Kdaj bo podelitev nagrad The Game Awards 2022?

Kdaj bo nagradna igra v letu 2022?

Kdaj je podelitev nagrad The Game Awards 2022?? Skoraj je spet tisti čas v letu, ko Geoff Keighley stopi na oder, da leto zaključi z zadnjim nastopom. Vsebuje številne nagrade, podeljene najboljšim talentom leta, ter različne napovednike in napovedi za leto 2023 in pozneje, The Game Awards vedno naredi prijeten pljusk tik pred praznično sezono. V bližnji prihodnosti ga bodo predvajali po vsem svetu, toda kakšne so vse podrobnosti? Kateri so datumi in ure? Katere igre bodo prikazane? V tem priročniku vam bomo poskušali povedati vse, kar morate vedeti.

Kdaj bo podelitev nagrad The Game Awards 2022?

Kdaj in ob katerem datumu se začne podelitev nagrad The Game Awards? Podelitev nagrad Game Awards 2022 poteka Četrtek, 8. december, v živo pa bo predvajan iz gledališča Microsoft Theatre v Los Angelesu. Spodaj so začetni časi za vsak časovni pas:

  • Severna Amerika: 16.30 PST / 17.30 MST / 18.30 CST / 19.30 EST
  • Združeno kraljestvo/Irska: 12:30 GMT
  • Evropa: 01:30 CET / 2:30 EET
  • Azija/Oceanija: 9:30 JST / 8:30 AVGUST / 11:30 AEDT

Opomba: Za tiste v Združenem kraljestvu, Evropi, Aziji in Avstraliji bo oddaja tehnično na sporedu v petek, 9. decembra. Najbolje, da spijete kavo, če nameravate gledati v živo.

Kje si lahko ogledate Game Awards 2022?

Game Awards bodo v živo prenašali na skoraj vseh večjih družbenih platformah. Vendar si ga najlažje ogledate po cesti YouTube oz Trzanje preko ustreznih povezav. Tukaj bomo gostili tudi blog dogodka v živo Push Square. Glejte z nami in skupnostjo! Če oddaje ne morete spremljati v živo, ne skrbite – vse relevantne novice bomo v najkrajšem možnem času objavili na domači strani.

Kako dolgo bo trajala podelitev Game Awards 2022?

Čas predvajanja za letošnje Game Awards ni bil potrjen, vendar je treba pričakovati, da bo precej dolg. Lanska predstava je skupaj s predpristopom trajala približno tri ure in pol, tako da lahko predvidevamo, da bo tudi letos približno tako. Poskrbite za tri ure prigrizkov!

Katere igre so nominirane za The Game Awards 2022?

Game Awards 2022 je, kot že ime pove, podelitev nagrad največjim in najboljšim igram leta ter več v številnih kategorijah. Med oddajo bomo na odru videli razglasitev številnih zmagovalcev, ki jih bodo prekinjali glasbeni nastopi in napovedniki za prihajajoče naslove. Katere igre so nominirane za te nagrade?

Za igro leta bi pričakovali naslednje igre: Starejši prstan, Bog vojne Ragnarokin Horizont Forbidden West skupaj tekmujeta za najvišji gong Potepuh, Xenoblade Chronicles 3in Zgodba o kugi: Rekviem. Kljub temu so najboljši trije nominirani v največ kategorijah, zato pričakujemo, da bodo domov odnesli vsaj nekaj zmag. Druge visoko nominirane igre so Sifu, Gran Turismo 7in Nesmrtnost. Kliknite tukaj za več podrobnosti.

Če želite oddati svoj glas v posamezni kategoriji, lahko to storite prek uradna spletna stran Game Awards.

Katere igre bodo prikazane ali objavljene na The Game Awards 2022?

Na tej točki ne vemo ničesar uradnega o tem, kaj bi lahko bilo objavljeno na The Game Awards 2022. Vendar, kot vedno, krožijo nekatere govorice in nekaj utemeljenih ugibanj, ki jih lahko podamo pred velikim dnem.

Slišali smo šumenje nova igra Crash Bandicoot, ki se pojavi na Geoffovem nastopu, potencialno igra za več igralcev, imenovana Wumpa League. To je videti kot ključavnica, glede na to, da je izvirno draženje prišlo iz uradnega paketa za odnose z javnostmi.

Drugje je predlagal zanesljivi novinar Jeff Grubb Vojna zvezd Jedi: Preživelinadaljevanje Padli red, morda dobi datum izdaje na The Game Awards. Prav tako je rečeno Final Fantasy XVI volja dobite tudi točen datum med predstavo.

To je zaenkrat vse, vendar bomo to stran posodobili, ko in ko bodo objavljene novice o The Game Awards 2022.


Ste navdušeni nad ogledom The Game Awards 2022? Katere igre bodo po vašem mnenju odnesle domov pokal? Kakšne bodo tokratne superge Geoffa Keighleyja? Razpravljajte v spodnjem oddelku za komentarje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *