Izbor ekipe TA (19. november)

Microsoft je znižal cene za skoraj 1000 iger v svoji letni razprodaji Xbox Black Friday, pri čemer ponuja Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox 360 in igre za osebne računalnike s popustom. Tukaj je tisto, kar ekipa novic TA meni, da je super.

The Razprodaja na črni petek Xbox Store se vrača leta 2022 in ponuja skoraj 1000 popustov na igre za Xbox Series X|S, Xbox One, Xbox 360 in Windows PC. Kot poskušamo vsak teden, smo se podali v globino razprodaje, da bi odkrili izbor iger, za katere menimo, da so vredne vaše zbirke. Spodaj si oglejte, kaj najraje igramo v prostem času, in z veseljem vam bomo priporočili nekaj dobrih ljudi.

Ta teden vas vabimo na misijon velikega pomena. Misija, ki nas bo videla, da bomo pluli do oddaljenih obal – ali planetov, v enem primeru – z blagoslovom boga groma, razbijali sovražnike z rezili ob zvokih energijskih utripov in tvegali vse v bitki, ki bo videla, če ne uspe, vrnemo se tja, kjer smo začeli, usojeno, da poskusimo še enkrat. Ta pustolovščina je odvisna od stanja enega kompleta kart.

Ugodne ponudbe iz zadnjih razprodaj Xboxov

Heidi

Heidi — Assassin’s Creed Valhalla

V redu, zdaj se zdi pravi čas, da to omenimo Assassin’s Creed Valhalla. Na prodaj je s 67 % popustom in kljub temu, da sta Cassandra in Bayek veselo postavila kamp na Xbox Game Pass, Ubisoft še ni pripravljen deliti Eivorja in je potrdil, da Assassin’s Creed Valhalla ne prihaja na Xbox Game Pass. Še več, Valhalla je pripravljena dokončajte Eivorjevo zgodbo z brezplačnim DLC-jem Last Chapter kasneje v tem letu, zato ni jasno, kdaj bo igra naslednjič naprodaj ali s tolikšnim popustom. Minili sta že več kot dve leti od lansiranja Valhalle, tako da, če ste čakali na prodajo, ste se izognili kar nekaj najhujših napak v igri in se lahko samozavestno podate na svojo vikinško pustolovščino. Medtem ko Valhalla sledi stopinjam igre Assassin’s Creed Odyssey z ogromnim odprtim svetom, Valhallina funkcija naselbine dobro opravi delo, saj vam nudi vozlišče, kamor se lahko vrnete, in osredotočite Eivorja, namesto da bi ga pustili, da brezciljno tava po skoraj neskončnem zemljevidu. Valhalla se poglobi v podrobnosti življenja in kulture Vikingov, Eivor pa ima veliko dela v imenu hitro rastoče naselbine Ravensthorpe. To je še ena igra Assassin’s Creed, v kateri prikritost pravzaprav ni potrebna, tako da če ste jo zamudili v Odyssey, je morda bolje, da počakate Assassin’s Creed Mirage, ki seže do osnov. Vendar, če vam je bila Odiseja všeč ali vas zanima vikinško izročilo — ali se veselite druge RPG odprtega sveta z napadom Assassin’s Creed na fevdalno Japonsko — morda boste želeli kupiti Valhallo, medtem ko je v akciji; sama količina vsebine, ki jo dobite z Valhallo, vas lahko celo prevzame, dokler ne pride čas, da se odpravite na fevdalno Japonsko.

Assassin's Creed® Valhalla

Assassin’s Creed® Valhalla

Ta igra uporablja Smart Delivery, ki omogoča dostop do naslovov Xbox One in Xbox Series X|S

Zgradite svojo vikinško legendo pri 60 FPS in v ločljivosti 4K na Xbox Series X.

Postanite Eivor, legendarni vikinški bojevnik, vzgojen na zgodbah o bitkah in slavi. Raziščite dinamičen in čudovit odprt svet, postavljen pred brutalno ozadje temnega veka Anglije. Napadite na svoje sovražnike, povečajte naselbino svojega klana in zgradite svojo politično moč v iskanju mesta med bogovi v Valhalli.

Luka

Luke — Metal Gear Rising: Revengeance

Pri tako veliki razprodaji je še kup drugih stvari, ki bi jih lahko izbral, a na koncu mora biti tako. Vsi bi morali izkusiti Platinumovo ultimativno igro hack-and-slash — Metal Gear Rising: Revengeance je udobno ena najboljših iger studia in je tako daleč od Metal Gear v skoraj vseh pogledih, da ne potrebujete nič znanja o seriji, da bi cenili njeno vsesplošno akcijo. Preprost, a zadovoljiv sistem pariranja vam omogoča, da z lahkoto parirate, ko ga obvladate, in se odzovete z arzenalom norega orožja in potez, ki vaše sovražnike raztrgajo na koščke – aktivirajte Blade Mode in lahko režete in režete s fino natančnostjo v počasnem posnetku. res spremeni te kepe v koščke.

V središču te divje vožnje je vrsta senzacionalnih bitk s šefi, dovršenih večstopenjskih obračunov z neverjetno galerijo prevarantov, kjer si nista dva enaka boja. Povečajte glasnost za njih in pustite, da vrhunski zvočni posnetek nahrani vašo dušo, pri čemer se vsaka skladba dviguje vse višje in višje v intenzivnem krešendu, ki popolnoma odseva in poudarja stopnjevano bitko ter požene stopnje navdušenja nad lestvice. Tudi dva paketa DLC, Blade Wolf in Jetstream, so zdaj brezplačni, tako da s to odlično ponudbo dobite še več igre, kot se zdi na prvi pogled. Oba imata dosežke, vendar jih boste še vedno morali pobrati VR misije DLC kot tudi za popoln zaključek 1,310G … še dobro, da je poceni. Maščevanje je večno in vredno veliko več od trenutne izklicne cene nekaj dolarjev samo za meme in glasbo. Naredi.

METAL GEAR RISING: REVENGEANCE

METAL GEAR RISING: REVENGEANCE

METAL GEAR RISING: REVENGEANCE popelje priznano franšizo METAL GEAR na vznemirljivo novo ozemlje, saj se osredotoča na zagotavljanje povsem nove akcijske izkušnje, kakršne ni bilo prej.

Sean

Sean — Lego Star Wars: Saga o Skywalkerju

Če želite nekaj, kar vas bo zaposlilo več ur, Lego Star Wars: Saga o Skywalkerju je igra za vas. Skywalker Saga vam omogoča igranje skozi vseh devet filmov Vojne zvezd in vsebuje več kot 300 igralnih likov iz franšize v kockasti Lego kocki. Za predvajanje prvih šestih filmov (in delov Disneyjeve trilogije) sem porabil približno 40 ur in užival v vsaki sekundi. Od dvoboja z Darthom Maulom kot Qui-Gon Jinn do razstrelitve lovcev TIE v X-Wingu v vesolju kot Luke Skywalker, tukaj je toliko odličnih stvari iz Lego Star Wars. Seveda je igranje preprosto, vendar je resnično veselje, da lahko raziskujemo nekaj najbolj ikoničnih lokacij Vojne zvezd, ki jih je razvijalec TT Games briljantno poustvaril s tako neverjetno pozornostjo do podrobnosti. Prava zabava pride po zaključku ravni z liki, uporabljenimi v filmu. Ko je stopnja končana, jo lahko znova igrate s katerim koli od več kot 300 likov Vojne zvezd, ki ste jih odklenili, kar vam omogoča dostop do skritih območij za iskanje zbirateljskih predmetov in drugih skrivnosti. Skupaj z Jedi: Fallen Order je Skywalker Saga zlahka ena najboljših nedavnih iger Vojne zvezd, ki so krasile naše zaslone, in s samo 29,99 $/24,99 £/29,99 €, kar je najnižja cena, kar jih je imela igra, je precej ugodno. Kar se tiče dosežkov, boste potrebovali med 80 in 100 urami Seznam dosežkov Lego Star Wars: The Skywalker Sagavečinoma zaradi samega števila kock Kyber, ki jih boste morali zbrati.

LEGO® Star Wars™: Saga o Skywalkerju

LEGO® Star Wars™: Saga o Skywalkerju

Igrajte skozi vseh devet filmov sage o Skywalkerju v igri, ki ni enaka nobeni drugi. Z več kot 300 liki, ki jih je mogoče igrati, več kot 100 vozili in 23 planeti za raziskovanje, galaksija daleč, daleč stran še nikoli ni bila bolj zabavna!

*Vključuje klasični igralni lik Obi-Wan Kenobija

Tom

Tom — Roguebook

Pred letom 2022 me nikoli ne bi videli igrati kakršne koli oblike roguelike ali roguelite igre, kaj šele, da bi jo priporočal kot dober sir, vendar sem spremenjen človek. Moj nov način razmišljanja je vse zaradi tega zbiranja kartic, Roguebook. Njegova osnovna premisa je preprosta: izberite dva junaka za pustolovščino, sestavite svoj komplet z naključno ustvarjenimi kartami, značilnimi za vsakega junaka, in očistite vsa tri dejanja tako, da uničite tri šefe, ki blokirajo vašo pot. Bosh, znotraj in zunaj, posel je dober. Seveda ne povsem to preprosto, saj je med vami in vsakim šefom območje, polno naključnih sovražnikov, mini šefov, nesrečnih žrebanj kart, nesrečnih žrebanj kart in smrti. Neuspela vožnja in spet je na meniju, dobri kolega!

Zame so najbolj privlačni del igre karte, za katere vem, da so praktične vse igranja, vendar je še vedno mamljivo. Razlog je: Roguebook je zasnoval ustvarjalec Magic the Gathering Richard Garfield. Sistem kart se je zelo enostavno naučiti in nekatere kombinacije kompletov lahko privedejo do izjemno zadovoljujoče izkušnje, zaradi česar je ta igra popolna vstopna točka za vsakogar, ki razmišlja, da bi se potopil v prevarantske vode. Trenutno je 40 % nižja od svoje cene, kar je fantastična ponudba za to zelo prepričljivo, a hkrati zahtevno igro. Poglejte mojega Roguebook vtisi od začetka tega leta za podrobnejšo razlago delovanja igre, če vas zanima…

Roguebook Xbox One

Roguebook Xbox One

Sprejmite izziv roguelike deckbuilderja z edinstveno mehaniko razvijalcev Faerie in Richarda Garfielda, ustvarjalca igre Magic: The Gathering™. Zgradite ekipo dveh junakov, sprostite močne kombinacije in premagajte legende Roguebooka!

Ali boste katerega od teh naslovov dodali svoji zbirki? Ali pa imate kaj predlagati? Pustite komentar spodaj in nam sporočite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *