M1 Pro MacBook Pro zdaj v prodaji za 499 USD s 16-palčnim modelom za vse čase

Pred vikendom so vse današnje najboljše ponudbe zdaj v prodaji pred črnim petkom in na čelu z 499 $ ves čas znižanje cen na najnovejšem Applu 16-palčni M1 Pro MacBook Pro. Na nasprotni strani postave je že tako dostopen 10,2-palčni iPad zdaj se prodaja še manj pri 270 dolarjev in zaokrožuje petkova najboljša znižanja cen z najnovejšim ecobee Pametni termostati HomeKit v prodaji od 159 dolarjev. Hit skok za vse to in še več v najnovejšem 9to5Toys Odmor za kosilo.

Prihranite 499 $ pri Applovem najnovejšem 16-palčnem M1 Pro MacBook Pro

Amazon zdaj ponuja Applov najnovejši 16-palčni M1 Pro MacBook Pro 512 GB za 2000 dolarjev v dveh slogih. V primerjavi s ceno 2499 $, ki bi jo redno plačevali, današnja ponudba znaša 499 $ prihranka, kar pomeni novo najnižjo ceno vseh časov. Kar bo verjetno najboljša cena nakupovalne sezone črnega petka, je to 99 $ pod prejšnjo najboljšo ceno in edinkrat, ko smo videli, da je padla pod 2099 $.

Appleov najnovejši vodilni MacBook Pro osveži priljubljeno 16-palčno preoblikovanje znotraj in zunaj. Novi čip M1 Pro poganja izkušnjo in je združen s 16-palčnim zaslonom Liquid Retina XDR, ki podpira ProMotion, hitrost osveževanja 120 Hz in največjo svetlost 1600 nit. Zapakirano tisto novo podvozje je baterija do 21 ur, kot tudi nov niz V/I, kot je vrnitev polnjenja MagSafe, HDMI, tri vrata Thunderbolt in več. Tudi pri novih modelih M2 ne pričakujemo padca do marca naslednje leto. Poglejte, zakaj je bilo tako naš Applov izdelek leta.

Applov najnovejši 10,2-palčni iPad prispe po pričakovani ceni za črni petek

Po podrobni razlagi, kaj lahko pričakujemo od Nakupovalna sezona črnega petka na sprednji strani Apple, zdaj vidimo, da bo eden od težko pričakovanih popustov začel delovati pred zahvalnim dnevom, Amazon pa bo znižal najnovejši 10,2-palčni iPad po eni najboljših cen do sedaj. Začeti pri 270 dolarjev v dveh barvah za Wi-Fi 64GB model, je današnja ponudba padla s 329 $ v obeh primerih in je drugi najboljši popust doslej. To je le 1 dolar najnižje vrednosti vseh časov in je redka priložnost za prihranek. tudi pri Best Buy za isto ceno.

Čeprav ni najnovejši model, ki je prišel v linijo iPadOS, 10,2-palčni model v prodaji je trenutno še vedno najbolj dostopna možnost na prodajnih policah in je opremljena s čipom A13 Bionic, ki naj bi bil 20 % hitrejši od svojega predhodnika. Glede tega, kako Apple uporabi vso to dodatno moč, boste uživali v dodatnih funkcijah, kot je podpora za True Tone za 10,2-palčni zaslon s središčem v novi ultraširoki kameri z ločljivostjo 12 MP, ki samodejno prilagaja obrezovanje in povečavo vaših selfie kamer glede na kdo in kje so v videu. Poglej pobliže naše poročilo o lansiranju zakaj je to trenutno ena najboljših ponudb Apple za črni petek v živo.

Najnovejši pametni termostati ecobee v prodaji od 159 $

Amazon zdaj ponuja najnovejši vodilni pametni termostat ecobee za 219 dolarjev. Običajno 250 USD, ne iščete le redke priložnosti za prihranek, ampak iščete tudi 31 USD popusta in dobite pričakovano ceno za črni petek 2022. To je eden najboljših popustov doslej in znaša 5 USD nižje od najnižja vrednost vseh časov. Vse skupaj je zavito v osvežen dizajn, ki se osredotoča na 4-palčni zaslon s pocinkano konstrukcijo v primerjavi s plastičnimi ohišji, ki so se uporabljala v preteklosti. Funkcije imajo tudi nekaj izboljšav z večinoma enako integracijo Siri in Alexa kot prej. Čeprav je največja prilagoditev ta, da je zdaj vgradna monitor kakovosti zraka ki se združi z zunanjim temperaturnim senzorjem, da pomaga zagotoviti lokalne odčitke temperature, vlažnosti in celo statistike, kot so HOS in ravni ogljikovega dioksida. Potopite se naše praktično poročanje o lansiranju za boljšo predstavo o tem, kaj lahko pričakujete.

Poleg vodilnega pametnega regulatorja klimatske naprave Amazon ponuja še enega popusta novi modeli pametnih termostatov ecobee. Ta različica z integrirano Alexo zdaj stoji pri 159 dolarjev prek Amazona z običajne cene 190 $, da bi dosegla najnižjo ceno vseh časov, nazadnje določeno pred več kot mesecem dni. Ta model je zapakiran večinoma enako preoblikovano stanovanje kot glavna ponudba, le z zmanjšanim naborom funkcij. Še vedno ima vgrajeno Alexo, vendar je integrirani dostop do Sirija od tam opuščen, kot tudi temperaturni senzor, ki se nahaja zgoraj. Še vedno pa obstaja podpora za HomeKit in vse druge tehnologije za avtomatizacijo, ki poskrbijo, da boste to jesen in zimo ostali prijetni.

Apple Watch SE 2 prinaša še bolj dostopnega spremljevalca za fitnes

Če je Apple Watch Series 8 najnižje vrednosti vseh časov ki so pravkar začeli delovati, še vedno niso dovolj dostopni, pravi Amazon Applova nosljiva naprava, ki je bolj proračunsko usmerjena še boljša vrednost. Zdaj se spuščam nova Apple Watch SE 2 GPS 45 mm do 24 $0, današnja ponudba predstavlja šele tretjo priložnost za prihranek od lansiranja septembra. To je nižje od običajne cene 279 USD in se ujema tudi z najnižjo ceno 39 USD. Tudi v prodaji, 40 mm slog GPS temelji na 229 dolarjev in novo najnižjo vrednost vseh časov.

Apple Watch SE 2 prihaja kot cenovno ugodnejše za vzeti na vodilnih nosljivih izdelkih podjetja z večinoma enakim dizajnom. Če uporabljate watchOS 9, si ogledujete možnost spremljanja vsega, od teka do srčnega utripa in spanja, z novim vgrajenim kompasom, ki prav tako dopolnjuje fitnes potovanje. Na voljo je tudi zaznavanje trka in še več, zapakirano v dizajn Retina Display z dodatno vodoodpornostjo za vsakodnevno nošenje pod tušem ali plavanjem.

Ankerjev Apex 12-v-1 Thunderbolt 4 Dock pade na 297 $

Ankerjeva uradna prodajalna Amazon zdaj ponuja svojo Apex 12-v-1 Thunderbolt 4 Dock za 297 dolarjev. Današnji popust v višini 52 USD z redne cene 350 USD, ki je eden od prvih popustov doslej, je dosegel najnižjo vrednost kot edina prodaja v tem letu. Cene od lansiranja so se dvignile od prvotnih 300 $ MSRP, ki so se spremenile na začetku leta, današnji popust pa še vedno presega tisto, kar bi lahko šteli za posebne lansirane cene.

Športni dizajn 12 v 1, novo vozlišče Anker Apex prihaja osredotočen na tehnologijo Thunderbolt 4, zaradi česar je pomemben spremljevalec M2 MacBook in več. Ima 90 W pretoka moči za polnjenje povezane naprave, od tam pa prinaša 12 različnih vrat, od dvojnih izhodov HDMI in polnih vrat Thunderbolt 4, ki lahko poganjajo zaslone 8K, do rež USB-A, Gigabit Ethernet in vsega drugega, kar lahko preberete približno v naše poročilo o lansiranju.

Najboljše menjalne ponudbe

9to5Mac prav tako vsak mesec sledi vsem najboljšim zamenjavam za iPhone, iPad, MacBook, Apple Watch in več. Bodi prepričan oglejte si najboljše ponudbe za ta mesec ko se odločite, da je čas za nadgradnjo vaše naprave, ali preprosto kontaktirajte neposredno našega trgovinskega partnerja če želite reciklirati, zamenjati ali prodati svoje rabljene naprave za denar in podporo 9to5Mac mimogrede!

Naročite se na 9to5Toys YouTube kanal za vse najnovejše videoposnetke, ocene in še več!

Jordanove najljubše periferne naprave za igre v letu 2022: na kaj iskati to praznično sezono [Video]

Pregled slušalk Alienware AW920H: Brezžična povezava, ANC in Bluetooth po nizki ceni? [Video]

Pregled Logitech Astro A30: Ali so to zadnje igralne slušalke, ki jih boste kdaj potrebovali? [Video]

FTC: Za zaslužek uporabljamo samodejne pridružene povezave. več.


Oglejte si 9to5Mac na YouTubu za več Applovih novic:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *