InUni Fashions Strateški vpogled v mednarodne trge za Elmiro

LONDON , 23. november 2022 /PRNewswire/ — InUni, del Global University Systems (GUS), enega vodilnih svetovnih izobraževalnih partnerjev, zagotavlja marketinški in strateški vpogled v mednarodne trge za Elmira Collegeustanovljeno leta 1855 in dom Tommy Hilfiger Fashion Business School.

Zasebna skupna šola Phi Beta Kappa, ki se nahaja v Elmira, New York, Elmira College je bil prvi Združene države ženski kolidž s študijem, ki je po strogosti enak najboljšim moškim kolidžem tistega časa. Leta 1969 postali sošolski, danes Elmira ima približno 800 vpisanih rednih dodiplomskih študentov, večinoma stacionarnih študentov, in ponuja napredne certifikate, magistrske programe in nekreditne tečaje strokovnega razvoja.

Nedavni dodatek k Elmira College program je Tommy Hilfiger Fashion Business School. Hilfiger, ustanovitelj Tommy Hilfiger Corporation in legenda svetovne modne industrije, ima globoke korenine v Elmira območje. Pred petdesetimi leti je v središču mesta odprl svojo prvo trgovino z imenom People’s Place Elmira, New Yorkzaposlitev Elmira College študente za delo v trgovini.

Družina Hilfiger se je oglasila Elmira College z idejo ponuditi program, osredotočen na modno prodajo in trženje, ob priznavanju pomena močne poslovne podlage za študente, ki želijo vstopiti v modno industrijo. Modna industrija je ena največjih svetovnih industrij, ki se obrnejo na stranke, njeni prihodki pa so ocenjeni na ZDA 1,5 trilijona dolarjev letno.

»Navdušeni smo nad sodelovanjem Elmira College okoli svojih marketinških in vpoglednih zmožnosti,« pravi David Fisher, predsednik uprave InUni Marketinga. »Univerza ima poleg Šole za modno poslovanje Tommyja Hilfigerja bogato izobraževalno dediščino, del katere je Center za študije Marka Twaina, ki je eno od štirih zgodovinsko pomembnih območij dediščine Twaina v Združene države.”

Na drugem mestu alumni iz Elmira College vključno z ameriškim pesnikom Diane Lockward, Sheila Williamsurednik revije Asimov’s Science Fiction in Fay Kaninscenarist, dramatik in producent ter predsednik Akademije filmskih umetnosti in znanosti od 1979 do 1983.

“Naše partnerstvo z InUni zagotavlja dragoceno trženje in vpogled v naša mednarodna prizadevanja za zaposlovanje,” pravi Eric Sykespodpredsednica za vodenje vpisa pri Elmira. “InUni ima na tem področju odlične rezultate in veselimo se plodnega sodelovanja.”

Temelji na svobodnih umetnostih in znanostih, Elmira College zagotavlja sodelovalno in podporno okolje, ki študentom omogoča, da postanejo aktivni učenci, učinkoviti voditelji, odgovorni člani skupnosti in globalno angažirani državljani. Fakulteta ponuja več kot 25 smeri in akademskih programov, program za odliko, 17 akademskih častnih društev in 16 univerzitetnih ekip oddelka III. Nahaja se v regiji Southern Finger Lakes New York, Elmira Populacija dodiplomskih in podiplomskih študentov prihaja iz več kot 20 držav in devetih držav.

O InUni:

InUni, podjetje Global University Systems (GUS), je mednarodni partner za svetovanje študentom s številnimi vodilnimi univerzami v Združenem kraljestvu, ZDAin Evropi. Pomaga mednarodnim študentom pri njihovi prijavi in ​​sprejemu na univerze, ki ustrezajo njihovim interesom in akademskim kvalifikacijam. InUni sodeluje tudi s številnimi partnerji po vsem svetu v neposrednem stiku s študenti, ki jih zanima študij na različnih mednarodnih destinacijah. Prav tako sodeluje z institucijami za izboljšanje splošne izkušnje študentov, ko začnejo svojo pot do mednarodnega visokošolskega programa.

fotografija – https://mma.prnewswire.com/media/1949546/InUni_Hilfiger.jpg
Logotip – https://mma.prnewswire.com/media/1952132/InUni_Logo.jpg

VIR InUni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *