Gungrave GORE je zdaj na voljo – intervju na dan predstavitve s Studiom IGGYMOB

Pred 20 leti, v tretji osebi akcijska igra Gungrave začela za PlayStation 2. Danes se vrača antijunak Beyond the Grave z orožjem Gungrave GORprvi ortodoksni del v seriji po letu 2004 Gungrave: Prevelik odmerek. Tokrat ga vodi on Studio IGGYMOBjužnokorejski razvijalec, katerega prvi franšizni podvig je bil izdan leta 2017. Gungrave VR za navidezna resničnost slušalke.

“Ko smo kot studio gledali na to, nam je bilo všeč, da so nam tako igranje kot liki dali ta nostalgičen občutek,” je povedal glavni operativni direktor Studia IGGYMOB Kay Kim Gematsu. »Z izvirnikom so se ljudje zaljubili v edinstven videz in dizajn igre v tem vrhunskem svetu. Ta značilna igra in šarm lika sta igrala pomembno vlogo pri naši odločitvi, da ga oživimo Gungrave intelektualna lastnina. Kot oboževalci oddaje je bil to nov in razburljiv izziv.”

Prvi Gungrave je razvil RED Entertainment, ki je še vedno lastnik pravic intelektualne lastnine. Čeprav je bila njegova igra v tistem času sprejeta mešano, so bili njeni liki, ki jih je oblikoval Yasuhiro Nightow, zelo cenjeni. In medtem ko RED Entertainment ni neposredno vpleten Gungrave GORNightow je še vedno zelo na krovu.

»Nightow je prevzel aktivno in pomembno vlogo režiserja slike za film Gungrave GOR«, je pojasnila Kim. »Z Nightowom sva še posebej sodelovala pri oblikovanju likov, poziranju in še več. Kasneje nam je Nightow pomagal tudi pri iskanju imen in modelov za veščine, s čimer je še bolj razširil svojo vlogo režiserja slike.«

Gungrave GOR

Ampak čakanje na novega Gungrave dolgo je bilo. Gungrave GOR je bil napovedal decembra 2017 in nekoč je imel določen rok zima 2019vendar se je soočil z več zamudami, ko je Studio IGGYMOB težko našel investitorja.

“Takrat so bile mobilne igre največji trg v Koreji, zato je bilo težko pridobiti naložbo, kot je igra za konzole,” je dejal Kim. »Izdaja igre je bila odložena zaradi mešanice finančnih težav in sprememb dizajna igre. Sprva smo igro zasnovali kot polovično odprt svetvendar smo kmalu ugotovili, da ne sodi v naravo Gungrave franšiza. Če zdaj pogledam nazaj, je smešno misliti, da smo skoraj osvojili polodprti naslov svetovnega prvaka, a takrat smo bili resni glede tega.”

Medtem ko je bila ideja o odprtem svetu zavrnjena, Gungrave GOR prihaja z obema novima funkcijama Gungrave stolpci serije.

Kim pojasnjuje: »Najprej se nam je zdelo pomembno vključiti ikonične elemente franšize, zlasti neomejeno strelivo, ki ostane v igri. Poleg tega so bili posnetki rušenja in fotografiranje v visokem tempu izboljšani z elegantnim novim videzom. Vključili smo svež in razburljiv način igranja, ki je okrepil občutek igre. Dodali smo različne sisteme za oblikovanje bolj hladnega in prijetnega igranja.

»Naš najljubši novi element je ‘The Storm Barrage’, ki igralcem omogoča, da izstrelijo krogle kot nevihta. Imamo tudi stvari, kot je ‘RIP’, ki vam omogoča, da ubijete omamljene sovražnike z enim zadetkom, in ‘Chase’, ki omogoča igralcem, da se potopijo v sovražnikovo linijo. Nazadnje, ‘Grab’ je zelo zabaven – omogoča vam, da potegnete sovražnike pred igralca med bojem. V igro je bilo dodanih toliko zabavnih in hudih napadalnih sistemov za blizu, da smo navdušeni nad igralci, da skočijo vanjo in uživajo v njih.«

Gungrave GOR

V ta namen ima Grave tudi nekaj novih orožij poleg svojih blagovnih znamk Cerberus in Death Hauler. Tudi te so nadgradili.

»’Cerberus’ in ‘Death Hauler’ sta še vedno prisotna, vendar imata več veščin in Death Haulerju smo dodali nove funkcije. V prejšnjih iteracijah ni bilo rasti, vendar je bila Gungrave GOR, lahko igralec razširi in okrepi svoje veščine in sposobnosti z nadgradnjo. To bo postalo pomemben dejavnik za poglobitev in več krogov igre.”

Nerodno UP se dogaja na izmišljenem otoku “Scum” v jugovzhodni Aziji po dogodkih v Gungrave: Prevelik odmerekvendar ni nujno, da ste igrali prejšnje igre v seriji, da bi sledili zgodbi, je pojasnila Kim.

»V glavnem meniju boste našli razdelek o zgodovini, ki bo vse igralce poučil o prejšnjih naslovih in zgodbi. Torej, tudi če igralci še nikoli niso igrali a Gungrave igre, preden bodo zlahka vskočili. Tudi tisti, ki imajo izkušnje s prejšnjimi ponovitvami Gungrave franšizo si lahko prikličemo v spomin kot zgodbo z zgodovinskim delom.«

Gungrave GOR

z Gungrave GOR Studio IGGYMOB se danes v maloprodajnih in digitalnih trgovinah veseli prihodnosti Gungrave franšiza.

»Poskrbeli smo, da ta nova ponovitev ohrani svojo legitimnost Gungrave franšizo, ampak jo tudi dviguje,« je dejala Kim. »Natančneje, s stvarmi, kot je sistem rasti, pa tudi z več nagradami znotraj različnih težavnosti za več krogov igre. Če počistite najtežji način, lahko dobite Brandona Heata kot svoj prvi vstop v igro. Mislim, da je to kot navijač zahtevna vrednost. Prav tako bo zabavno izzivati ​​igralce za največ ubijanj.

“Imamo nekaj idej za [downloadable content], vendar trenutno nimamo kaj deliti … Načrtujemo naslednji obrok. če Gungrave GOR postane uspešen, obstaja večja možnost, da bomo lahko razvili nadaljevanje. Morali bomo počakati in videti.”

Gungrave GOR je zdaj na voljo za PlayStation 5, Serija Xbox, PlayStation 4, Xbox enain PC čez Steamkot tudi nad Xbox Game Pass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *