Michiganski nogomet je z 19-17 zmagal nad Illinoisom

Med množico Big House, natrpano na stadionu Michigan, je na soboto na dan starejših zavladala tišina.

Upanje za oboževalce je bilo sprva priložnost, da jih pošljejo Michiganski nogomet od svoje zadnje domače tekme leta 2022 z zagonom.

Namesto tega je bil ves poudarek na zvezdniškem tekaču Blakeu Corumu, mladem branilcu JJ McCarthyju in izogibanju skoraj osupljivemu napadu, ko je igralec ekipe Wolverines Jake Moody zadel tri mete iz igre v četrti četrtini – zadnjega z devetimi sekundami pred koncem – in UM prinesel tesno zmago 19. -17 nad Illinoisom.

Jake Moody (13) iz ekipe Michigan Wolverines praznuje zmagoviti zadetek iz igre pozno v četrti četrtini s soigralci med tekmo proti Illinois Fighting Illini na stadionu Michigan 19. novembra 2022 v Ann Arborju v Michiganu.

SHAWN WINDSOR:Michigan beži proti Illinoisu. Naslednja država Ohio. Naj se hype začne.

KRATKE ROKE:Michigan brez RB Donovana Edwardsa za domači finale

Corum, Michiganov kandidat za Heisman Trophy v zadnjem delu, je zapustil pozno v prvem polčasu, potem ko je utrpel očitno poškodbo noge. V tretji četrtini se je vrnil za en nese za pet jardov, a je moral zapustiti igro in se ni vrnil. Končal je z 18 nosilci za 108 jardov ter rezultatom in dvema prijemoma za 39 jardov.

Njegov odhod je navidezno pocedil sok s stadiona.

Da bi bile stvari še hujše, je Corum v zadnjih dveh minutah prvega polčasa globoko na ozemlju Illinija zadel poškodovanega nosilca za svoj prvi spodrsljaj v tem letu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *