Igralni prenosniki Alienware imajo 33-odstotni popust v ponudbah Dell Black Friday

Alienware M15 R7 je skoraj tretjino nižji od običajne Dell cene Ponudbe za črni petek v ZDA in Združenem kraljestvu – mamljiva ponudba za tiste, ki iščejo prenosnik za hitre igrice v novembru.

Čeprav to ni najcenejša ponudba prenosnikov za črni petek na trgu, M15 R7 je fantastičen vrhunski prenosnik glede na to, kar ponuja, opremljen s procesorjem Ryzen 7 6800H in hitro grafično kartico Nvidia GeForce 3060. Za referenco, te specifikacije zagotavljajo dovolj moči za igranje Starejši prstan pri 1440p na poti brez težav.

S 500 $ / 460 £ popustom so današnje ponudbe vredne ogleda in so med najboljšimi skupaj Ponudbe Dell za črni petek ki smo jih do sedaj videli. Imamo te ponudbe igralnih prenosnikov za obe spodaj navedeni regiji.

(Niste v ZDA ali Združenem kraljestvu? Današnje najboljše ponudbe prenosnikov boste našli nižje na strani.)

Alienware Black Friday Deal (ZDA)

Alienware Black Friday Deal (UK)

Alienware je bil vedno znan po elegantni zasnovi, še preden ga je leta 2006 prevzel Dell. Vendar smo z napredkom CPE-jev in grafičnih kartic dosegli točko, ko se zmogljivost na prenosnih računalnikih zlahka kosa s pošastnimi namiznimi računalniki. smo gradili.

Našega Pregled Alienware M15 R7 zaključil, da je “zver za igranje iger 1080p Ultra z resno visoko stopnjo osveževanja,” vendar je opozoril, da ga “nekoliko zadržujeta pomanjkanje prenosljivosti in hrupni ventilatorji.”

Ta prenosnik lahko navduši igralce iger in produktivne uporabnike, še posebej z 1 TB pomnilnika SSD, ki lahko shrani na tone iger in filmov, če nameravate veliko shraniti med obiskom družine ali če se nameravate odpraviti na dolgo potovanje. .

Naša edina pritožba je, da so navijači lahko glasni, vendar je to majhna cena za velik popust, ki ga dobite tukaj, in igre, ki jih boste lahko igrali pri najvišjih nastavitvah pri ločljivosti 1080p ali 1440p.

Prebrskaj več Ponudbe prenosnikov za črni petekin pri nas poiščite več odličnih ponudb za igralne prenosnike Ponudbe prenosnih računalnikov za igre na črni petek vodnik in se pomaknite navzdol za več ponudb za črni petek v ZDA in Združenem kraljestvu.

Več ponudb za ameriški črni petek

Več ponudb za črni petek v Združenem kraljestvu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *