Justin Fields si je ob porazu proti Chicago Bears poškodoval levo ramo

ATLANTA – Ko je podajalec Chicago Bears Justin Fields v nedeljo po tem, ko je odšel z igrišča na stadionu Mercedes-Benz poraz s 27-24 proti Atlanta Falconsni imel veliko časa za sočutje s soigralci ali srečanje z družinskimi člani, ki so ga prišli pogledat, ko je prvič igral tekmo lige NFL v domači državi.

Sedel je na zadnji del vozička pred slačilnico za goste in odjahal, na poti do zdravniške ambulante pa si je drgnil levo ramo.

Fields se je vrnil čez več kot 20 minut in se s težavo slekel srajco, medtem ko se je pogovarjal z varnostnikom Eddiejem Jacksonom o poškodbi leve rame, ki jo je utrpel na zadnji vožnji Bearsov. In ko je zatem še 20 minut govoril z novinarji, se je zdelo, da mu je vidno neprijetno.

“Bolečina je trenutno precej huda,” je dejal Fields. “Ampak vzel bom dan za dnem in videl, kako se bo počutil pozneje v tednu.”

Večji del tekme se je zdel kot déjà vu glede na druge poraze medvedov med spodrsljaji štirih iger. Obrambna predstava, ki ni bila dovolj dobra. Draga napaka posebnih ekip. In prekršek, ki se ni mogel izogniti zmagoviti vožnji.

Toda Fieldsova poškodba je bila krut zasuk, različica, ki je nihče pri Bearsih ni želel videti v sezoni, ki je bila tako zaskrbljena zaradi razvoja branilca.

Quartbacku Bears Justinu Fieldsu (1) soigralci pomagajo vstati, potem ko so ga napadli pozno v četrti četrtini v zadnjem napadu proti Falconsom v nedeljo na stadionu Mercedes-Benz v Atlanti.  Fields si je med vožnjo poškodoval levo ramo.

Fields je dejal, da še vedno čaka na podrobnosti o poškodbi in da ni skočil v nobeno diagnozo, kot je morebitna ločena rama. Prav tako ni vedel, ali ga bo to zadržalo ta teden pred tekmo 12. tedna proti New York Jets.

Vendar je dejal, da meni, da ima poškodba “malo vpliva” na njegovo podajo. To se razlikuje od težav z levo ramo, ki jih je imel v začetku te sezone, je dejal.

“Zdravniki so naredili sliko in rekli, da se bodo o tem pogovorili, pregledali in se mi oglasili pozneje,” je dejal Fields.

Trener Bears Matt Eberflus je po tekmi dejal, da še vedno čaka na novosti o poškodbi in da bo ekipa informacije posredovala v sredo.

“Bomo videli, kam bo šlo,” je dejal Eberflus. “Ne vemo, kaj je.”

Fields ni bil prepričan, kako je prišlo do poškodbe, razen da se je to zgodilo na prvi tekmi zadnjega dvoboja Bearsov proti Falconsom.

Fields se je premaknil proti levi stranski črti za 1 jard, preden ga je kotni branilec Falconsov Dee Alford potegnil za levo nogo. Fields je padel na tla na levi strani izven igrišča in prišel preko njega, držeč ga za ramo.

“Bil sem poškodovan, vendar je bil to zadnji del tekme, zato sem samo poskušal biti s soigralci in se boriti z bolečino,” je dejal Fields.

Opotekel se je nazaj v gnečo, a ostal notri, pretekel je 4 jarde in absorbiral, kar je Fields rekel, pozen zadetek obrambnega linijskega igralca Falconsov Gradyja Jarretta. Znova ga je zgrabil za ramo, vendar je igral kot tretji in peti in vrgel visoko podajo skočilnemu tekaču Davidu Montgomeryju.

Žoga se je od Montgomeryjevih konic prstov odbila v naročje potapljaške varnostnice Jaylinn Hawkins. Prestrezanje je zapečatilo igro za Falcons, ki so povedli s 27-24 po zadetku Younghoe Kooja s 53 jardov v prejšnjem napadu.

Bears širok sprejemnik Equanimeous St.  Brown (19) odide ob stransko črto, potem ko je zadnja ofenzivna vožnja povzročila prestrezanje Jaylinn Hawkins (32) iz Falconsov pozno v četrti četrtini v nedeljo na stadionu Mercedes-Benz v Atlanti.

Morda je to govorilo o težavah, ki jih je imel Fields v igri za poškodbe, ko se je zdelo, da težko najde pravi odgovor na vprašanje o izbiri.

“Pravkar sem ga podrl, človek,” je rekel Fields. “Sploh ne … mislim, da sem ga pravkar prevrnil.”

Fields je dejal, da se je v četrti četrtini boril tudi s krči v nogah, kamere v televizijskem prenosu pa so pokazale, kako trenerji iztegujejo njegove noge ob stranski črti.

Imel je 18 prenosov za 85 jardov in touchdown s 153 jardi podaje in touchdown. Vendar je rekel, da meni, da so bili krči manj povezani z obremenitvijo njegovih nog in bolj s pravilno hidracijo.

Podbojnik Bears Justin Fields (1) lovi žogo za hiter touchdown v drugi četrtini proti Falcons v nedeljo na stadionu Mercedes-Benz v Atlanti.

“Danes sem igral v kupoli, kjer je bilo hladno vreme, verjetno sem se malo bolj potil, hranila pridejo hitreje iz tebe,” je dejala Fieldsova. “Zato se moram prepričati, da se pripravim pred igro ter se hidriram in jem.”

Očitna skrb za Fieldsa, ki je v preteklem mesecu toliko tekel – v zadnjih petih tekmah je v povprečju pretekel 111 jardov – je izogibanje velikim udarcem in poškodbam, ki bi lahko prišle z njimi. In ob nedeljah je veliko tekel.

Imel je vrhunec kariere, vendar je bilo njegovo povprečje 4,7 jarda najslabše od 2. tedna.

Trener Falcons Arthur Smith je dejal, da je njegova ekipa odločena, da “ne bomo obrnili hrbta in jim ničesar dali.”

“Tolikokrat ga poženeš in tekel bo, ko bo,” je dejal Smith. »Fantje tekmujte, držite se pred seboj, pazite, da nihče ne obrne hrbta. Ni bilo na eni osebi. To je ekipna obramba. Vsaka igra, ki jo dobite kot tako, nosi veliko.”

V slačilnici medvedov se je po tekmi veliko govorilo o napadu, ki še vedno išče zmagoviti niz, potem ko se je približal številnim od svojih osmih porazov.

Medvedi so imeli nekaj vrhunskih iger v napadu, vključno s Fieldsovo 16-jardno podajo Darnellu Mooneyju, popolno Fieldsovo podajo z 32 jardov Montgomeryju in enoročno ulov Colea Kmeta.

Bears tight end Cole Kmet signalizira prvi pad po sprejemu v drugi četrtini proti Falcons v nedeljo na stadionu Mercedes-Benz v Atlanti.

A na koncu spet niso mogli mimo.

“(Fields) to težko prenaša, človek,” je rekel Kmet. “On je tekmovalec. Vsi si želimo zmagati in slabo si želimo zmagati. Vsekakor ga zelo boli. Po duši je zmagovalec. Težko ga sprejme. Ko se boste naslednji teden lotili tega, boste videli fanta, ki je osredotočen, pripravljen na delo in pripravljen nadaljevati na naslednji teden.”

To je seveda, če mu Fieldsova rama omogoča, da se premakne naprej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *