Kotaku pregleda posodobitev 3. sezone za Battlefield 2042: Escalation

Battlefield 2042

Slika: EA

Zadnjič smo gledali Battlefield 2042slavni spletni strelec pravkar izdal svojo drugo večjo posodobitev in končno se začenja počutiti kot nekaj, kar se približuje končani videoigri. Ker je ta teden izšla 3. sezona, je zdaj še bližje.

Upoštevajte, da te izjave ne dajem kot kritiko. Battlefield 2042 izdana je bila sredi pandemije, pri čemer sta bili prizadeti skoraj dve leti njenega razvoja in kot dolgoletni oboževalec serije – pa tudi novinar video iger, ki pozna, kako te stvari delujejo— Sprijaznil sem se z dejstvom, da so menedžerji očitno potisnili igro, da bi dosegli kratkoročni finančni cilj, ne glede na škodo, ki jo je povzročil dolgoročnemu ugledu blagovne znamke.

Tako da mi preprosto ne uspe ko rečem – kot kdor je igral igro ob lansiranju, bo vedel – preprosto ni bila pripravljena za izdajo novembra leta 2021 Tisti med nami, ki smo našli nekaj, kar nam je bilo všeč pri igri, smo nadaljevali z igranjem v bistvu so jih predvajali in javno testirali več mesecev nedokončana video igratakšnega, ki se bo vedno počutil le “popolnega” (vsaj v primerjavi s svojimi predhodniki) po mesecih posodobitev.

No, zdaj smo na točki “posodobitve meseca”, ki je bila v prejšnjem Bojišča bi bil oder kjer je bila igra znatno dodanaampak v leta 2042 primer je pravičen kjer je v razdalji dotika par.

Ta teden je izšla 3. sezona, ki je dodala ogromen nov zemljevid (postavljen na Švedskem okoli dveh škatlastih tovarn robotskega orožja), novo protitankovsko vozilo, tirno topovo in novega strokovnjaka, katerega edinstvena orožje je miniaturni zračni razpršilec eksplozivno puška.

Battlefield 2042 | Sezona 3: Napovednik igranja Escalation

Vse je dobro! Zemljevid Spearhead je velik in kot Stranded pred njim se izrazito razlikuje po tem, da ima dve veliki zaprti areni za blizu, obdani s širokimi odprtimi prostori za ostrostrelce in vozila. Zelo sem se imel z njim, ker je dolg dizajn in skalnat teren med dvema stavbama pomeni, da se igre pogosto spremenijo v mletje mesa nad središčem nadzorne točke, kar vodi v ogromne, eksplozivne bitke.

Nov specialist, Rasheed Zain, je tudi nekaj, kar igra potrebuje; njegova puška z zračnim izbruhom lahko ubije sovražnikove sile, ki so nameščene v kritju ali za vogali, kar daje pehoti vrsta sposobnosti čiščenja prostora, ki je bila prej na voljo samo vozilom ali redkim ki zna pravilno uporabljati granate.

Druga dva glavna dodatka, tirna puška in protioklepni tank, nisem ravno navdušen. Slednji, EMKV90-TOR, igra kot StarCraft Oblegovalni tank; nekaj časa ga lahko vozite z omejeno ognjeno močjo, ko pa res želite zamočiti stvari, lahko znižate njegovo vzmetenje in streljate na sovražne tanke z vsega zemljevida.

Medtem je pri railgun vse odvisno od časa; uporabno je tudi kot orožje srednjega in dolgega dosega, vendar le, če obvladate način, kako se polni in nato samodejno izprazni, ko je pripravljen. Skoraj ves trenutni seznam orožij in vozil v igri je videti nekoliko sodobno, z rahlimi popusti pri dejstvu, da je ta igra postavljena 20 let v prihodnost; ta dva dodatka izgledata, zvenita in počutim se bolj kot zdravo orožje.

Slika za članek z naslovom Tretja sezona igre Battlefield 2042 naredi dobro igro malo boljšo

Slika: EA

Ko se ozrete nazaj na vse delo in posodobitve, ki jih je igra prejela od takrat zagon—ne le nove stvari, ampak revizije starih zemljevidov in prilagoditve stvari, kot je preobleka Specialist in njihovi zvočni bajti, ki dajejo igri bolj koheziven ton—to je očitno močno izboljšana izkušnja!

Mislim, ko specialistični sistem ni priljubljen je bil naslednji mesec predelan za vrnitev tradicionalno Battlefield razreda, bodo ta dolgotrajna prizadevanja, da bi bila igra takšna, kot je bila mišljena, opravljena. Kar bo glede na to, kako katastrofalen je bil začetek igre, hudič dosežek.

In vendar se ne more kaj, da se ne bi vprašal: kakšna bi lahko bila ta igra, če bi bilo zadnjih 12 mesecev brezplačno dodajanje v igro, ne pa le sprotnih popravkov? Zelo mi je všeč postavitev 2042ena redkih uspešnic, ki je grožnjo podnebnih sprememb kdaj jemala resno, in njen arzenal bližnje prihodnosti je bil veliko bolj zabaven za uporabo kot zgodovinska oprema, ki je bila na voljo v zadnjih nekaj igrah.

Nikoli ne bomo izvedeli! Pandemija in razred vlagateljev sta se zarotila, da bosta preklinjala to igro, tako da je vse, na kar lahko upamo, zadnja posodobitev 4. sezone, preden se vse skupaj odloži in vsi preidejo na naslednjo Battlefield, potem se bom veselil. Jaz in drugi ljudje, ki uživamo v igri od lansiranja. Na desetine nas je! Na desetine!

Slika za članek z naslovom Tretja sezona igre Battlefield 2042 naredi dobro igro malo boljšo

Slika: EA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *