Izbira za zahvalni dan za Devina Singletaryja, Lawrencea Cagerja, Kirka Cousinsa

Vesel zahvalni dan vsem.

Preden vstopimo v mojo rekvizitidve posebnosti za zahvalni dan sta mi izstopali DraftKings ki jih želim pokriti.

Josh Allen ima največ +240 za strel mimoidoči jardi na zahvalni dan, Gabe Davis pa je +1300, da vodi seznam sprejemni jardi.

Predvidevam, da se Davis približa +900, da bo na vrhu seznama prejemnikov ob dnevu Turčije. Ima širši razpon rezultatov kot večina igralcev, zato bi lahko rekli, da bi moral biti nižji.

Davis ne potrebuje toliko drugih sprejemalcev, da dobi to stavo glede na svojo sposobnost velike igre. Obstaja scenarij, po katerem vodi na seznamu s približno 125 prejetimi jardi, ko vstopi v zadnjo igro večera. Če je temu tako, lahko živa meja vašo stavo tako, da stavite na sprejemne jarde Justina Jeffersona. Če Jefferson pade pod svojih 88,5 skupajmalo verjetno je, da bi kdo drug presegel 125. Če bi dosegel med 89 in 124 sprejemnih jardov, bi dobili obe stavi.

Stava na Allena gre z roko v roki z Davisom. Rekel bi, da je poštena cena za Allena bližje +200.

Glede na to so tukaj moji najljubši rekviziti za vse tri igre za zahvalni dan.

Singletary prihaja iz sezone najboljših 18 poskusi hitenja prejšnji teden vs Rjavi. To je čistil šele tretjič skupaj v 10 igrah.

Proti Clevelandu je Singletary imel koristi od Josha Allena, ki je beležil nizke rezultate v sezoni pri podajah (197) in hitenju (sedem) jardov. Mislim, da ga bomo videli vrniti z dovolj veliko igro v zraku in na tleh, da bo pojedel Singletaryjevo delovno obremenitev.

Videli smo tudi, da je novinec v drugem krogu James Cook odigral svojo najboljšo tekmo v sezoni, z 11 nosi za 86 rushing yards. Single prevladuje pri prenašanju in 2-minutnem delu, vendar Računi lahko še naprej uporablja Cooka pri zgodnjih padcih, da bo veteran svež.

Kaj je QuickSlip?

QuickSlip je funkcija Action Network, ki omogoča uporabnikom, da samodejno vnaprej naložijo svoj stavni listek v FanDuel Sportsbook.


Druga stvar, ki deluje proti Singletary na tem trgu, je, da ni veliko poskusov na tretjem ali četrtem in kratkem. The Računi imajo zanesljiv podajalec, kjer postavijo Gabea Davisa za Allenom in vodijo QB naprej.

Na tem rekvizitu je tudi nekaj skritih varoval. Če je Levi če ga bodo lahko obdržali blizu, bo to prisililo Bills v scenarij igre s težkimi podajami.

Če imajo Bills veliko prednost, ponavadi zavržejo Singletaryja in prepustijo Cooku, da prevladuje nad delom. Buffalo bi morda želel končno dobiti Nyheima Hinesa nekaj ponovitev v napadu. Kaj poskusi hitenja pomagal bo samo ta rekvizit.

Predvidevam, da bo Singletary blizu 12,5 poskusov hitenja in bi stavil -140.

Ne morem si zamisliti boljšega načina za preživljanje zahvalnega dne kot potenje rekvizitov Lawrencea Cagerja med večerjo (na vzhodni obali).

Mislim, da ta rekvizit ponuja skrito vrednost, ker Velikani verjetno bodo prisiljeni v scenarij igre s težkimi podajami kot podložniki z 10 točkami.

Daniel Jones je pravkar izgubil svojo glavno tarčo, Wan’Dalea Robinsona, do konca sezone. Zaradi tega je Darius Slayton novi sprejemnik, čeprav ni znano, kdo se bo pojavil kot možnost št. 2.

Cager še bo Velikani‘ vodi v tesnem koncu, ki lovi podaje, dokler se ne vrne novinec Daniel Bellinger. Cager se je prejšnji teden prebil do 70 % Jonesovih osipnikov in pričakujem, da bom videl podobno uporabo brez Robinsona.

The Kavboji ustvarili največji pritisk v ligi NFL to sezono. Jones je 14 % časa ciljal na tesno igro v čistem žepu, toda to se poveča do 19 %, ko je soočen s pritiskom.

Cager je nekdanji široki sprejemnik, ki je postal tight end. Velik je 6 čevljev 5 in težak 220 funtov. Ni tam, da bi blokiral. Poleg tega je imel, kolikor je vredno, drugega v vrsti sprejemni jardi med tesnimi konci v predsezoni.

Predvidevam, da bo Cager tukaj bližje 19,5 sprejemajočih jardov in všeč mi je njegova prednost na koncu.

Cousins ​​se je v tej sezoni boril s pritiskom. Njegovo število jardov na poskus pade s 7,1 s čistim žepom na 5,4, ko je pod pritiskom. Kljub temu ni presenetljivo, da se je Cousins ​​res boril Kavboji saj Dallas vodi v ligi po hitrosti hitenja.

Cousins ​​se sooča s še eno težko preizkušnjo proti a Domoljubi obrambo, ki je na drugem mestu po stopnji pritiska. Da bi bile stvari še hujše, je bil Christian Darrisaw že izključen.

Posledično pričakujem Minnesota imajo bolj konzervativen načrt igre proti Novi Angliji.

The Domoljubi prekršek bi se lahko tudi trudil odpovedati točkam, kar pomaga zmanjšati možnosti, da Cousins ​​zaide v scenarij igre, ki vidi Vikingi močno podajaj in igraj od zadaj.

Predvidevam, da je to bližje 238,5 mimoidoči jardi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *