Kiti pravijo, da se lahko število teh 4 kovancev do leta 2023 poveča za 20-krat – evo zakaj

Vlagatelji poskušajo najti zavetje pred trenutnim zlomom kripto trga. Še vedno obstajajo možnosti za zaslužek kljub dejstvu, da so cene kovancev še vedno zelo spremenljive.

V tem članku bomo razpravljali o nekaj kovancih, ki so pritegnili pozornost numizmatikov:

Dash 2 Trade (D2T)

Druga stopnja Predprodaja D2T je že razprodana, dviguje 5,16 milijona dolarjev čez malo več kot dva tedna. Dash 2 Trade je koncept, ki ga je ustvarilo Learn 2 Trade, izjemno priljubljeno podjetje za trgovanje s signali, ki naj bi se začelo v prvem četrtletju leta 2023. Namen platforme je vlagateljem zagotoviti tržno usmerjene vpoglede, ki jim bodo pomagali sprejemati odločitve na podlagi informacij.

Za izboljšanje trgovalne izkušnje D2T zagotavlja trgovalne signale, družbeno analitiko in celo analizo tržnega razpoloženja.

Po navedbah razvojne ekipe si Dash 2 Trade prizadeva postati Bloombergov terminal za trgovanje s kriptovalutami. Za avtomatizacijo postopka trgovanja in optimizacijo vseh metod trgovanja platforma vključuje tudi zmožnosti avtomatizacije in testiranja za nazaj.

Dash 2 Trade vključuje storitev obveščanja, ki vlagatelje opozori na vse nove kotacije kovancev na centraliziranih borzah in jim zagotovi informacije, ki so bile prej na voljo samo elitnim vlagateljem. Ni presenetljivo, da so bile številke prednaročil D2T izjemne s tako velikim potencialom.

Digitalna valuta je zbrala že več kot 6.598.878 $ (približno 6,5 milijona $).

Obiščite Dash 2 Trade zdaj

lobanja (RIA)

Lobanje je popolnoma nov projekt iger na srečo s kriptovalutami s potencialom za prevlado na trgu iger. Razvijalci Calvaria so identificirali dve glavni oviri za široko sprejetje iger Web3.

Medtem ko vlagatelji vidijo potencial iger Web3, uporabniki ne. Predprodaja Calvaria, ki je že na stopnji 4 od 10 in se približuje meji 1,8 milijona USD, pospešuje. Ker se cena domačega žetona RIA znatno dvigne na vsaki stopnji predprodaje, se vlagatelji zgrinjajo v hitro rastoči projekt GameFi.

V 4. stopnji so žetoni stali 0,025 USD vsak, do 5. stopnje pa je cena narasla na 0,03 USD, v 10. stopnji pa žetoni stanejo 0,055 USD.

Obiščite predprodajo Calvaria zdaj

IMPT

Ekipa IMPT naredi svet ogljikovih dobropisov veliko bolj učinkovit kot kdaj koli prej, tako da vključi ogljikove dobropise v verigo. Prej je bil sistem ogljičnih kreditov izjemno nepregleden; veljalo je samo za podjetja, trgovanje z njimi pa je bilo neučinkovito in zastarelo. Z ogljikovimi krediti je mogoče trgovati kot NFT v verigi blokov 24/7.

Po podatkih Broadridge Financial Solutions bo trg ogljičnih kreditov do leta 2030 verjetno presegel 50 milijard dolarjev, medtem ko bo okoljska, socialna in upravljavska (ESG) industrija verjetno presegla 30 bilijonov dolarjev.

Več kot 25.000 podjetij, vključno z velikani industrije, kot so Microsoft, River Island, Amazon in Samsung, se je že prijavilo. IMPT nakupovalna platforma.

S tem je predprodaja IMPT zdaj zbrala 12,9 milijona dolarjev in je hitro razprodana. Cena žetonov IMPT se je z vsako fazo predprodaje zvišala na 0,023 USD.

Obiščite IMPT Predprodaja zdaj

RobotEra (KRUH)

Za vlagatelje, ki uživajo v metaverzumu, TAROT je eno digitalno sredstvo, na katerega morate biti pozorni. Sredstvo je izvorni žeton za RobotEra, platformo metaverse za gradnjo sveta, ki igralcem omogoča dostop do njenega sistema kot avatarjev.

Vsak igralec ima možnost kupiti zemljo, nepremičnino in prispevati k splošnemu videzu virtualnega sveta.

RobotEra ima tudi skupne metaverze, kjer lahko igralci sodelujejo v skupnih dejavnostih, od športa in iger do konverzij. Ker so vsi predmeti nezamenljivi žetoni (NFT), imajo igralci vse, kar kupijo. TARO je eno najnovejših prednaročil na trgu in je še v zgodnji fazi.

Vendar je to sredstvo z velikim potencialom rasti.

Prednaročite TARO zdaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *