Iščete vrhunske tehnološke ponudbe? Prihranite do 31 % pri vrhunskih prenosnikih in monitorjih proizvajalcev HP, LG, Acer in drugih

Iščete NAJBOLJŠE cene tehnologije? Zbrali smo največje Amazonove ponudbe za črni petek – in prihranite lahko do 31 % pri vrhunskih prenosnikih in monitorjih HP, LG, Acer in drugih

NAKUPOVANJE: Izdelke, predstavljene v tem članku Mail Best, so neodvisno izbrali naši pisci o nakupovanju. Če opravite nakup prek povezav na tej strani, bo DailyMail.com zaslužil partnersko provizijo.

Ni enostavno izbrati pravega prenosnika. Morda imate v mislih podrobnosti in seveda imate verjetno proračun. Torej, ko bo naprodaj množica vrhunskih naprav, kot so LG, HP, Acer in ASUS, bi verjetno morali biti pozorni.

Amazon ima vse najboljše ponudbe za prenosnike in monitorje, s prihranki do 31 % nižje od maloprodajne cene. Številni so na voljo v omejenih količinah, zato je najbolje, da hitro ukrepate, če ste negotovi.

Ta eleganten prenosni računalnik HP izpolnjuje vsa merila, ko gre za udobje, saj ponuja strukturo, ki jo je enostavno dvigniti, in veliko ploščico na klik. Ločljivost HD plus izboljša izkušnjo gledanja, ne glede na to, ali brskate ali pretakate na 17,3-palčnem zaslonu.

Prenosnik ponuja 512 GB prostora za shranjevanje in 8 GB RAM-a. Uglašeni stereo zvočniki izboljšajo kakovost zvoka in nudijo vrhunski zvok za vse, od video klicev do glasbe.

Trgovina

Te ponudbe so nedvomno izjemne – vendar je lahko njihovo odkrivanje izziv, če niste prepričani, kje začeti. Zbrali smo nekaj najboljših razpoložljivih ponudb. Ne pozabite, da ti prihranki ne bodo trajali dolgo!

Ta 27-palčni pametni televizor, ki ga je enostavno nastaviti, si zasluži navdušenje zaradi svoje velikosti in preprostosti. Če iščete nekaj, kar ne bo zavzelo preveč prostora, a enostavno ponudilo točno tisto, kar potrebujete, ste pri tem.

Ne samo, da je videti odlično, ampak se zlahka postavi na ravno površino, ne da bi potreboval stojalo — in tudi kakovost zvoka je izjemna.

Trgovina

S tisočimi ocenami s petimi zvezdicami je ta Acer Aspire vreden vsakega penija, če iščete posebej lahek prenosnik.

Njegova 11. generacija Intel Core i3 ponuja hitro delovanje, medtem ko je zaradi fantastične kakovosti vsaka slika in videoposnetek na 15,6-palčnem zaslonu videti oster in jasen. Ta model ponuja 128 GB prostora za shranjevanje in 4 GB RAM-a.

Trgovina

Z 11. generacijo Intel Core i3, 128 GB prostora za shranjevanje in 8 GB RAM-a je ta ASUS prenosnik več kot sposoben izpolniti potrebe vsakodnevnih uporabnikov.

Prav tako je izjemno tanek in eleganten, zaradi česar je popoln za nošenje v nahrbtniku ali torbi. Stranke ga hvalijo zaradi vsega, od sposobnosti izboljšanja produktivnosti do praktične zasnove. Je odlična izbira predvsem za študente.

Trgovina

Za vaš naporen življenjski slog bo zadostoval le sodoben monitor. Ta HP-jev model zmore vse, saj ponuja prednosti elegantnega profila v kombinaciji z možnostjo nagibanja, več vrati HDMI, VGA in DisplayPort.

Ima 27-palčni zaslon, ki zagotavlja odlično vidljivost in živo kakovost slike iz vseh kotov. Ima tudi dva 2W zvočnika, ki poskrbita, da je zvok vedno popoln, ne glede na to, ali se pogovarjate ali gledate film.

Trgovina

Ljudje so vsi povezani z Gramom – in to z dobrim razlogom. To je prenosnik za nakup, če iščete nekaj, kar daje prednost grafični kakovosti in ponuja vsaj 1 TB prostora za shranjevanje skupaj s 16 GB RAM-a. Uporabite to moč za zagon več aplikacij hkrati.

Je tudi izjemno lahek, tako da ga lahko preprosto vzamete kamor koli brez težav. In z 12,5 urami napajanja vas bo zagotovo popeljal skozi najbolj obremenjene dni.

Trgovina

Zaradi svoje vsestranskosti je HP Chromebook odlična izbira za ljudi, ki želijo možnosti. To lahko uporabljate na štiri različne načine, vključno z načinom prenosnika, šotora, stojala in tabličnega računalnika.

Ne glede na to, ali pretakate film, delate zapiske ali uporabljate aplikacijo iz trgovine Google Play, lahko to storite z lahkoto zahvaljujoč priročnemu zaslonu na dotik te naprave.

Trgovina

Kdo potrebuje meje? Na tem 24-palčnem zaslonu LG se boste počutili, kot da ste povlečeni v svoj zaslon! Eleganten okvir daje zaslonu poenostavljen videz, ki omogoča čisto prileganje skoraj povsod.

Vsebuje tehnologijo AMD FreeSync za zmanjšanje zmrzovanja in izboljšanje igralne izkušnje, skupaj s Crosshair za izboljšanje vidljivosti in zagotavljanje natančnejših potez med določenimi vrstami iger.

Trgovina

Oglaševanje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *