Kako uporabljati Mystical Heirloom – God of War Ragnarok Wiki Guide

V igri God of War Ragnarok je ena od relikvij, ki jih je mogoče opremiti, Mystic Legacy, za katero se zdi, da nima nobenega namena. Ta stran vsebuje informacije o tem, kako najti mistično dediščino in kako odkleniti njeno moč, tako da jo uporabite za priklic določenih srečanj.

Opozorilo: Ta stran vsebuje določene spojlerje glede območij in sposobnosti pozneje v igri. Če se želite izogniti spojlerjem, se vrnite po dokončanju poglavja Kovanje usode!

oglas

Ko končate 10. poglavje – Kovanje usodein odklenili so nov predmet, ki je odprl pot, se vrnili k Midgardovemu jezeru Devet in potovali južno od Tyrovega templja vzdolž velike ledene stene nad potjo do Izgubljene zakladnice.

V ledenem bloku poiščite rumeno odprtino za veter, ki označuje uničljivo okolje, vrzite svoje novo orodje v ledeni blok in ga detonirajte, da odprete pot v majhno razpoko.

Ko uničite ledeni blok, poglejte v razpoko na levi strani in našli boste truplo škrata poleg skrivnostne relikvije in zvitka Lore.

oglas

Za razliko od drugih relikvij, ki jih lahko najdete v God of War Ragnarok, Mystical Heritage pravi, da je “videti pomemben, vendar nima praktične uporabe v boju.” Dejansko bo uporaba na Kratosu povzročila, da bo Kratos udaril napravo po zapestju brez učinka, njegovo kratko 16-sekundno ohlajanje pa omogoča pogosto uporabo.

Če opazite, da podatki o relikviji pravijo, da je “nekaj mirujočega”, boste morda opazili, da bližnji zvitek izročila omenja nakup dediščine nekega “Avliss Stonefoot”. Povsem možno je, da ste to ime že videli kot sestavni del namena Mystical Heirloom.

V različnih kraljestvih Midgarda lahko najdete različne velike kipe trolov z ogromnim stebrom podobnim orožjem, ki se večinoma nahaja v bližini oznake Lore. Ti označevalci znanja dejansko opisujejo zadevnega trola in omenjajo, da ga je zaprl in “uspaval” isti Alviss Stonefoot.

Če jih združite, lahko uporabite Mystic Legacy, da prebudite te speče trole in jih vključite v bitke z mini šefi! Lahko so zahtevni in spominjajo na številne boje Trolov v prejšnji igri God of War. Če jih premagate, si boste prislužili tudi Dreamstones, edinstven vir, ki ga najdete samo pri teh sovražnikih in vam bo odklenil rokodelsko delo za izdelavo oklepa Steinbjorn v kateri koli trgovini škratov. Ta oklep je izjemno močan obrambni komplet, saj vam omogoča, da omamite sovražnike in se ozdravite, ko prejmete škodo.

Spodaj boste našli lokacije vseh sovražnikov, ki jih lahko prebudite z uporabo Mystical Heirloom.

oglas

Krvavi kamen

  • Lokacija: Zapuščena postojanka, Midgard

Najbližji trol, ki ga je mogoče prebuditi, od koder boste našli Mystic Heritage, preprosto potujte proti zahodu ob robu jezera Nine, da dosežete Forsaken Outpost. Ko prečkate prvo vrzel po vzponu in vstopu v ruševine, boste našli ogromen kip trola, ki vas čaka.

Poleg tega, da bo spustil Sleep Stone, bo uporabil tudi Poison Protector Enchantment, ki je lahko zelo koristen proti Seidri ali zastrupljenim minibossom.

Bjarg Stormr

oglas

  • Lokacija: Forbidden Sands, Alfheim

Tega trola je mogoče najti na skrajnem severozahodnem robu Alfheim Forbidden Sands, vendar lahko pridete do njega šele, ko odpravite peščeni vihar, tako da osvobodite Hafgufa iz zapora. Povsod je obkrožen s telesi vilinov in tako kot drugi troli vas bo poskušal oslepiti s pepelom in priklicanimi kamni.

Poleg padca Stone of Sleep bo izpustil tudi Enchantment Stone Idol of Souls, ki poživi vaše napade in učinke kraje besa po uporabi kamna zdravja ali kamna besa.

Golrab pepela in zmrzali

  • Lokacija: Noatun’s Garden, Vanaheim

Ne en, ampak dva speča trola vas čakata na vzhodni rečni poti vzdolž delte reke, vzhodno od ruševin Cliffside in Pilgrim’s Landing v Noatunovem vrtu (ki ga morate najprej očistiti pred nevarnostjo širjenja strupa). Boj z dvema troloma bo precejšen izziv, saj bo poleg tega, da vas bo poskušal oslepiti, eden prepojen z zmrzaljo, drugi pa s plamenom – poskus uporabe orožja z enakim učinkom pa bo izničen in vas bo zadel zmrzovanje oz. stanje gorenja.

oglas

Če premagate oba, vam bo prinesel več kamnitega spanja, pa tudi močan čar Momentous Stride Enchantment, ki poganja vaše merilnike Permafrost, Immolation in Malestrom, ko se izmikate v zadnji minuti.

Naslednji: postranska opravila (storitve)

V tem vodniku Wiki

Bog vojne: Ragnarok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *