Igralci, ki se jim je treba odpovedati za vaš 12. tedenski prenos žice za opustitev

Še posebej za Yahoo Sports

Ker nas čaka manj kot peščica tekem pred fantastično posezonsko serijo, je nujno zmanjšati maščobo iz naših seznamov, da povečamo tedensko uspešnost. Čeprav se včasih čustveno navežemo na igralce ali se počutimo, kot da bomo po njihovem izpadu doživeli nekakšen FOMO, se moramo tega otresti in se zavedati, da je to za izboljšanje ekipe.

Tukaj je seznam igralcev tega tedna, ki bodo verjetno pretehtali vaše sezname, ko napredujemo. Če iščete nekaj igralcev za repozitorij za prihodnjo uporabotudi tam sem te pokril.

Chase ClaypoolWR, Bears (61 odstotkov prijavljenih na Yahooju)

Stojim za besedami iz kolumne prejšnjega tednaClaypool ima še en teden časa, da pokaže svoje fantazijske stvari, in zdaj je uradno odsoten po nastopu 2.1 s pol PPR kot WR82 v 11. tednu. Delež posnetkov ni dosegel 50 % v nobeni od Claypoolovih treh iger kot medved, v tem časovnem okviru pa v povprečju dosega le 3,6 tarče na tekmovanje.

S QB Justin Fields ta teden se ukvarjam s poškodbo rame (ne metom) in močnim sekundarnim napadom Jetsov v napadu, čemur sledijo nagibi proti PakirjiEagles in Bills, ki zasedajo 12., peto in 19. mesto v WR prilagojenih fantazijskih točkah, oz. AFPAClaypool se lahko izpusti, ker ne bo prodrl na ozemlje WR5.

[Visit 4for4, where 92% of subscribers made the playoffs, for more]

Darrell Henderson, RB, Rams (63 % sestavljeno)

Frustracija in Darrell Henderson sta sinonima te sezone in čas je, da ga končno izpustimo. Dvomestno število dotikov je videl samo enkrat v svojih zadnjih štirih tekmah in v tem obdobju je imel v povprečju neučinkovitih 5,05 pol PPR. Prekršek Ramsa je lupina tega, kar je bil leta 2021, zdaj pa so brez njih Cooper Coupe in morda Matthew Stafford tudi za nekaj časa.

Cam Akers prejšnji teden prevzel mesto vodilnega moža, zaradi česar si Henderson zdaj deli zapise z novincem Kyrenom Williamsom. 63 % menedžerjev Yahooja še vedno razmišlja o vrnitvi, a pusti Hendersona in stres zaradi njegovega imenovanja mimo.

Stražar Ramsa Darrell Henderson Jr.  je redek kandidat v fantazijskih ligah.  (AP Photo/Jae C. Hong)

Stražar Ramsa Darrell Henderson Jr. je redek kandidat v fantazijskih ligah. (AP Photo/Jae C. Hong)

Nyheim HinesRB, računi (55 % sestavljeno)

Ljudje me že približno devet tednov sprašujejo, ali lahko Hinesa odpustijo, in to je bilo težko navigirati, zlasti zaradi menjave ekipe po menjavi pred nekaj tedni in njegovih prejšnjih izkušenj kot ljubljenec PPR. Končno je prišel čas, da obupate nad kakršnimi koli pridobitvami v ligi Hines leta 2022, saj se zdi, da je napisano na steni v Buffalu.

Petoletni tekač ima samo en nosilec za minus-osem jardov in en prijem za devet jardov v svojem trikratnem mandatu z Billsi za neverjetnih 0,6 skupne polovične fantazijske točke PPR v treh tekmovanjih. Devin Singleary jasno vodi nazaj in James Cook je bil močan v 11. tednu z linijo 11-86-0. Ker 55 % menedžerjev še vedno kotira Hinesa, je bolje Latavius ​​​​MurrayCook ali celo Akers.

Običajno člani kriminalnih centrov ne obiščejo tega članka, jaz pa nasprotujem temu trendu in vam ponujam zaporedne račune. McKenzie je počasi padel iz domišljije, vendar je končno čas, da ga zamenjate za bolj produktivnega WR. 27-letnik ni našel končne cone od 4. tedna in je v letu 2022 samo enkrat pretekel 50 jardov.

Ko je ta napad Buffala zdrav, ni del načrta in zdi se, da ga ne potrebujejo, saj so Bills dosegli drugo največje število točk v ligi NFL doslej z 281. Ohranite te fantazijske upe v končnici, tako da se obrnete na bolj vpleten Treylon Burks oz Donovan Peoples-Jones.

Jahan DotsonWR, poveljniki (18 % sestavljeno)

Preboj Dotsona je bil prestavljen na naslednjo sezono, saj se zdi, da se to ne bo zgodilo v tej trenutni ponovitvi Washingtonovega napada. Njegov zgodnji uspeh leta 2022 je prišel s Carsonom Wentzom na sredini, zdaj pa ga čaka veliko strožji načrt igre, ki omejuje cilje za novinca.

Enostavno ni izvedljiva domišljijska možnost v rednih redraft ligah, ki se premikajo naprej, zato pošljite Dotsona, da leži na ležalniku ali igra golf, dokler se ne začne naborna sezona 2023.

Rane

Vesel zahvalni dan vsem, upam, da imate vsi čudovit dan, poln družine, prijateljev, družinskih prijateljev, tone hrane in seveda nogometa!

Ta članek je bil prvotno objavljen na 4for4.com

Več s 4for4.com: Zberite kandidate pred 12. tednom

Ostanite v prednosti z natančnimi lestvicami 4for4 Fantasy Football, naprednimi orodji in vsebino, ki temelji na podatkih.

Jennifer Eakins, ponosna alumna UGA Grady College of Journalism, dela v športni industriji že več kot desetletje. Delala je za CNN Sports, Atlanta Hawks in Colorado Rockies. Njen prvi nabor fantazijskega nogometa je bil leta 1996, ko je s prvim izborom izbrala Rickyja Wattersa, in od takrat je fantazijski degenerik.

Poslušajte napoved Yahoo Fantasy Football

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *