Kenny Golladay je ‘pripravljen na kakršno koli’ vlogo v Giantsu, ki jo ima v nedeljo

Kenny Golladay ne išče izhoda iz sezone nočne more.

Po tem, ko se je v sredo in četrtek pojavil v poročilu o poškodbah Giantsov kot omejen udeleženec na treningu s poškodbo stegenske mišice, je Golladay izjavil, da je “v redu” in da je pripravljen igrati v nedeljo proti Lionsom. Nekateri so mislili, da bi lahko poškodba rešila Giantse pred težko odločitvijo, ali naj svojemu najbolje plačanemu igralcu naredijo zdravo prasko proti svoji nekdanji ekipi po v drugem polčasu proti Teksašanom je izpustil podajo in bil na klopi prejšnji teden.

“Pripravljen sem na vse,” je dejal Golladay, ki je v nedeljo odšepal v slačilnico, ko so ga vprašali, kakšno vlogo pričakuje.

Nekoč je Golladay vodil NFL v številu jardov (11 leta 2019) za Lions. To so bili veliko srečnejši – četudi manj bogati – časi za Golladaya, ki je od 1. tedna odigral štiri tekme brez ulova in je štiri tekme izpustil (poškodba kolena).

Kenny Golladay se bo v četrtek udeležil vaj na treningu Giantsov.
Kenny Golladay se bo v četrtek udeležil vaj na treningu Giantsov.
Charles Wenzelberg / New York Post
Kenny Golladay govori z mediji v četrtek.
Kenny Golladay govori z mediji v četrtek.
Charles Wenzelberg / New York Post

“Vsekakor obstajajo lepi spomini,” je dejal Golladay. “Zame je to kot navadna igra. V vse to se pravzaprav ne vtikam preveč [added motivation].”

Golladay ima v 19 tekmah nič touchdownov, odkar je z Giants podpisal štiriletno pogodbo o brezplačnem agentu v vrednosti 72 milijonov dolarjev.

“Če nekje najdeš dom z ekipo in te želijo ponovno podpisati, super,” je dejal Golladay. »Če pa vse narediš prav in dobiš možnost, da greš na trg, bi to morala biti želja skoraj vsakega igralca. Skoraj kot da bi te spet zaposlili. Niso želeli, da se vrnem. Hej, to je kul. Tukaj sem podpisal.”

Navijači Giants so prejšnji teden izžvižgali, ko sta podaji Golladayju padli nepopolni. Še vedno pa se vidi kot igralca, ki je bil na vrhuncu.

“Nikoli ne mislim manj nase,” je dejal Golladay. »Še vedno čutim, da zmorem takšne stvari. Poskrbite, da bodo priložnosti štele, ko pridejo, to je tisto, kar se spušča. Vedno si želiš iti ven in se popraviti za napako, ki si jo naredil zadnjič.«


Kapetana moštev Giants Julian Love in Graham Gano prodajata izkušnje kot del pobude MetLife “Inside the Huddle” za zbiranje denarja za ogrožene mlade. Spletno tekmovanje traja do 29. novembra in podpira Harlem Giants in Far Rockaway Giants fundacije NYPD. MetLife bo prispeval 30.000 $ ustreznih sredstev.

Gano ponuja tečaj streljanja za štiri osebe v vadbenem objektu. Love ponuja noč iger – namizni tenis, koruzno žogico in več – v objektu.

“Morda bom igral levičarja, če bo donacija dovolj velika,” se je pošalil Love. »To je moj hendikep, ki ga bom dal. Zabavno je. Če bi imel priložnost igrati z igralcem lige NFL, se mi zdi, da bi izkoristil priložnost, ko sem bil otrok. Kdor koli lahko zagotovi nekaj sredstev za ta dober namen, ga spodbujam, naj to stori.”


WR Wan’Dale Robinson (stegenska mišica) je bil degradiran v neudeleženca treninga. Če ne bo mogel igrati v nedeljo, bodo Giants ostali z Dariusom Slaytonom, Richiejem Jamesom, Davidom Sillsom (zadnja tekma neaktiven), Golladayem in novincem Isaiahom Hodginsom na mestu sprejemalca.

Robinson in Golladay sta se na treningu v sredo “zaostrila”, je povedal glavni trener Brian Daboll.


LG Josh Ezeudu (vrat) je bil dodan v poročilo o poškodbah. To je ustvarilo priložnost za Shana Lemieuxa, začetnika pred sezono, ki še ni igral zaradi poškodbe prsta na nogi, zaradi katere je ostal na klopi.

“Shane bo postopoma začel dobivati ​​več ponovitev,” je dejal Daboll.


DT Dexter Lawrence (hrbet) in OLB Kayvon Thibodeaux (bolezen) sta bila nadgrajena na omejena udeleženca. Ni spremembe statusa za neudeleženega TE Daniela Bellingerja (oko) ali omejene udeležence S. Danea Beltona (klavikula), RT Evana Neala (koleno) in OLB Jihad Warda (palec).

Daboll je dejal, da je Neal “malce napredoval”, vendar bo verjetno izpustil svojo tretjo zaporedno igro v nedeljo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *