Kako zamenjati oblačila v Pokémon Scarlet and Violet, vključno s tem, kje kupiti oblačila

Privzeta oblačila in klobuk Pokémon Scarlet in Violet ni ravno idealen videz za ambicioznega prvaka Pokémon, zato smo pojasnili kako se preobleči spodaj, vključno kako sneti klobuk.

Vendar pa je na začetku na izbiro le nekaj modnih slogov, zato smo podrobno opisali tudi to kje kupiti oblačila v Pokémon Scarlet in Violet.

Če želite izvedeti več o svoji avanturi Paldea, obiščite našo Pokémon Scarlet and Violet Guide.

Na tej strani:

7 stvari, ki nam je bilo všeč (in 4 stvari, ki nam niso bile všeč) o Pokemonu Scarlet & Violet – RECENZIJA SCARLET & VIOLET.

Kako se spremeniti v Pokémon Scarlet in Violet

Sprva ni takoj jasno, kako to storiti, a če se spremenite v Pokémon Scarlet and Violet, imate pritisnite levo na d-pad. To odpre meni, namenjen vašim možnostim oblačenja, ki vključuje različne sezonske šolske uniforme, očala, rokavice, nogavice, čevlje in kape.


Dostop do menija oblačil ne bo deloval, če se pogovarjate z likom ali ste v bitki. Na splošno, poleg nekaj ključnih trenutkov zgodbe, če ste na območju, kjer lahko zaženete meni za premor in shranite svojo igro, lahko spremenite tukaj.

Upoštevajte, da boste morda morali počakati, da napredujete Prvi dan šole iskanju, dokler se ne morete preobleči. Torej, če ugotovite, da pritisk levo na d-pad ne deluje, samo še naprej sledite njegovim oznakam misije in kmalu boste lahko spremenili to kapo …

Kako odstraniti klobuke v Pokémon Scarlet and Violet

Če ste tako kot jaz izbrali lepo pričesko samo zato, da bi jo skrili takoj, ko ste oblekli šolsko uniformo, bi morda želeli vedeti, kako se je znebiti.

Če želite odstraniti klobuk v Pokémon Scarlet and Violet, pritisnite levo na d-padu, da prikažete meni oblačil, nato s tabulatorjem do razdelka s klobukom na desni in pritisnite ‘X’. Z nekaj izjemami, kot je vaša uniforma, s pritiskom na ‘X’ nad poljubnim kosom oblačila, ki ga trenutno nosite, to odstranite.


Če želite svojo trenirko opremiti z boljšo kapo, namesto da jo preprosto slečete, boste morali kupiti več oblačil …


Našega Pokémon Scarlet and Violet Guide vas lahko popelje skozi celotno igro – vklj Prvi dan šole, Cesta zmage, Ulica zvezdnih slapov in Pot legend. Na drugih mestih lahko pomagamo razlike v različicithe najboljša škrlatna in vijolična predjedučenje kako leteti, plavati, plezati in tečiin kako razviti Charcadeta v Armarougeja.


Kje kupiti oblačila v Pokémon Scarlet and Violet

Oblačila lahko kupite v trgovinah v skoraj vseh večjih mestih v Pokémon Scarlet in Violet, na primer Mesagosa, Levincia in Cascarrafa. Najprej lahko to storite v Mesagozi, kjer se nahaja vaša šola.

Ko ste v enem od teh velikih mest, prinesite svoj zemljevid, da vidite, kje točno so trgovine z oblačili. V Mesagozi, na primer, lahko dostopate do različnih trgovin z oblačili sredi območja, pod stopnicami do akademije.


Vsaka trgovina je specializirana za drug kos oblačila, kar lahko vidite iz njihove izložbe. V izložbah poiščite torbe, očala in druge predmete, da dobite predstavo o tem, kakšno modo prodajajo.

Vendar, če želite ločeno zamenjati zgornji ali spodnji del, nimate sreče. Trenutno ni mogoče spremeniti svoje glavne obleke v nič drugega kot v štirih sezonskih slogih. To se lahko v prihodnosti spremeni z DLC-jem ali posodobitvami, vendar za zdaj lahko izbirate le med poletnimi, jesenskimi, zimskimi in pomladnimi različicami.


Za dodatno pomoč pri Paldei imamo hoditi skozivključno s pomočjo pri Ulica zvezdnih slapov, Cesta zmagein Pot legend zgodbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *