Miami Hogs, Marcus Tate, Spencer Rattler, Gamecocks

CLEMSON — V nedeljo zvečer Clemson glavni trener Dabo Swinney je nagovoril člane medijev, da bi podrobneje spregovorili o sobotni zmagi njegove ekipe nad Miamijem in seveda o tednu, ki je pred nami, preden se naslednjo soboto sooči s tekmecem Južno Karolino v Dolini smrti.

Tigri (10-1, 8-0), ki nedeljo začnejo kot favoriti s 14 točkami pred Gamecocks (7-4, 4-4), iščejo osmo zaporedno zmago.

Postanite naročnik na Tigerillustrated.com!

Sledi skrajšan prepis nedeljske telekonference.

UVODNE IZJAVE: “Samo dobra igra naših fantov. Ponosen sem na naše fante. Napad, še en hiter začetek. Nazaj na zadnje tekme, kjer smo imeli dobro ravnotežje. Imeli smo nekaj velikih padcev, vendar smo opravili boljše delo z enajstmetrovke. Pravkar smo nadzorovali igro. Bilo nas je 14 od 19 pri tretjih padcih. V rdečem območju smo metali 100-odstotno. Mislil sem dj. prav tako opravil odlično delo Mitchell Zunaj tretje četrtine, kjer smo imeli preobrat, smo bili zelo solidni. Veliko dobrih stvari v igri.

“V obrambi smo bili dominantni. Skupno 98 jardov in le osem v polčasu, 40 od ​​teh jardov pa je prišlo na eno igro. Zmagali smo v dvoboju. To so igre nazaj za hrbtom, kjer smo vplivali na branilca. Ustvarili smo več igra. Pri enajstmetrovkah smo bili čistejši. Imeli smo nekaj kritičnih napak in nekaj okvar, ki jih moramo odpraviti. Všeč mi je bil ekipni trud proti ekipi, ki je dosegla veliko zmago. Zabaven večer. Dober posnetek rezultat naprej.

“Zdaj se moramo posvetiti tej igri. Zahvalni dan nekoliko spremeni našo rutino. Pred nami je velik izziv.”

Q: Kaj si videl na doprsnem kipu?

SWINNEY: »Bilo je vklopljeno Borite se. Prebral je napačen signal. Tam smo imeli srečo. Roke imel blok ena na ena z čuvajem in ga premagal. Samo zgrešen signal.”

Q: Način, kako je Južna Karolina sinoči uničila Tennessee, bo ta teden ustvaril nekaj spletk. Kar se tiče vaših igralcev in kako gledajo na igro?

Pridružite se naročnikom Tigerillustrated.com na oglasni deski The West Zone!

SWINNEY: “Ni važno, kakšni so tvoji rekordi ali iz česa izhajaš. To je igra, v kateri vržeš vse te stvari ven. Vse je v tej igri. Ni pomembno, kaj si počel lani ali v tem letu. Gre za to, kako igrate v teh štirih četrtinah. Študentski nogomet, kot ste videli včeraj, je nepredvidljiv. Težko ga je zmagati. To je največja tekma leta in sezone sama po sebi. To je cilj sam po sebi. Igra je zabavna. del. Bil sem del številnih rivalskih iger. To je zabaven teden za priprave in igra, v kateri bosta obe ekipi dali vse od sebe, da bi našli način za zmago.”

Q: Morebitna dodatna pojasnila Marcus Tate?

Nenogometne teme

SWINNEY: “Odsoten bo. Imamo dobre in slabe novice. Njegov ACL je dober, vendar obstaja vez ali tetiva … tam je poškodovan. Imel bo operacijo, da to popravijo. Vse bo v redu . Slaba novica je, da bo odšel z nami. Vesel sem zaradi njega, ker je lahko odigral 11 tekem in je še vedno mlad igralec, ki je letos zelo zrasel. Ima veliko samozavesti in igral veliko hitreje in močneje kot lani. Lahko igra tudi za nas. Škoda, da je bila njegova sezona prekinjena, a sreča je, da je imel takšno leto, kot ga je.”

Q: Kako ste včeraj ocenili Mitchella Mayesa? In ali to kaj spremeni s Collin Sadler?

SWINNEY: “Mitchellu je šlo dobro. V bistvu je začel z zaporednimi igrami in v vsaki od zadnjih dveh iger smo imeli več kot 400 jardov. Opravil je dobro delo. Vesel sem, da je imel to izkušnjo. Moral sem igrati ogromno posnetkov. Zelo dobro zanj. Vesel sem, da smo lahko pozno spravili tista dva noter. Kar zadeva Sadlerja, ga bomo zagotovo pravilno odigrali, vendar ga bomo poskušali obdržati, če bomo lahko . Imamo še eno igro proti njemu.”

Q: Urnik vrnitve Tate?

SWINNEY: “Vrnil se bo na spomladanskih treningih, vendar bo verjetno le v zelenem dresu in delal individualne stvari. Mislim, da se spomladi ne bo trudil ali dal polno hitrost.”

Q: Kaj si mislite o sinoči ofenzivni eksploziji Južne Karoline? Ste si lahko ogledali kaj od tega?

SWINNEY: “Dobršen delček sem si lahko ogledal sinoči, ko sem prišel domov. Težko je igrati. Njihov podajalec je bil odličen. Zagon je močna stvar. Igrali so celotno igro v vseh fazah. Tennessee, ni bilo To ni njihov večer. Južni Karolini je treba priznati to. Njihov podajalec je bil preprosto izjemen. Veliko velikih iger.”

Q: Vaše mnenje o Jeremiah Trotter prejšnjo noč? Sploh igra PBU?

Postanite naročnik na Tigerillustrated.com!

SWINNEY: “Prebral ga je (PBU), vendar je nekoliko padel. Opravil je odlično delo pri okrevanju in obrambi. Je res dober igralec, kot smo upali, da bo. Igra z veliko samozavesti in začenja rasti v vodjo za nas.”

Q: Omenili ste Spencer Rattler. Kaj na njem izstopa, ne samo sinoči, ampak iz drugih filmov, ki ste jih videli o njem letos?

SWINNEY: “Gledal sem ga, ko je bil v Oklahomi. Bil je zelo rekrutiran tip. Dobro meče med gibanjem. Je res dober nogometaš. Zato je bil začetnik v Oklahomi in je bil rekrutiran, kot je bil. Vse, kar si ljubezen do branilca, ima. Ima odlično roko in je tekmovalec.”

Q: Da Beaux se vrne ta teden?

SWINNEY: “Upam. Še vedno je dan za dnem. Prejšnji teden je bilo blizu.”

dokler 65% POPUST na TONE uradno licencirana oblačila in oprema CLEMSON v The Tiger Fan Shop TUKAJ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *