Kaj se igramo ta vikend?

Pred kratkim sem kupil nov hoover, ali mislim, da moj prvi hoover, prvi hoover, ki ga dejansko imam. Po desetletjih kakršne koli krame, ki so jo moji lastniki metali v omaro, namesto da bi jo zavrgli, sem tukaj, lastnik hooverja. Ali ste vedeli: če ga potisnete po tleh, bo posrkalo prah posesalo? In zadrževati prah? Neverjetna priložnost. Iskreno sem vesel, da sem ta teden malo ostal. Poleg tega sem kupil morskega psa in zdi se, da so lastniki morskih psov zelo navdušeni, ko izvejo, da je nekdo kupil morskega psa, zato mislim, da sem zdaj del (drugačne) druščine. V vsakem primeru! Kaj igraš ta vikend?

Alice Bee
Imam še nedokončane posle Starejši prstan, na koščke: v bistvu celotna igra. To je velika igra in je težko, napredujem pa zelo počasi. Vseeno uživam v vseh grotesknih grozotah in človeku, spremenjenem v grm.

alice0
Borim se skozi kampanjo Warhammer 40,000: Battlesector preden zapustite Game Pass. XCOM je približno tako globok, kot se spuščam v potezno taktiko, zato uživam v počasnem poglabljanju v žanr v udobju znanega okolja. Upam, da bodo zaplet in liki manj dolgočasni.

CJ
Hitro se bližamo koncu leta 2022 in ker sem redno zaposlen starš, se mi zdi, da letos nisem odigral skoraj dovolj iger. Še vedno poskušam skočiti na katero koli zanimivo igro, ki se pojavi na PC Game Pass, ko lahko. Res se moram usesti in preizkusiti nekaj uspešnih, preden sezona igre leta vstopi v naš zvezdniški sistem kot igračka Unicron. Moja misija ta vikend je, da vskočim Microsoftov simulator letenjaki je pred kratkim praznovalo 40. obletnico in poskušajo prodreti na površje Kesanje in Somerville, če lahko. Zakaj je toliko iger?!


Kesanje

Ed
Vse je odvisno od odnosa Warzone 2 zame. Prvi me je pripeljal do vrhunca pandemije, zato sem več kot navdušen, da se bom ponovno združil s svojimi tovariši in znova lovil te zmage v Warzone.

Hayden
God Of War Ragnarok je ta teden požrl večino mojih večerov, zato upam, da bom vse zaključil čez vikend. Začenjam se malo naveličati metanja sekire vsepovsod in Pentiment mi je padel v oči. Mislim, da ne morem igrati obeh hkrati, zato upam, da bo lahko Kratos malo hitreje tekel po devetih domenah.

James
Ta konec tedna žal ni veliko časa za igre, čeprav bi na neki točki rad obrisal prah s svoje zanemarjene naročnine na Game Pass in si ogledal Somerville in/ali Pentiment.

Katarine
Ta konec tedna sem na obisku pri družini, vendar se bom stisnil v Somerville in zaigral nekaj pentimenta, kjerkoli bom lahko. Popolnoma v redu je razrešiti skrivnost srednjeveškega umora in hkrati imeti rojstnodnevno večerjo, kajne?

Liam
Še en teden, še ena nova serija iger, ki bodo zasedle moj omejen prosti čas. Kaj se bo zgodilo ta vikend? Warzone 2.0 verjetno. več Oseba 5 (Zdaj sem prišel do druge palače in mislim, da je to morda ena najboljših iger, kar sem jih kdaj igral?). Nikoli se nisem vrnil Overwatch 2. Sonic Frontiers še vedno je na mojem nedavno predvajanem seznamu. Preveč jih je. Samo preveč je.

Ollie
Nisem pričakoval, da me bo nov način ekstrakcije DMZ igre Call Of Duty: Warzone 2.0 preveč navdušil, vendar zaenkrat res pritiska na vse prave gumbe. Gre za bolj sproščen pristop k Call Of Duty, kot ga ponujata Modern Warfare 2 ali način Battle Royale Warzone, vendar ima še vedno adrenalinske trenutke, ko vas napade drug igralec ali bataljon težko oklepnih vojakov AI obkroži stavbo, v kateri ste. . veliko je dela in večina je zelo zabavna.

Rachel
Po napornih dveh tednih izdaj iger bom šel iz hiše in šel na hladen pohod na kakšno goro v Walesu. Hladno vreme me bo morda spodbudilo, da se v nedeljo zvečer zvijem na kavč z odejo in igram God Of War Ragnarök, a bomo videli.

Rebeka
To je najbolj čudovit čas v letu: Antologija temnih slik se začne ta konec tedna! In za razliko od lanskega leta, nisem naredil napake in se naslednji dan preselil, tako da se lahko dejansko namestim in uživam Hudič v meni na maratonski seji, ki so ji bile te igre zagotovo namenjene. Zdaj, če nimate nič proti, bom verjetno poskrbel za grozljiv umor ljubke Jessie Buckley in njenih prijaznih prijateljev v tem srhljivem hotelu.


Ampak ti, dragi bralec, kaj igraš ta vikend?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *