še vedno ni na voljo za pravo redno vlogo. Poleg tega se profilira bolj kot resna grožnja v tem prekršku prav zdaj z povprečna globina cilja (aDot) od 20.8.

The svetniki so dovolili samo 25-odstotno stopnjo dokončanja za sprejemnike 20-plus jardov navzdol (šesto najnižje). Predvidevam, da je Jefferson bližje trem sprejemom in bi stavil na -130.

James Robinson je uspel premagati Carterja s 13-12 proti Billsom. To je bila Robinsonova prva tekma po celem tednu treningov, tako da bi se njegova vloga (pri zgodnjih padcih) lahko razširila po slovesu Jetsov.

Še vedno pričakujem, da bo Carter prevladoval pri podajah, vendar mi je všeč njegova vrednost rekvizita tukaj v scenariju podporne igre. Predvidevam, da je bližje devetim nosom in bi stavil -135.

Marshall ima 95 % več tekaških poti od 7. tedna, zato menim, da je njegov tukaj zahrbten v tem, kar bi moral biti scenarij igre Panthers, ki je zahteven za prehode.

Bakerju Mayfieldu in DJ Mooru je letos primanjkovalo kemije, toda Marshall se je povezal s 5 od 7 tarč Mayfielda, tako da bo verjetno dobil največji zagon z menjavo branilca.

Marshall je ujel le 56 % svojih tarč, vendar pričakujem, da bo imel v prihodnje bližje 60 % stopnji ulova na podlagi svojih 11,0 aDot (in Mayfielda pod sredino). Predvidevam, da je bližje 3,2 sprejema in bi stavil na -135.

Kljub temu, da je bil del RBBC za 2-3, je Gordon ohranil svojo prevlado pri podajah in dvominutnem napadu.

Denver bo brez Jerryja Jeudyja in KJ Hamlerja, njihovo ofenzivno linijo pa so zdesetkale tudi poškodbe, tako da bi Gordonove mete lahko uporabili za podaljšanje igre, še posebej proti obrambi LV, ki je zadnja v DVOA proti RB v igri podajanja.

Predvidevam, da je to bližje 14,5 jardom.

Ta številka je nekoliko visoka iz več razlogov.

1) The Steelers so bili letos dobri proti TE in so se uvrstili na 4. mesto v DVOA.

2) Z Joejem Mixonom in igro run, ki sta končno kliknila pred adijo, bi morala biti Cincy nekoliko bolj uravnotežena.

3) Hurst ima smešno 84-odstotno stopnjo ulova in bo zaradi tega nekoliko nazadoval — pričakujem, da bo v prihodnje bližje razponu 72-75 %. Spodaj vidi tudi veliko tarč in zaradi tega v povprečju dosega le 8,0 jardov na ulov.

Hurst bi lahko zgrabil 4-5 žog in še vedno ne bi uspel. Predvidevam, da je to bližje 34,5 jardom.

Kako bi ocenili ta članek?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *