Justin Jefferson je grožnja. Toda Kavboji od Vikingov pričakujejo še večji problem

FRISCO, Teksas – Morda najbolj neprijetna dirka je bila Aaron Jones‘ touchdown.

Packers so se soočili z drugo in peto, tekma je bila izenačena na 7 z 1:48 v drugi četrtini. Levi obrambni del Dallasa in notranji obrambni igralec sta izmenjevala vrzeli, a sta se na desni strani prekrižala. Nenadoma je obrambni konec Dante Fowler Jr. in obrambni napad Quinton Bohanna napadali isto vrzel.

In notranja steza je bila široko odprta za zvezdnika Packersov, ki je tekel nazaj, da bi izkoristil prednost.

Jones je prišel skozi vrzel, prerezal levo in zaokrožil levo stransko črto do doma. Ko je skočil v končno cono, se je zavrtel in se za popoln učinek prijel za mednožje.

Neuspeh notranje obrambe Cowboysov je povzročil njihov prvi zaostanek.

Ponavljajoči se neuspehi obrambe v obsegu bi zapečatili njihovo zadnjo, odločitev Packersov s podaljškom 31-28.

“Odvratno,” linebacker Micah Parsons je rekel po tekmi na Lambeau Fieldu. »Dokler ne pogasimo tega požara, ga bomo samo opazovali. Če bodo ljudje želeli še naprej delati svoje, se bomo s tem ukvarjali vse leto in nikoli ne bomo ekipa, kakršna želimo biti.”

Izguba Dallasa proti Green Bayu ni bila prvič, da je ekipa izkoristila očitno šibkost proti njej. Toda po tem, ko sta dva zaporedna nasprotnika prerezala Cowboyse za več kot 200 jardov na vsakega, so se čustva razvnela. Tri dni kasneje so bili še vedno tam.

»Ti bi moral biti jezen,« kavbojska varnost Jayron Kearse je rekel v sredo iz svoje omarice. »Ti bi moral biti razočaran. Če nisi, potem mislim, da imamo napačne fante v tej obrambi.

»Če nimate občutka nujnosti, nadaljujte s tem, kako je potekal prejšnji teden, kako [the game] preden greš, se moraš pregledati in pogledati v ogledalo.”

GREEN BAY, WISCONSIN – 13. NOVEMBER: Micah Parsons št. 11 Dallas Cowboys pričakuje igro med tekmo proti Green Bay Packers na Lambeau Fieldu 13. novembra 2022 v Green Bayu v Wisconsinu.  Packers so po podaljšku premagali Cowboyse z 31-28.  (Fotografija Stacy Revere/Getty Images)

Micah Parsons je bil po nedeljskem porazu s Packersi po podaljšku odprt o obrambnih pomanjkljivostih svoje ekipe. Nekaj ​​dni pozneje se Cowboysi še vedno ne zadržujejo pred ostrimi kritikami svoje obrambe. (Fotografija Stacy Revere/Getty Images)

Skrivnost je razkrita

Zdi se, da so nasprotniki razvozlali načrt igre, da bi izkoristili šibkost Cowboysov. Strategija je globlja kot le vodenje žoge, čeprav je obseg hitečega napada močno vključen v načrte igre. Chicago Bears in Packers, zadnja dva nasprotnika Cowboysov, sta tekla skoraj dvakrat pogosteje (1,8- oziroma 1,95-krat), kot sta metala. Zmanjšani poskusi podaj minimizirajo sposobnost Cowboysov, da prenesejo naval, in nevtralizirajo večjo moč obrambe. In izziv ne prihaja iz ekip, ki preprosto tečejo na tretjem mestu.

Medtem ko nasprotniki vidijo, da se Cowboys borijo, da bi ostali disciplinirani pri podajah med vožnjami in dopuščajo zgrešene jarde, izvajajo produktivne prve in druge nize, da bi se izognili očitnim tretjim podajam. Packers so 14-krat hiteli na tretji in četrti pad proti Cowboysom. Enajstkrat v teh igrah je bilo potrebnih 4 ali manj jardov za napredovanje, kar je spodbudilo obrambnega koordinatorja Dana Quinna, da je krvavitev opisal kot “smrt zaradi 1000 ureznin na papir.” In čeprav najdaljši poskus Green Baya s tretjim udarcem – za 7 jardov na začetku četrte četrtine – ni uspel, so Packersi uspeli na četrti in sedmi. Quarterback Aaron Rodgers našel novinca Christiana Watsona za njegov drugi od treh touchdownov.

“Zavedamo se naše moči proti teku, toda hitenje s podajo je trenutno privilegij,” je dejal glavni trener Mike McCarthy. “Dokler ne poskrbimo za ta tekaški izziv, bo, kar bo.”

Igralci in trenerji vztrajajo, da vdihi, čeprav so frustrirajoči, ne odražajo toliko pomanjkanja truda kot obrambni igralci, ki napačno sporočajo pokritost ali prekomerno kompenzirajo, da bi lahko spremenili igro. »Včasih«, obrambni napad Neville Gallimore papige coaching lekcije, »lahko narediš igro št prirejanje predstave.«

To je tisto, kar obramba Cowboys poudarja v pripravah na nadarjenih 8-1 Minnesota Vikings. Držite se tesnega konca, napadite ustrezne vrzeli, izsilite hiteče pasove in “res, dvignite svojo rit na drugo raven,” prosi Quinn in njegovo osebje.

V nasprotnem primeru Cowboys tvegajo jezo orožja, vključno z Justin Jefferson in Dalvin Cook.

Nevarnost čaka

Jefferson, s svojim absurdom četrti in 18 ulov v četrti četrtini zmage prejšnjega tedna po podaljšku proti Buffalo Bills, mora skrbeti za sekundarno predstavo Cowboys. Navsezadnje je novinec iz Green Baya Watson premagal Dallas za 107 jardov in tri touchdowne, medtem ko je imel veliko manj talenta in izkušenj.

Toda Cowboysi ne morejo spregledati Cookove grožnje, čigar 80,8 jarda na tekmo je sedmo mesto v ligi, njegovih 2,5 jarda na prenos po dotiku pa osmo. Cowboysi so na 22. mestu z dovoljenimi 3,4 jardi po kontaktu na nošenje. Zgrešen ali slab kot bi lahko bil drag, kot so Bills videli prejšnji konec tedna, ko Cook ni našel gub na zapornih stezah za svoje soigralce, se je osvobodil in zlomil napade, da bi dosegel 81-jardni touchdown, najdaljši prenos lige NFL sezona.

“On je tip, ki zna hitro iti, ko dobi žogo,” je dejal Kearse. »Je zelo izmuzljiv. Zelo, zelo učinkovit pri svojih skokih, vstopanju in izstopanju iz odmorov in podobno, ko teče po svojih progah ali na robu. Torej proti tipu, kot je on, mu moraš oviti nogo, ker jo ob dotiku še naprej premika.

»Njegov vid je dober, njegov tek za kontakt je dober. S takšnim fantom pride marsikaj.”

Kavboji spoštujejo način, kako Vikingi ciljajo na neusklajenosti, šibke povezave in specifične napade v načrtu igre, zato pričakujte velik odmerek. In s sedmimi od osmih zmag Minnesote z rezultatom ali manj, je možnost napake majhna – in nujnost velika.

“Obstaja tona rdečih riti, tona razočaranja, veliko jeze,” je dejal McCarthy v ponedeljek. “To kaže na predanost, željo po zmagi, povezanost.”

Zdaj morajo Cowboys to gorivo spremeniti v ogenj.

“Igrali smo razočaranje zase in za navijače ter za vse, ki stojijo za Cowboysi,” je dejal Kearse. “Naslednji teden se vrnemo in bomo lahko popravili to ladjo.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *