Izbor ekipe TA (24. november)

Microsoftova razprodaja črnega petka 2022 v trgovini Xbox je še vedno v polnem teku, vendar to ni preprečilo, da bi še en kup iger prejel popuste na konzole Xbox in osebne računalnike. Tukaj je tisto, kar ekipa novic TA meni, da so dobri posli.

Trgovina Xbox je ogromna Črni petek 2022 razprodaja je še vedno močna, saj ponuja popuste na skoraj 1000 iger za Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox 360 in osebne računalnike – od katerih mnoge najcenejši kar jih je bilo. To podjetja ni preprečilo, da bi ta teden znižalo cene za številne druge naslove Xbox prodajain kot poskušamo vsak teden, je ekipa TA News prebrskala vse, da bi vam predstavila svoje najboljše izbire.

Vabimo vas, da se nam pridružite na pustolovščini, polni veličastnih bitij iz preteklih obdobij, zelenjave z manj kot poštenimi nameni in mitskih zveri, ki so jih vzgojile demonske sile, da bi v svet prinesle kaos. Če podležete moči teh impresivnih bitij, uporabite veliko luknjo v tleh, da jih poberete praktično vse – video igre; ni nujno, da imajo smisel!

Ugodne ponudbe iz zadnjih razprodaj Xboxov

Heidi

Heidi – Jurassic World Evolution – Deluxe Content

V redu, zame v tej prodaji ni bilo preveč, potem pa sem videl vse tiste kocke Jurassic World Evolution v oddelku DLC: Deluxe Content, Carnivore Dinosaur Pack, Cretaceous Dinosaur Pack, Herbivore Dinosaur Pack in kožo Raptor Squad zbirka. Če ste uživali v igri in ste tako kot jaz želeli s svojimi kremplji dobiti čim več dinozavrov, bi bil Deluxe Content Pack vaša najboljša izbira za pakiranje še več zobatih grozov v park. Vsi DLC-ji Jurassic World Evolution v tej razprodaji so znižani za 50 %, razen za vsebino Deluxe, ki ima večji 65-odstotni popust in ponuja pet dinozavrov v primerjavi s tremi, ki so na voljo v večini drugih paketov DLC. In to je lepa raznolikost: Styracosaurus, Crichtonsaurus, Majungasaurus, Suchomimus in, moj najljubši v skupini, Archaeornithomimus, vsi dobro popestrijo vaš park s širšim naborom dinosaurov. Nikoli nisem prepričan, da bodo dobili DLC po polni ceni za okoli 11 $/10 £, toda z Deluxe vsebino za Jurassic World Evolution po najnižji ceni, kar smo jih videli, je to morda pravi čas za skok.

Luka

Luke — Turnip Boy je zagrešil davčno utajo

Da, vem, da je v Game Pass. In ja, vem, da lahko greš skozi igro in odkleneš vse Turnip Boy Commits Tax Evasion dosežki čez nekaj ur. Toda koliko ur je to in kako pogosto lahko igrate povzročitelja težav s korenovkami? Ne dovolj pogosto, pravim, zato bi očitno morali vreči denar razvijalcu Snoozy Kazooja, da bomo lahko dobili več pustolovščin od tega malega prevaranta. Ena je že na poti – Rop banke Turnip Boy je bil napovedan v začetku tega leta in prišel bom na Game Pass prvi dan — vendar želim več … več! Ta muhasta pustolovščina govori o mali nagajivi zelenjavi, ki si ne more pomagati, da ne bi raztrgala stvari in čeprav je kratka, ji uspe v svoj kratek čas stlačiti ogromno zabavnih (in neumnih) stvari. Boj je izredno preprost, raziskovanje vodi do najrazličnejših nenavadnih novih krajev, kjer prebivajo nori liki, in nekaj lahkih elementov uganke je dodanih v mešanico, da popestri stvari. Turnip Boy Commits Tax Evasion je zelo zabaven, dosledno zabaven in pogosto smešen, zato vas pozivam, da izberete to indie nenavadnost (ali se pogovarjate skozi Game Pass, če niste) – smatrajte, da je to naložba v fundacijo nove igralne ikone. In hej, lahko bi tudi dal Turnip Boyju svoj denar, preden ga mali nevaljalec vzame in raztrga pred tvojim obrazom …

Turnip Boy je zagrešil davčno utajo

Turnip Boy je zagrešil davčno utajo

Igrajte kot ljubka, a težavna repa. Izogibajte se plačevanju davkov, rešite uganke o nasadih in se pomerite z velikanskimi zvermi na poti, da strmoglavite pokvarjeno zelenjavno vlado!

Sean

Sean — okrožje Donut

Prodaja Xboxa po množični razprodaji na črni petek je vedno nekoliko šibka, vendar to ne pomeni, da v ponudbi ni spodobnih iger. Moj izbor ta teden je čudovit Donut County, ki ste ga nekateri morda že igrali, zahvaljujoč njegovi vključitvi v Xbox Game Pass. Donut County je preprosta ugankarska igra – igrate kot rakun, ki nadzoruje skrivnostno luknjo v tleh. Vaša naloga je manevrirati luknjo, da pade vanjo. Z vsakim predmetom postaja luknja vse večja in večja, dokler ne pogoltnete avtomobilov in zgradb – predstavljajte si to kot igro proti Katamari Damacy. To preprosto premiso igranja spremlja nekaj šaljivih zapisov, ki so me nasmejali v kratkem trajanju igre. Izpolnjevanje tukaj vam bo vzelo le nekaj ur, morda nekoliko dlje, če želite v igri uživati ​​v bolj umirjenem tempu, vse dosežke pa je zelo enostavno odkleniti s kazalci iz vodnika. Donut County je ta teden znižan za 70 % in se vam splača kupiti, če niste naročnik Game Pass ali želite samo imeti spodobno malo uganko.

Donut County

Donut County

Donut County je uganka, ki temelji na zgodbi, kjer igrate kot vedno večja luknja v zemlji. Spoznajte ljubke like, ukradite njihove smeti in jih vrzite v luknjo.

Računalniška različica te igre ne podpira Xbox Live

Tom

Tom – senčni bojevnik 3

Desno od zadaj Recenzija Evil WestOdločil sem se, da bo Flying Wild Hog’s poln akcije Shadow Warrior 3 vzklik. Če še ne poznate serije, morate vedeti le to, da je polna izjemnih prvoosebnih akcijskih sekvenc, še bolj ekstremne zgodbe, zgodbe, ki ima smisel samo za Lo Wanga, glavnega junaka , in precej ubijalski zvočni posnetek, ki ga lepo uokvirja. Lahko pogledaš mojega Vtisi Shadow Warrior 3 iz začetka tega leta, a iskreno povedano, to je igra, ki je bolje izkušena kot opisana — samo poglejte ta napovednik! Trenutno je znižan za 50 %, kar pomeni odlično ceno za deset ur kaotične zabave.

Shadow Warrior 3

Shadow Warrior 3

Shadow Warrior 3 dvigne nenavadno serijo prvoosebnih strelcev na novo raven z brezhibno mešanico hitrega streljanja, intenzivnega boja blizu in spektakularnega sistema prostega teka.

Boste v svojo zbirko dodali eno od teh odličnih iger ali bi kaj priporočili? Pustite komentar spodaj in nam sporočite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *