Huobi Global spreminja Huobi, uvaja novo strategijo – Sponzorirane novice o bitcoinih

Huobi si bo med prenovo blagovne znamke prizadeval prinesti vrednost svojemu poslovanju ter svojim strankam zagotoviti varne in profesionalne storitve. Različne tehnologije in viri bodo prav tako vključeni v Huobijev globalni ekosistem javne verige, vključno s tehnologijo in viri, ki jih ponujata javni verigi HECO in TRON, kot tudi most med njunima verigama, BTTC.

Huobi: Nova blagovna znamka, nove strategije

Huobi Global je bil preimenovan v Huobi. Posodobljeno ime podjetja je sestavljeno iz kitajskih znakov »火« in »必«. Prvo znamenje izvira iz kitajske kulture in simbolizira stalno vitalnost in prenos te vitalnosti na naslednje generacije. Drugi pomeni odločenost za uspeh, kar ponazarja Huobijev cilj, da se vrne na prva tri mesta v industriji.

V kitajščini lahko znak “必” vidimo tudi kot kombinacijo znakov “心” in “义”, kar pomeni “srce” in “pravičnost”. Huobi s prikazom simbolike za tema dvema kitajskima znakoma kaže svojo zavezanost zagotavljanju profesionalnih storitev upravljanja digitalnih sredstev iz srca uporabnikom po vsem svetu. Prav tako je v skladu s poslanstvom podjetja “Opolnomočenje sredstev, spodbujanje finančne vključenosti”.

Poleg tega posodobljeno ime predstavlja Huobijevo vizijo ‘tehnologija spreminja svet’ podpiranje kitajske kreposti pravičnosti, izvajanje filozofije blagovne znamke, prispevanje k inovacijam in razvoju tehnologije veriženja blokov in virtualnih sredstev ter utelešenje filozofije blagovne znamke “znanost in tehnologija za dobro”.

Po zaključku osvežitve blagovne znamke si bo Huobi prizadeval izboljšati blagovno znamko z različnimi strategijami. Podjetje Huobi že od ustanovitve daje velik poudarek razvoju visokokakovostnih projektov na trgu, kar bo tudi v prihodnje ključna sestavina Huobijeve poslovne strategije. S sistemom glasovanja HT (Huobi Token) Huobi vrne seznam svojim uporabnikom, ki lahko zdaj glasujejo o seznamih s svojim HT. Podjetje prav tako namerava HT narediti središče dejavnosti platforme.

Poleg ustvarjanja najsodobnejših sredstev in podpiranja sredstev z močnim tržnim potencialom bo podjetje spodbujalo skupnosti, zgrajene okoli projektov, in jih opolnomočilo za uspeh. Z namenom uporabe znanosti in tehnologije za dobro si bo Huobi nenehno prizadeval ustvariti varnejše in stabilnejše okolje za uporabnike, ki bodo lahko sodelovali v kakovostnih projektih v zgodnji fazi, s čimer bo podpiral nadaljnjo rast globalne industrije virtualnih sredstev.

Za nadaljnjo razširitev svoje globalne prisotnosti Huobi načrtuje vzpostavitev prisotnosti v karibski regiji, regiji, ki ima dober položaj, da postane središče virtualnega premoženja zaradi odprtega regulativnega okolja, standardnih pravnih sistemov in uporabe angleščine kot primarnega jezika. Prav tako Huobi načrtuje povečanje svojih naložb v jugovzhodni Aziji, Evropi in drugih regijah z velikim potencialom rasti za svojo bazo uporabnikov.

Huobi si bo prizadeval doseči rast s strateškimi združitvami in prevzemi, ki bodo prispevali k ustvarjanju močnega ekosistema Huobi po vsem svetu v skladu z njegovo načrtovano širitvijo. Poleg tega si bo podjetje zelo prizadevalo zaposliti vrhunske talente na področju blockchaina in virtualnih sredstev. Prav tako namerava Huobi prispevati znatne vire in tehnologijo k razvoju globalnega ekosistema javne verige, z integracijo tehnologije in virov, ki so na voljo v javnih verigah HECO in TRON ter navzkrižni verigi BTTC. Huobi je globoko zavezan inovacijam in bo s tako predanostjo še naprej razvijal svoje poslovanje.

Poleg tega, da je prejel številne finančne licence v več državah in regijah, Huobi trenutno služi več kot 50 milijonom strank v več kot 160 državah po vsem svetu. Huobijeva politika je, da upošteva predpise vsake države, v kateri deluje, da zagotovi skladnost z zakonodajo. V okviru globalne poslovne strategije Huobi bo podjetje širilo sodelovanje z drugimi državami in razvijalo poslovni model v skladu z mednarodnimi standardi.


To je sponzorirana objava. Naučite se doseči naše občinstvo tukaj. Preberite spodnjo izjavo o omejitvi odgovornosti.

Mediji

Bitcoin.com je vir za vse, kar se tiče kripto. Stopite v stik z medijsko ekipo na ads@bitcoin.com, da se pogovorite o sporočilih za javnost, sponzoriranih objavah, podcastih in drugih možnostih.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je zgolj informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za nakup ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenega, davčnega, pravnega ali računovodskega svetovanja. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *