Lathan Ransom, Tommy Eichenberg se borita s poškodbo roke in vodita obrambo države Ohio proti Marylandu

Tommy Eichenberg je bil vodilni napadalec Ohio State proti Marylandu, Lathan Ransom pa je odigral eno najpomembnejših iger pri zmagi Buckeyes s 43-30 nad Terrapins. Nobeden ni bil zdrav za več kot eno igro sobotne tekme.

Eichenberg je igral z “dvema zlomljenima rokama” proti Terrapinsom, kot pravi linijski branilec Ohio State Zach Harrison. Medtem si je Ransom pri prvi obrambni igri Ohio Statea zlomil palec.

To nobenega od njiju ni preprečilo, da bi pomembno vplivala na College Park, saj je Eichenberg zabeležil skupno 13 spopadov, vključno z napadom za poraz. Za primerjavo, Ransom je skupaj zabeležil sedem odbitkov za poraz, prekinitev podaje in svoj drugi blokirani udarec v prav toliko tednih.

Harrison je dejal, da je njihova žilavost navdihnila ostalo obrambo države Ohio.

“Samo ko jih vidimo tam zunaj s poškodbami, ki jih imajo, se nam zdi, da smo v redu,” je dejal Harrison. »Če je Tommy zunaj z dvema zlomljenima rokama in se Lathan ukvarja s tem, s čimer se ukvarja in sta tam zunaj na igrišču in igrata, kaj naj rečem, če me malo boli ali me boli koleno ali kaj podobnega. Samo igrati moram. Vsi moramo igrati.”

Ransom je tudi dejal, da ga je Eichenberg skozi poškodbo navdihnil za igro.

“Tommy igra z dvema zmešanima rokama,” je rekel Ransom. “Kakšen je moj izgovor, da ne grem tja in se igram?”

Lathan Ransom

Lathan Ransom je preostanek tekme igral v mavcu, potem ko si je zlomil palec pri prvi obrambni igri Ohio State.

Kljub dvema poškodovanima rokama je Eichenberg še naprej igral kot All-American proti Marylandu in zabeležil vsaj 13 spopadov na tekmi že četrtič v tej sezoni, s čimer se je skupno število za leto povzpel na 105 – največ Buckeyeja v sezoni od 2015.

Ransom je medtem obrnil zagon igre v prid Ohio State, ko so Buckeyes to potrebovali. Ko se je Maryland soočil z 2. in 4. v uvodnem delu drugega polčasa, je Ransom zadel 8 jardov za poraz proti CJ Dippreju, ki se je po njegovih besedah ​​zgodil v isti igri, ko si je Ransom zlomil palec. Dippre pa je pridobil 25 jardov. ob prvi napadalni igri Marylanda na tekmi.

“Na začetku tekme je bil velik, velik eksploziv. To je bilo odvisno od mene. In moral sem to popraviti, prilagoditi in ne dovoliti, da se ponovi,« je dejal Ransom.

Dve igri kasneje je Ransom izbruhnil z roba in blokiral poskus punta Coltona Spanglerja iz Marylanda, podrl žogo s svojo poškodovano roko, da je Buckeyes dal žogo globoko na ozemlje Marylanda in postavil zeleno luč za dotik, ki je državi Ohio prinesel zmago. svinec. počakajte do konca igre po prejšnjem primanjkljaju 13-10.

Ryan Day je po tekmi spregovoril o Ransomovi predstavi.

“Blokirati dva punta v tednih zaporedoma … to je neverjetno,” je dejal Day. “To je bila res velika točka tekme in nam je dala veliko zagona.”

Harrison je Ransoma, ki je postal prvi Buckeye, ki je blokiral udarce v zaporednih igrah po Miku Dossu leta 2001, opisal kot “enega najtrdnejših fantov v tej ekipi.”

“Bili smo ob strani in Lathan je prišel in rekel: ‘Brat, moja roka je zlomljena,'” je dejal Harrison. “Rekel sem si,” Prekleto. Ali hočeš igrati?’ Rekel je: ‘Da, moram igrati.’ … On in Tommy, samo ko imata ta dva fanta tam zunaj in s tem, s čimer se ukvarjata, se nekako počutiš kot, ‘No, dobro sem.’ Moje roke delajo. V redu sem.”

Sobotna tekma je bila daleč od najboljše predstave obrambe zvezne države Ohio. Buckeyes so dali 318 jardov podaje in štiri touchdowne, kar je drugo največje dovoljeno število podaj na kateri koli tekmi v vsej sezoni (za samo tekmo Penn Statea, kjer so dali 31 točk in 371 jardov podaje). Ker je večina ostalih devetih ekip, s katerimi so se Buckeyes soočili v tej sezoni, ekip, ki so se nenehno borile za učinkovito podajo žoge, obramba podaja izstopa kot ena največjih skrbi zvezne države Ohio pred tekmo naslednji teden proti Michiganu, ki je še po koncu sezone.

Harrison in Ransom sta rekla, da se bosta morala vrniti in si ogledati film, da bi ocenila, zakaj je obramba podaje Ohio State imela težave proti Marylandu, toda Day je priznal, da mora obramba podaje igrati bolje.

»Mislil sem, da je (quarterback Marylanda Taulia Tagovailoa) danes igral po srcu. Mislil sem, da je igral zelo dobro. Dobro delo. Ampak ja, mislim, nekaj iger si moramo ogledati in poskušati obravnavati, kaj se tam dogaja, ker si zagotovo želimo videti boljšo igro,« je dejal Day. “Naš cilj številka ena v načrtu za zmago je, da odigramo odlično obrambo. In danes so zagotovo vrgli preveč jardov. Toda ta del bomo pogledali in poskušali ugotoviti.”

Na koncu pa je obramba Ohio State odigrala dovolj iger, da je zmagala Buckeyes. Buckeyes so zadržali Terrapins na metih iz rdečega območja pri vsaki od njihovih uvodnih dveh posesti – Marylandu so preprečili, da bi si na začetku tekme ustvaril večjo prednost – in niso dovolili niti ene točke pri zadnjih treh posesti Marylanda, na koncu pa se je tekma končala, ko Harrison je odpustil Tagovailouja, Steele Chambers pa je iztrgal izgubljeno žogo iz zraka za touchdown le devet sekund pred koncem.

Kadarkoli so bili Buckeyes v tej sezoni v izenačenih tekmah, od otvoritve sezone pri Notre Dame do nedavnih bitk s Penn Stateom in Northwestern, se je obramba države Ohio pojavila v stiski in odigrala igre, zaradi katerih so morali Buckeyesi igrati na črti. . Harrison verjame, da je to zasluga za zaupanje, ki jim ga je vlil prvi letnik obrambnega koordinatorja Jim Knowles.

»Igra ni nikoli nedosegljiva. Če prevladamo, čutimo, da lahko zmagamo. Če morajo zadeti, da si povrnejo vodstvo, je to samo nekaj, o čemer nenehno govorim, trener Knowles je prinesel to miselnost, da smo vsakič, ko stopimo na igrišče, najboljša obramba v državi,« je dejal Harrison. “In v to resnično verjamemo.”

Harrison tudi verjame, da je bilo dobro, da so se Buckeyes borili proti Marylandu, saj se bodo naslednji teden podali v bitko, za katero vedo, da bo proti Michiganu.

“Mislim, da smo to potrebovali,” je dejal Harrison. “Mislim, da smo potrebovali dobro, tesno igro, ki je prišla do konca, da bi si dokazali, da lahko premagamo kogarkoli v kateri koli igri, ki jo igramo.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *