Kako razviti Charcadeta v Ceruledge v Pokémon Violet, vključno z lokacijami Siniste

Ceruledge je nova dvojna vrsta Fire and Ghost, ki je debitirala v regiji Pladea Gen 9 je izključno za Pokemon Purples Pokémon Scarlet Armarouge namesto tega.

Razvijte Charcadet v Ceruledge v Pokemon vijoličnamorali bi poiščite Believe da najprej opravite poseben izziv zbiranja.

Spodaj smo podrobno opisali kako razviti Charcadeta v Ceruledgeskupaj s tem, kje najti Sinisteo in Charcadeta.

Na tej strani:

7 stvari, ki nam je bilo všeč (in 4 stvari, ki nam niso bile všeč) o Pokemonu Scarlet & Violet – PREGLED SCARLET & VIOLET

Če želite izvedeti več o svoji avanturi Paldea, obiščite našo Pokémon Scarlet and Violet Guide.

Kje najti Charcadeta v Pokémon Violet

Pokédex pravi, da lahko Charcadeta najdete v ‘številnih delih Paldea’, kar ni v veliko pomoč.


Morda ga boste lahko našli kje drugje, vendar nam je Charcadeta v Pokémon Violet uspelo najti najprej v Lokacija zahodne province (območje ena), severno od Cortonda.


Sledite glavni poti severozahodno od Cortonda in videli boste, da se bo na vašem mini zemljevidu pojavila njegova črno-rdeča ikona, ko se boste dovolj približali Charcadetu.

Natančna lokacija se lahko razlikuje za vas, vendar smo našli Charcadet v slepi ulici blizu reke, ki teče skozi sredino zahodne province (območje ena).

Torej, če ga težko opazite, čeprav ga vidite na mini zemljevidu, boste morda želeli Charcadeta poiskati na tem območju.

Kako razviti Charcadeta v Ceruledge v Pokémon Violet

Če želite Charcadeta razviti v Ceruledgeja v Pokémon Violet, morate zberite 10 žetonov Sinistea, nato jih odnesite v mesto Zapapico, da jih zamenjate za ‘Bargain Curios’.


Ko dobite 10 žetonov Sinistea, jih odnesite ženski pri vodnjaku v Zapapic, ki vam bo nato dala zanimivost, ki je pravzaprav komplet ‘Malicious Armor’.

V Vijolici bo to ženska pri vodnjaku v Zapapicu.

Ko imate zlonamerni oklep, pojdite na zavihek ‘Drugo’ v vašem inventarju in ga uporabite na Charcadetu, ki se bo nato razvil v Ceruledge.

Ne pozabite, ker je Ceruledge Pokémon ekskluziven za vijolično, ga ne morete dobiti v Pokémon Scarlet, lahko pa Razvijte Charcadeta v Armarougeja namesto tega.Našega Pokémon Scarlet and Violet Guide vas lahko popelje skozi celotno igro – vklj Prvi dan šole, Cesta zmage, Ulica zvezdnih slapov in Pot legend. Na drugih mestih lahko pomagamo razlike v različicithe najboljša škrlatna in vijolična predjedučenje kako leteti, plavati, plezati in tečiin kako razviti Charcadeta v Armarougeja.


Lokacija Siniste v Pokémon Violet in kako do čipov Siniste

Če želite pridobiti 10 čipov Sinistea, potrebnih za razvoj Charcadeta v Ceruledge, morate najprej poiskati Sinisteo v divjini in se nato boriti z njimi ali uporabiti funkcijo ‘Gremo’, da se samodejno borite z njimi. Ko premagate Sinisteo, boste prejeli čip Sinistea.

Kot je podrobno opisano v njihovem vnosu Pokédex, lahko najdete Sinistea severno od Zapapica v vzhodni provinci (območje tri) in okoli Anornade v južni provinci (območje šest). Radi se pojavljajo med ruševinami in v bližini mest.


Vendar pa na začetku igre ne morete preprosto priti do Sinistejeve lokacije, saj boste morali odkleniti pot do katerega koli območja, da sposobnosti odklepanja med Pot legend zgodbe ali odstranjevanje ovir, kot so baze Team Star kot del Ulica zvezdnih slapov zgodba.

Da bi Sinistea in njeni žetoni razvili Charcadet v Ceruledge v vijolični barvi, priporočamo, da napredujete z vsebino zgodbe v East Paldei in se usmerite proti Zapapicu. To pomeni, da si boste utrli pot tako do lokacij Sinistee kot do zlonamernega oklepa, ki je potreben za razvoj Charcadeta.

Morda boste na poti do tja naleteli tudi na nekaj telovadnic, zato si oglejte našo Cesta zmage stran, če potrebujete pomoč pri opravljanju testov v telovadnici ali za hiter vpogled v postavo vodje telovadnice, ki vam bo pomagala pri pripravi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *