Kardinali vs. 49ers: vreme, kako gledati, prenos v živo, ključne tekme, izbori ‘Monday Night Football’

Za zadnjo tekmo 11. tedna nam NFL ponuja najnovejši vnos v svoji mednarodni seriji kot Arizona Cardinals “gostitelj” the San Francisco 49ers na stadionu Estadio Azteca v Mexico Cityju.

Cardinals bodo verjetno brez svojega začetnega branilca Kyler Murraykar pomeni Colt McCoy bo pod sredino. Arizona je zmagala proti tekmecu divizije z McCoyem v tekmi prejšnji teden, vendar je ta tekma prišla tudi proti nasprotnemu rezervnemu branilcu. Tehnično gledano so 49ers od takrat začeli igrati kot rezervni branilec Jimmy Garoppolo prevzel po Treya Lancea poškodbe ob koncu sezone, vendar je to precej drugačna situacija kot John Wolford igranje namesto tega Matthew Stafford.

San Francisco je od poraza na prvi tekmi dvakrat zapored zmagal Christian McCaffrey dobe in ima možnost, da se vstavi. Bodo Ninerji nadaljevali svoj niz ali bodo Cardinalsi uspeli pretres? Kmalu bomo izvedeli. Preden razčlenimo igro, si lahko ogledate igro.

Kako gledati

Datum: Ponedeljek, 21. november | čas: 20:15 ET
Lokacija: Stadion Azteca (Mexico City, Mehika)
TV: ESPN | Tok: fuboTV (preizkusite brezplačno)
Sledi: Aplikacija CBS Sports
kvote: 49ers -8, O/U 43 (z dovoljenjem Caesars Sportsbook)

Ko imajo 49ers žogo

Pred nekaj tedni smo pisali o vrstah stvari, ki jih lahko pričakujemo, da bodo 49ers storili v napadu s Christianom McCaffreyjem na čelu:

Shanahan je eden najbolj iznajdljivih igralcev v ligi, McCaffrey pa ima vsestranskost, ki ji ni para noben nominalni povratnik v ligi. NFL. Odkar je leta 2017 vstopil v ligo, se McCaffrey uvršča na 11. mesto med tekači po posnetkih, postavljenih v vrsto kot širok sprejemnik, in na tretjem mestu po posnetkih, postavljenih v režo, poroča Tru Media.

Združite njegovo prožnost s prožnostjo Deebo Samueltako dobro, kot Kyle Juszczyk in celo Brandon Aiyuk, in videli bomo, kako se Niners spuščajo v nekaj divjih stvari. Samuel je seveda prvi med vsemi širokimi sprejemniki v strelih, postavljenih v zaledju. To sezono je bil tam pri 15 % svojih posnetkov, kar je približno tako pogosto, kot je bil v reži (19 %). Juszczyk, ki je linebacker in zato igra veliko manjšo obremenitev kot večina tekaških bekov, je še vedno šesti med kotalnimi branilci v širokih strelih in drugi v igri…

Zelo enostavno si je predstavljati, da Niners vržejo McCaffreyja v veliko stvari, ki jih počnejo, v smislu prestavljanja igralcev na različne položaje in pridobivanja žoge na ustvarjalne načine, večinoma zato, ker so celo smešno slabi Panterji prekršek je vsakič znova našel načine za to. Ne glede na to, ali ga je poravnal v režo, ga poslal v orbito ali ga poslal široko, da bi dobil dimno zaveso z blokom pred seboj, smo v Carolini videli ogromno stvari, ki jih bomo verjetno videli v San Franciscu. ..

Toda 49ers lahko z McCaffreyjem postanejo še bolj ambiciozni, ker za razliko od, recimo, Jeff Wilson Jr. oz Elijah Mitchell, ali celo Juszczyk, je elitna domača grožnja tako kot tekač kot sprejemnik. Če ga postavite na eno od teh treh mest, lahko ustvarite še več prostora za fante, kot je Samuel, in če Samuel stoji v zadnjem polju ali Juszczyk zunaj ali v reži, lahko ustvari zmedo za ekipe in s tem več prostora za McCaffreyja za delovanje. .

To, kar lahko San Francisco dostopa s CMC na terenu, bi lahko bilo še bolj razburljivo. Koncepti bodo ostali isti, kdo se kam uvršča in kako ogroža nasprotno obrambo, pa se bo nenehno spreminjal. Predstavljajte si, da se Ninersi razprostirajo, premaknejo Samuela v zaledje, pošljejo Juszczyka na pot in na ta način ponaredijo predajo Samuelu, nato pa hitro obrnejo zaslon McCaffreyju v drugo smer. Ali Samuel v zadnjem polju, Juszczyk širok, CMC v režo in Aiyuk ločen na isto stran igrišča.

In v treh igrah, ki jih je CMC odigral s svojo novo ekipo, smo videli vse to in še več. Toda v zadnji tekmi smo tudi videli, da se Niners nagibajo k Elijahu Mitchellu, ki je McCaffreyja črkoval za nekaj nižjih delovnih mest, da bi lahko kar najbolje izkoristili to, kar dobijo od svoje nove zvezde.

McCaffrey je dobil vse delo pri tretjem padcu in večino dela na ciljni črti, vendar je nekaterim stvarem predčasno opustil in skorajda ni dobil nič od “salt-the-away-game-with-the-team-up-multiple-late” “delo. In zakaj bi? Mitchell je tako ali tako dober igralec in v teh situacijah ni pravega razloga, da bi tvegal McCaffreyjevo zdravje. Pomaga, da je Mitchell tekel tako učinkovito, kar bi moral biti sposoben na tem tekmovanju, glede na njegove spretnosti in relativno šibkost obrambe Arizone pred blokado teka San Francisca. Tudi če ne dobi 18 nošenj, ki jih je opravil pred enim tednom, bi moral dobiti službo tukaj.

San Francisco bo zagotovo uporabil grožnjo McCaffreyja in Mitchella, da bi izboljšal igro podajanja v akciji in videli bomo pošten delež zaslonov Samuela, Aiyuka in Kittla, da bodo podaje Arizone uravnotežene. Mogoče stvari ne bodo posebej eksplozivne, razen če nekdo ustvari tono YAC, vendar je zelo verjetno, da bodo učinkovite.

Ko imajo kardinali žogo

Tako se zdi, da bo Colt McCoy v središču Arizone, saj bo Kyler Murray očitno izpustil še eno tekmo zaradi svoje nadležne stegenske mišice.

McCoy je prejšnji teden začel proti Ovni, ki je opravil 26 od 37 podaj za 238 jardov in dotik. V treh tekmah zamenjave Murrayja v minuli sezoni je McCoy dosegel 74 od 99 za 740 jardov, tri touchdowne in izbor. To je pravzaprav zelo dobro! To ni ravno v skladu z McCoyjevo uspešnostjo v preostali karieri (62,2-odstotna stopnja zaključevanja, 6,6 jarda na poskus, 34 dotikov proti 29 prestreženim strelom, 8,3-odstotna stopnja prestrezanja), zato morda ne smemo pričakovati ponovitve – še posebej proti obramba tako dobra kot v San Franciscu. Za igralca, ki igra tako redko in zato prinaša negotovost, je pomembno razmisliti o tem, kaj dejansko vemo, da se bo zgodilo na tej tekmi.

Kaj torej vemo? Vemo, da bodo kardinali razširili polje. Vemo, da bo poskušal priti do žoge DeAndre Hopkins čim pogosteje. Vemo James Conner bo dobil veliko večino posnetkov ozadja. Vemo Rondale Moore bo spodaj primarna vrsta in ta odsotnost Zach Ertz to bo nekoliko spremenilo stvari na tem področju. (Vendar ne vemo, kaj lahko pričakujemo od začetnikov Trey McBride.) In vemo, da bodo Ninerji verjetno močno pritiskali na ofenzivno linijo, ki se zdi preobremenjena.

Nič od tega ne zveni kot recept za ofenzivni uspeh. Morda McCoy kljubuje pričakovanjem, a težko si je predstavljati, kako se bo to obneslo proti temu nasprotniku.

Predstavljena igra | Arizona Cardinals vs. San Francisco 49ers

Napoved: 49ers 24, Cardinals 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *