Hčerinska družba Foundry DCG bo od Compute North kupila 2 rudarska objekta Bitcoin na ključ – Bitcoin News

Podjetje Foundry za rudarjenje digitalnih sredstev in naložbe se je strinjalo, da bo kupilo dva obrata za rudarjenje bitcoinov na ključ od Compute North, rudarja bitcoinov, ki je 22. septembra 2022 vložil zahtevek za zaščito pred bankrotom v skladu s poglavjem 11. Foundry pravi, da imata oba podatkovna centra skupno zmogljivost približno približno 17 megavatov (MW), podjetje pa ima tudi pravico kupiti tretjo lokacijo od podjetja za rudarjenje bitcoinov v težavah. Objava prevzema podjetja Foundry sledi špekulacijam o Genesis Global Capital, drugem podjetju v lasti matične družbe podjetja, Digital Currency Group.

Digitalna livarna v lasti DCG namerava od Compute North kupiti 2 objekta na ključ, Foundry ima možnost kupiti tretjo lokacijo

V torek rudarsko in zavorno podjetje Foundry Digital je objavil načrte za nakup dveh podatkovnih centrov od Compute North. Dve lokaciji na ključ se nahajata v North Sioux City, SD, in Big Springs, TX. Lokacije bodo Foundryju zagotovile 17 MW delovne zmogljivosti in “floto rudarskih strojev v lasti Compute North.” Poleg tega ima Foundry tudi pravice do pridobitve drugega mesta v lasti Compute North v Mindnu, NE.

Izračunajte sever predloženo za zaščito pred stečajem v poglavju 11 22. septembra 2022, saj se pridružuje širokemu naboru podjetij za kriptovalute, ki so zaprosila za bankrot to leto. Operacije rudarjenja bitcoinov, ki so šle tako daleč, se ukvarjajo z težavnost na najvišji ravni vseh časov in BTC cene pod proizvodnimi stroški.

Hčerinska družba Foundry Digital Currency Group (DCG) prav tako upravlja svet največji bazen za rudarjenje bitcoinov, glede na skupni hashrate, Foundry USA. Pri 62,12 exahash na sekundo (EH/s) tridnevna statistika kaže, da skupina trenutno upravlja 24,20 % trenutnega hashrata omrežja Bitcoin, ki znaša 256,74 EH/s.

Ker so vse oči uprte v Genesis DCG, Foundry pravi, da namerava ‘nadaljevati gradnjo na temelju’, ki ga je zgradil Compute North

Foundryjeva nedavna objava o prevzemu prihaja, ko se oči obračajo na Genesis Global Capital, podjetje v lasti matične družbe Foundry Skupina za digitalne valute. Geneza odkriti 16. novembra 2022, da bo njena kreditna enota začasno ustavila črpanje in odobravanje novih kreditov. Nekaj ​​dni kasneje je poročilo New York Timesa (NYT) trdilo, da Genesis Global Capital preiskuje storitve prestrukturiranja.

Članek NYT je podrobno opisal, da je Genesis Global Capital “najel investicijsko banko Moelis & Company, da razišče možnosti, vključno z morebitnim stečajem, so povedali trije poznavalci situacije.” Kljub vrtinčaste špekulacijeporočilo iz The Wall Street Journal in Blok navajajo, da je generalni direktor DCG, Barry Silbertje delničarjem družbe zagotovil: “DCG bo še naprej vodilni proizvajalec v industriji.”

Objava Foundryja sledi tudi rudarskemu in zavornemu podjetju kosilo nov program usposabljanja strojne opreme za rudarjenje bitcoinov. Mike ColyerIzvršni direktor Foundryja je nadalje opisal, da se podjetje za rudarjenje in zaviranje veseli gradnje na tem, kar je že zgradil Compute North.

“Naše poslanstvo je bilo okrepiti infrastrukturo digitalnih sredstev s podporo rudarskim podjetjem skozi vse tržne cikle,” je dejal Colyer. “Compute North je naš dolgoletni partner in veseli smo, da imamo priložnost, da nadaljujemo z gradnjo na temeljih, ki so jih v mnogih letih postavili z razvojem severnoameriškega rudarskega ekosistema.”

Oznake v tej zgodbi

17 MW, 2 podatkovna centra, 2 predmeta, Stečaj, Barry Silbert, Big Springs TX, bazen za rudarjenje bitcoinov, Izvršni direktor Livarne, izračunaj sever, DCG, Direktor DCG, Skupina za digitalne valute, Livarna, Foundry Digital, Livarna ZDA, geneza, Genesis Global Capital, Mike Colyer, North Sioux City, Delničarji

Kaj menite o tem, da je Foundry Digital razkril načrte za nakup dveh rudarskih obratov od Compute North? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Jamie Redman

Jamie Redman je voditelj novic pri Bitcoin.com News in novinar s področja finančne tehnologije s Floride. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od leta 2011. Navdušuje Bitcoin, odprtokodno kodo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2015 je Redman za Bitcoin.com News napisal več kot 6000 člankov o motečih protokolih, ki se pojavljajo danes.
Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je zgolj informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za nakup ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenega, davčnega, pravnega ali računovodskega svetovanja. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *