Izvršni direktor Coinbase pravi, da ima podjetje 2 milijona bitcoinov, ljudi opominja, da so “finančniki javno podjetje” – Bitcoin News

Po besedah ​​izvršnega direktorja Coinbase Briana Armstronga ima podjetje 30. septembra 2022 2 milijona bitcoinov v vrednosti 39,9 milijarde dolarjev. Novice, ki jih je delil Armstrong, prihajajo v času, ko javnost odkrito gleda na bilance stanja po burnem propadu FTX.

Soustanovitelj Coinbase deli pismo delničarjem podjetja v tretjem četrtletju – pravi, da ima podjetje od 30. septembra 2 milijona bitcoinov

Pred dvema dnevoma, Bitcoin.com News registriran na Binanceovih deviznih rezervah in takrat je trgovalna platforma imela blizu 600,000 bitcoinov, glede na meritve cryptoquant.com. Od 20. novembra 2022, cryptoquant.com statistika kažejo, da ima Binance približno 584.000 bitcoinov. Isti dan, kažejo podatki da ima Coinbase Pro, sicer znan kot Coinbase Exchange, približno 532 tisoč Bitcoinov.

Poleg tega našo novico registriran na Grayscale razpravlja o svoji bilanci stanja, saj je upravitelj sklada ugotovil, da so “vsa digitalna sredstva, ki so osnova produktov digitalnih sredstev družbe Grayscale, v skrbništvu Coinbase Custody Trust Company.” Med različnimi storitvami Coinbase, kot so rešitve za menjavo in skrbništvo, ima javno kotirano podjetje veliko količino bitcoinov (BTC).

22. novembra 2022 je Coinbase (Nasdaq: KOVANC) soustanovitelj in izvršni direktor Brian Armstrong je tvitnil o podjetju BTC skrivališče, da razblini vsakršen »strah, negotovost in dvom« (FUD). “Če tam vidite FUD – ne pozabite, da so naše finance javne (smo javno podjetje),” Armstrong rekel je v torek. »Imamo ~2M BTC. ~39,9 milijarde $ od 30. septembra.« Soustanovitelj Coinbase dodano:

Vsi se moramo združiti, da bomo to industrijo odgovorno gradili v prihodnosti. Previdno z lažnimi informacijami.

Armstrong je podjetje še razdelil pismo delničarja, ki poudarja konsolidiran seznam sredstev Coinbase. Sledijo izjave izvršnega direktorja Coinbase na Twitterju pogovori v zvezi z dokazilom o rezervah in finančnimi revizijami.

Posnetek zaslona, ​​ki ga je na Twitterju delil izvršni direktor Coinbase Brian Armstrong 22. novembra 2022.

Predmet dokazovanja rezerv ima pridobila na veljavi in več izmenjav ima napovedal prihajajoče revizije rezervnih dokazov. Na primer, 21. novembra 2022 je Bitstamp izjavil, da je podjetje v reviziji od leta 2016.

“Skupino Bitstamp in naše pravne osebe od leta 2016 vsako leto revidirajo štiri velike svetovne računovodske hiše,” so v ponedeljek sporočili iz Bitstampa. »Objavili bodo naše revidirane dokaze o rezervah in ustrezna dokazila o obveznostih. To bo našim strankam omogočilo neodvisno preverjanje stanja na Bitstampu in zaupanje, da ima Bitstamp sredstva, da jih v celoti pokrije.”

Medtem ko so delnice Coinbase Global od leta do danes padle za 82 %, delnice COIN pridobil 5,24 % tik pred zaprtjem na Wall Streetu 22. novembra. Z delnico COIN se trenutno trguje pri 43,39 USD na delnico v torek popoldne (ET). “Transparentnost in hiter odziv sta zelo potrebna in cenjena bankomata,” ena oseba je odgovoril na Armstrongov tvit o bitcoinih Coinbase v torek.

Oznake v tej zgodbi

Binance, Bitcoin, Bitcoin (BTC), BitStamp, BTC, Coinbase, coinbase bitcoin, Coinbase Brian Armstrong, CEO Coinbase, Soustanovitelj Coinbase, skrbništvo coinbase, Coinbase Custody Trust Company, Coinbase Pro, cryptoquant.com, Menjalna rezerva, odtenki sive, Dokazilo o rezervah, Statistika

Kaj menite o pojasnilu izvršnega direktorja Coinbase, da je septembra imelo podjetje 2 milijona bitcoinov v vrednosti 39,9 milijarde dolarjev? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Jamie Redman

Jamie Redman je voditelj novic pri Bitcoin.com News in novinar s področja finančne tehnologije s Floride. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od leta 2011. Navdušuje Bitcoin, odprtokodno kodo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2015 je Redman za Bitcoin.com News napisal več kot 6000 člankov o motečih protokolih, ki se pojavljajo danes.
Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je zgolj informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za nakup ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenega, davčnega, pravnega ali računovodskega svetovanja. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *