Kvote za zahvalni dan lige NFL, kako gledati, pretakanje: izbori strokovnjakov, najboljše stave, dražljivke, izbori preživelih in več

Kaj pa namizni nogomet za večerjo ob zahvalnem dnevu? Liga NFL ima za praznični četrtek na voljo tripleheader in ima številne kandidate za končnico ter grožnje Super Bowlu. Pravzaprav je odstotek zmag med tema ekipama 0,650 drugi po višini ker se je liga razširila na tri tekme na zahvalni dan. Pet od šestih ekip, ki igrajo na zahvalni dan, ima tudi rekord zmag, ki je najvišji v ligi.

Kot vsak teden na celotnem seznamu, smo zbrali vse najboljše izbore za zahvalni dan in vsebino iger na srečo s strani CBSSports.com in SportsLine ter jih vse postavili na eno mesto, tako da lahko dobite izbore glede na razširjenost tudi od naših strokovnjakov za CBS Sports kot dodatna predstavljena vsebina za vsako igro, vključno z igrami vrhunskih strokovnjakov SportsLine in modelom SportsLine Projection, najboljšimi stavami našega osebja, izbirami preživelih in več.

Vse kvote NFL prek stave Caesars.

Katere odločitve lahko z zaupanjem sprejemate v 12. tednu? In kateri kandidat za Super Bowl težko pade? Obisk SportsLineker njegov neverjeten model simulira vsako NFL predvajajte jo 10.000-krat in je skoraj slabša 7.000 $ za igralce od 100 $ za najbolje ocenjene igralce NFL izbori od svoje ustanovitve.

čas: Četrtek, 12.30 ET (CBS), oddaja na Paramount+ (Klikni tukaj)
Odprto: Računi -10
trenutno: Računi -9.5

Predstavljena igra | Detroit Lions vs. Buffalo Bills

“To je zaznamek igre z veliko napadov. Obe ekipi lahko zadeneta, vendar lahko Bills zares zadenejo. Tukaj bodo dosegli velike številke, npr. Josh Allen zmaga drugo zaporedno tekmo v Detroitu po zmagi Rjavi prejšnji teden v isti stavbi. Steza je hitra in računi lahko letijo. Levi ne bodo sledili.” — Pete Prisco, višji športni analitik NFL pri CBSima račune, ki pokrivajo razpon točk 9,5, ta igra pa skupno presega 54,5.

“Lionsi igrajo zadnjih nekaj tednov, vendar težko stavim nanje Josh Allen s to vrstico pod dvomestno številko. Da, obramba Detroita je igrala bolje v prejšnjih treh tekmah, a to je bilo proti njej Pakirji, medvedi in Velikani. Bivolov prekršek je povsem druga žival. Allen je v preteklosti igral dobro na zahvalni dan, saj so Bills v obeh tekmah dosegli 2-0 SU, QB pa je v vsakem tekmovanju zabeležil oceno 100+ podajalcev. Čeprav verjamem, da lahko napad Buffala pride v 30-ih v zaprtih prostorih na Ford Fieldu, ne vidim, da bi Levi to počeli v tem okolju. Predvsem dvomim zaradi zaščite spredaj Jared Goff. Po podatkih Pro Football Focusa je Detroit 24. uvrščena ekipa blokiranja podaj v ligi NFL v tej sezoni. Medtem je Buffalo po istem sistemu ocenjevanja tretja najboljša ekipa za hitre podaje v ligi.” – Tyler Sullivan iz CBS Sports o tem, zakaj jemlje -9,5 Bills kot eno svojih najboljših stav za 12. teden.

“Allen je dejansko prestopil mejo le enkrat v zadnjih štirih tekmah, vendar mislim, da je tukaj udaril čez proti slabi obrambi. Zvezdniški podajalec v tej sezoni v povprečju podaja 293 jardov na tekmo.” — CBS Sports NFL stavni guru Jordan Dajani o tem, zakaj mu je všeč Josh Allen da preseže svojih 281,5 podaje na -127.

»Na papirju je to videti kot igra, v kateri levi nimajo možnosti za zmago, toda če sem se v življenju naučil ene stvari o izbiranju NFL igre, zdi se, da ekipe vedno zmagajo, ko misliš, da nimajo možnosti za zmago, še posebej, če jih trenira tip, čigar najbolj znan citat je grizenje kolen. Nimam pojma, kaj Dan Campbell je v svoji hiši na zahvalni dan, vendar obstaja 50-odstotna verjetnost, da so kolenske kapice.

“Velika težava v tej igri za Lions je, da imajo letos eno najslabših obramb v NFL in da bodo igrali napad Billsa, ki je bil eden najboljših. Lions so dali največ jardov na igro in največ točk na igro, kar zagotovo ni dobro.kombinacija, ko je ekipa, s katero igrate, druga tako po doseženih točkah kot po jardih na igro.

»Če bi bila ta tekma odigrana pred štirimi tedni, bi verjetno izbral Bills s 30, vendar so Lions nenadoma ena najbolj vročih ekip v nogometu. ofenzivna ruta, to je recept za igro, ki bi lahko šla navzdol. Rekel sem ti, da se bova pogovarjala o receptih.” — Pisec CBS Sports NFL in sovoditelj Pick Six Podcast John Breech o tem, zakaj je izbral Bills, da bi tesno premagal Lions, 30-27.

čas: Četrtek, 16.30 ET (Fox), predvajajte na fuboTV (poskusite brezplačno)
Odprto: Kavboji -7
trenutno: Kavboji -9

Predstavljena igra | Dallas Cowboys vs. New York Giants

“To je vodilo do poraza Cowboys na skoraj enak način, kot je Dallas pred nekaj dnevi zmagal nad Minnesoto s 40-3. New York je ob porazu proti Detroitu pokazal nekaj razpok v svojih temeljih in izgubil več ključnih igralcev, vključno z najboljšim bočnim branilcem Oboževalec Jackson. To bi moralo omogočiti napadu Cowboysov, da še naprej brenčajo, vendar bi njihova obramba lahko zares odložila igro. Velikani omogočajo drugo najvišjo stopnjo pritiska (45 %) v NFL v tej sezoni, medtem ko Cowboys najbolj pritiskajo na nasprotne branilce v ligi. V 3. tednu je Dallas izvajal pritisk daniel jones 27-krat zmagal, kar je tretje največje število tekem v tej sezoni. Ker so Giants tako zlomljeni, Dallas pa igra na ravni šampionskega kalibra, bodo tokrat zmagali z dvomestno razliko.” – Avtor CBS Sports NFL Tyler Sullivan o tem, zakaj vodi Dallas, da pokriva New York kot enega od njegovih petih ključavnic v tednu.

Model SportsLine Projection, ki 10.000-krat simulira vsako tekmo NFL, vstopi v 12. teden sezone NFL 2022 z neverjetnimi 155-109 na najvišji lestvici. NFL izbori segajo v sezono 2017. Zdaj si manekenka ogleduje šestdnevni zmenek za zahvalni dan, ki bi plačal skoraj 50-1. Eden od teh odsekov je skupni seštevek 45 točk v igri Cowboys-Giants. Kar zadeva ostalo, boste morali iti na SportsLine.

“Ko sta se ti dve ekipi srečali v 3. tednu, Kavboji zmagal s 23-16 in to je bilo z Cooper Rush. Na tej tekmi so bili Cowboysi odpuščeni daniel jones petkrat in ga izbral enkrat in mislim, da bomo v četrtek videli več istega. Kavboji so zmagali na 10 od zadnjih 11 tekem v tej seriji in ne vidim konca te prevlade ta teden.

“To je prvič, da sta ti dve ekipi igrali na zahvalni dan po letu 1992. Pred tridesetimi leti so Cowboysi uničili Giants s 30-3, nato pa zmagali super Bowl dva meseca kasneje. Ne pravim, da se bo to zgodilo letos, vendar tega ne trdim.” — John Breech iz CBS Sports o tem, zakaj mu je všeč, da Cowboys premagajo Giants, 31-17.

“Giants prihajajo po grozljivi domači tekmi proti Lionsom, kar pomeni, da so to morda pričakovali. Cowboysi so obrnili stvari v veliki zmagi nad Vikingi. Obramba je dominirala in bo tudi tukaj. Giants so preveč omejeni pri napadu.” – CBS Sports višji analitik NFL Pete Prisco pravi, da jih bo obramba Cowboys ponovno pripeljala do zmage.

Broncos pri Titani

čas: Četrtek, 20.20 ET (NBC), pretočno predvajanje na fuboTV (poskusite brezplačno)
Odprto: Vikingi -3,5
trenutno: Vikingi -3

Predstavljena igra | Minnesota Vikings vs. New England Patriots

Projekcijski model SportsLine je 10.000-krat simuliral igre NFL za zahvalni dan in preučil na desetine rekvizitov igralcev Caesars Sportsbook. Lahko vam povemo, da model pravi, da Vikings WR Jefferson presega 88,5 sprejemnih jardov (-117), model pa predvideva, da konča s povprečjem 99. Vendar pa manekenka tudi pravi, da druga zvezda leti na njegov skupni meter in ponuja en rekvizit z izplačilom in denarjem. Da vidim, kaj so, pojdi preverit SportsLine.

»To je zame najbolj zanimiva igra za zahvalni dan. Prejšnjič Domoljubi igrali na zahvalni dan, zmagali New York Jets 49-19 v tekmi “Butt Fumble”. Ko že govorimo o pretepanju Curki, to je tisto, kar so Patriotsi storili prejšnji teden pri povratku na 84 jardov, le pet sekund pred koncem v četrti četrtini. Vse popoldne so bili videti kot boljša ekipa, a je trajalo neverjetno dolgo, da so to dokazali. mislil sem Mac Jones bilo je v redu. Dokončal je 23 od 27 podaj za 246 jardov, kar je najvišji odstotek dokončanja, ki ga je imel Jones v tej sezoni (85,2 %). Na tej tekmi je pihal veter, a obramba je bila odlična. Streljali so Zach Wilson štirikrat in dovoljenih le 103 jardov skupnega prekrška! U razvrstitev ekip, ki se borijo za mesta wild card v AFC imam Patriote dejansko na 2. mestu. Lahko bi šli v drugo polovico — tako kot lani.

“Kar zadeva Vikinge, da, tisti poraz s 40-3 proti Cowboysom bo potreboval nekaj časa, da prebolijo. Kljub temu lahko vzamejo stran iz knjige Cowboysov in poskrbijo, da bodo vsi pozabili nanj z dominantno zmago na zahvalni dan. Dalvin Cook in Justin Jefferson, ne morem si kaj, da ne bi bil navdušen nad obrambo Nove Anglije. Ta enota je v zadnjih treh tekmovanjih dovolila le 7,7 točk na igro in omogoča 19-odstotno stopnjo konverzije pri tretjih padcih v istem razponu. Patrioti imajo to sezono drugo najvišjo stopnjo pritiska v NFL, medtem ko Vikingi dovoljujejo peto najvišjo stopnjo pritiska. Rekel bom, da sem od treh tekmovanj za zahvalni dan najmanj prepričan o tem, ko gre za izbiro strani. Tukaj bom presenetil Patriote in všeč mi je Over.” – CBS Sports Jordan Dayani je razburjen v Minnesoti, saj so Patrioti premagali Vikinge v finalu zahvalnega dne in tudi dosegli Over.

RJ White, urednik domišljije in iger na srečo za CBS Sports, se dosledno uvršča med strokovnjake št. 1 za NFL SportsLine. Poleg lastništva 445-378-24 po svojih nasvetih ATS v letih 2017-21 je bil še posebej oster proti Vikingom. V zadnjih 84 izborih, ki vključujejo Minnesoto, ima White 52-28-4 (+2053 $), zato boste v četrtek zvečer zagotovo želeli vedeti, kam se nagiba. Če želite videti ta izbor, pojdite na SportsLine.

“Vikingi so se osramotili doma v nedeljo, ko so jih izključili Cowboysi. Vrnili se bodo in igrali bolje tukaj. Napad New England ima težave, obramba pa igra dobro. Kljub temu mislim, da se bodo Vikingi odzvali žaljivo v tem.” zmagati. Napad Patriotov je slab.” — CBS Sports višji analitik NFL Pete Prisco o tem, zakaj vodi Vikinge, da premagajo New England z 10 v finalu zahvalnega dne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *