Končno poročilo o poškodbah Chiefs-Chargers: Težava z Mecolo Hardmanom za zdaj velja za “kratkoročno”

Vsak dan treninga v sezoni, Kansas City Chiefs objavite uradno poročilo o poškodbah do naslednje tekme. Ta teden Kansas City potuje v Kalifornijo, da bi se soočil z Los Angeles Chargers on Nogomet v nedeljo zvečer. Začetek je predviden ob 19.20 po Arrowhead času.

Tukaj je končno poročilo Chiefsov o poškodbah za ta teden – vključno z uradnimi oznakami poškodb za nedeljsko tekmo:

Šefi

Igralec Ps Poškodba Sre čet pet Stanje
Mecole Hardman WR Trebuh/bolezen DNP jaz ni na voljo ni na voljo
JuJu Smith-Schuster WR pretres možganov DNP DNP DNP VEN
Chris Lammons CB pretres možganov DNP DNP LP VEN
Jerick McKinnon RB Stegenske mišice/Ramena LP LP LP
L’Jarius Sneed CB Koleno LP LP LP
Andrew Wylie T komolec FP FP FP
Isiah Pacheco RB Quad FP FP FP
Marquez Valdes-Scantling WR Bolezen DNP LP FP

Polnilniki

Igralec Ps Poškodba Sre čet pet Stanje
Dustin Hopkins K R. Stegenska tetiva DNP DNP LP DVOM
Keenan Allen WR stegenske mišice LP LP FP ISKANJE
Mike Williams WR Gleženj LP LP FP ISKANJE
Trey Pipkins III T Koleno LP LP FP
Gerald Everett THE Dimlje LP LP FP
DeAndre Carter WR Rebra LP LP FP
Chris Rumph II OLB Koleno LP LP FP
Khalil Mack OLB NIR DNP FP FP
JK Scott p Bolezen DNP DNP FP

Nekaj ​​opomb

 • Wide receiver Mecole Hardman (trebuh/bolezen) je bil odstranjen iz poročila o poškodbi, potem ko je uvrščen v rezervo za poškodovane. Izpustil bo nedeljsko tekmo proti Chargerjem in vsaj naslednje tri tekme (več o tem tukaj).
 • Andy Reid o Hardmanu: »Mislim, da bo verjetno kratkoročno. Bomo šele videli, kako se bo počutil, ko gre sem – toda zdaj bi vam verjetno povedal kratkoročno.”
 • Reid je zavrnil da grem še dlje v podrobnosti o Hardmanu.
 • Kotni branilec Chris Lammons (pretres možganov) in sprejemnik JuJu Smith-Schuster (pretres možganov) ne bo igral v igri, saj so še vedno v igri protokol za pretres možganov.
 • Reid je dejal, da bo podajalec Marquez Valdes-Scantling (bolezen), tekač Jerick McKinnon (stegenska mišica/rama) in kotni branilec L’Jarius Sneed (koleno) dobro je — kljub beleženju nekaterih omejeno sej ta teden. Nihče od njih ni dobil znaka poškodbe.
 • Desni igralec Andrew Wylie (komolec) je zabeležil tri dni zapored poln vadite nošenje opornikov za komolce — prav tako je dobro igrati v nedeljo.
 • Naj spomnimo: Čeprav se je ofenzivni igralec Lucas Niang (koleno) vrnil na treninge, ga ni v poročilu o poškodbah. On ostane fizično nesposoben za izvedbo (PUP). (več o tem tukaj). Njegov 21-dnevni rok se izteče v sredo, 23. novembra.
 • V petkovem poročilu o poškodbah Chargerjev je bilo veliko sprememb. Velik naslov je, da sta bila široka sprejemnika Keenan Allen (stegenska mišica) in Mike Williams (gleženj) omejeno v vajah tega tedna — so nadgrajene na polni udeleženci vadbe v petek in navedeni kot vprašljivo za igro. Smart money pravi, da bosta oba igrala v nedeljo — a bomo videli.
 • In ne pozabite, da imajo polnilniki trenutno več kot deset igralcev poškodovane rezerve — vključno z obrambnim igralcem Joeyjem Bosom, kotnim branilcem JC Jacksonom, tesnim igralcem Donaldom Parhamom, tekaškim igralcem Rashawnom Slaterjem, branilcem Andrewom Trainerjem in centrom Issacom Weaverjem.
 • Placekicker Dustin Hopkins (b.hamstring) je bil a omejeno udeleženca po izostanku na treningu v sredo in četrtek. On je sumljivo za igro – kar pomeni, da bo Cameron Dicker verjetno prevzel te dolžnosti proti Chiefsom. Medtem je bil igralec JK Scott a polnopravni udeleženec po sedenju v sredo in četrtek zaradi bolezni. Razen poškodbe bi bilo treba pričakovati, da bo igral.
 • Štirje drugi polnilci, ki so bili omejeno na treningu — obračun s Treyjem Pipkinsom III (koleno), tesnim koncem Geraldom Everettom (prepone), širokim sprejemnikom DeAndrejem Carterjem (rebra) in zunanjim branilcem Chrisom Rumphom II (koleno) — napredek v polnopravni udeleženci v petek. Nobeden od njih ni bil označen s poškodbo, zato je pričakovati, da bodo proti Kansas Cityju vsi ustrezali.

Za četrtkovo poročilo o poškodbi, Klikni tukaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *