Govorice o MLB: Aaron Judge se bo ta teden srečal z Giantsi; Jenkiji poročajo o Jacobu deGromu

Čeprav je možno, da bo med sezono Major League Baseball nekaj težav, je zahvalni dan oddaljen le nekaj dni, kar pomeni, da bo teden verjetno počasen. Vendar pa je bilo podpisanih zelo malo prostih agentov in večina velikih imen, za katera se govori, da so v trgovinskem bloku, še ni bila sklenjena. To pomeni, da bomo ta teden zagotovo videli ogromno govoric.

Zaokrožimo najnovejše govorice.

Sodnik za srečanje z velikani

Zunanji igralec Aaron Judge je prispel v San Francisco in predvidoma se bo v torek srečal z Giants. glede na MLB.com. CBS Sports je Judgea, rojenega v severni Kaliforniji, uvrstil med najboljšega prostega igralca, ki je na voljo to izven sezone. Tukaj je tisto, kar smo takrat zapisali:

Tukaj je najnevarnejši sodnik na tej strani opusa Cormaca McCarthyja. Mogoče ni pomembno, kaj moški mislijo o VOJNI, vendar je Judge po izračunih Baseball-Reference v obdobju pandemije zbral več kot kateri koli igralec razen Shoheija Ohtanija. Kako ne bi? Zadeva povprečno; on hodi; zadene za moč (nejasno dejstvo: podrl je rekord Ameriške lige v domači vožnji v eni sezoni); in ima eno izmed močnejših zunanjih rok na majorjih. Jenkiji so ga večino sezone celo uporabljali v središču, kar je znak njegovega športnega duha. Težave proti Judgeu ostajajo enake kot so bile spomladi, ko je zavrnil ponudbo za podaljšanje za sedem let v vrednosti 213,5 milijona dolarjev: 1) je na napačni strani 30 (aprila bo dopolnil 31) in 2) je imel pošten delež poškodb. Najpomembnejša številka v sodnikovi statistiki torej morda ni 62, ampak 152 ali njegovo povprečno število odigranih iger v zadnjih dveh letih.

Srečanje ne pomeni nujno ničesar, toda poznavalci industrije so pričakovali, da bodo Giants med glavnimi potencialnimi snubci za Judgea. Bomo videli, ali se bo kaj naprej razvijalo med strankama.

Yankees se prijavljajo na deGroma?

Jenkiji so zahtevali zdravstvene informacije o Jakob deGrom, po poročanju SNY, čeprav poročilo vsebuje opozorilo, da to ne pomeni nujno, da bodo Jenkiji zasledovali deGroma v svobodni agenciji. Zdi se, da je to samo zahteva za skrbni pregled.

Glavna prednostna naloga Yankeesov je še naprej zagotavljanje rezultatov v tej sezoni Aaron Judge nazaj. Do takrat bodo verjetno še naprej pripravljali rezervne načrte za nujne primere, za katere upajo, da jih ne bodo potrebovali.

34-letni DeGrom je bil eden najboljših podajalcev bejzbola od svojega debija leta 2014 in je bil neverjetno dober v začetku leta 2018 (2,05 ERA, 0,87 WHIP, 876 K, 645 1/3 IP). Poškodbe roke so ga zadržale pri 26 startih v zadnjih dveh sezonah skupaj.

Poleg tega Metsthe Braves in Rangers omenjajo tudi kot deGromove snubce. Dodal bom špekulativno Dodgerstudi.

Bellinger želi enoletno pogodbo

Glede na to, da je nekdanji MVP in je star le 27 let, bo morda marsikoga presenetilo, ko bo to izvedel Cody Bellinger išče enoletno pogodbo za brezplačno posredovanje. to je točno tako poroča Ken Rosenthal iz The Athleticcitiram Bellingerjevega agenta Scotta Borasa.

»Trajnice so mi že ponudili,« je dejal Boras. “Najverjetneje si zaradi njegove starosti ne želimo trajnice.”

Razlog je v tem, da Bellinger in Boras verjameta, da se je poškodba rame iz leta 2020 zadržala v letu 2021 in vplivala na njegovo uspešnost celo v letu 2022. Želela bi enoletno pogodbo za ponovno vzpostavitev vrednosti, preden bi dosegla brezplačno agencijo za veliko plačilo. dolgoročna pogodba, potem .

Za Bellingerja je bila kar težka vožnja. Z Dodgersi je leta 2019 osvojil naziv MVP, nato pa je do konca leta 2020 igral z ločeno ramo. Novembra istega leta je imel operacijo, da so jo popravili. Nato je dosegel 0,165/0,240/0,302 na 95 tekmah leta 2021 in 0,210/0,265/0,389 na 144 tekmah prejšnje sezone. Dodgersi ga v petek niso razpisali in so ga poslali na prosto agencijo.

Za Bellingerja je že bilo veliko zanimanja. Medtem ko ga Dodgersi niso želeli obdržati – kar se zdi, da bi to moralo biti na prvi pogled rdeča zastava – je plus branilec na sredini igrišča, ki lahko obvlada tudi prvo bazo. Dobro vodi tudi baze, tako da bi lahko bil v pomoč številnim ekipam, tudi če ne zadene. Prav tako ni tako daleč od doseganja 0,305/0,406/0,629 s 47 homerji in 115 RBI v svoji kampanji MVP.

The Blue Jays so ena od ekip, ki so pokazale zanimanje za Bellinger, poroča Jon Morosi z MLB.com. The Mladiči so še ena ekipa, povezana z Bellingerjem, prek The Athletic.

Za Hanigerja se zanimajo tri ekipe

Prosti igralec zunaj igrišča Mitch Haniger je veliko večino svoje prvoligaške kariere preživel z pomorščaki in obstaja možnost vračila. Vendar pa obstajajo tudi drugi snubci. Dodgers, Angeli in Rangers se pogovarjajo s Hanigerjem, po Morosiju.

Haniger bo naslednjo sezono star 32 let in je pokazal odlično ofenzivno prednost, ko je lahko ostal na igrišču. Leta 2021 je dosegel 39 domačih in 100 RBI ter ima 126 OPS+ v 530 tekmah za Seattle. Seveda je v letu 2019 odigral samo 63 tekem, leto 2020 je izpustil in v prejšnji sezoni odigral le 57 tekem. Zainteresirane ekipe bodo morale uravnotežiti njegove ofenzivne sposobnosti in njegove težave z vzdržljivostjo.

D-Backs so se zmogli od moči

Kot je navedeno v Rosenthalovi kolumni v The Athletic, Diamondbacks imajo štiri levoročne nihajoče srednje zunanje igralce Corbin Carroll, Daulton Varshaw, Alec Thomas in Jake McCarthy. Kot taki so odprti za trgovanje z enim od njih.

Najprej, ne skrbite, oboževalci D-Backs: Carroll je zunaj. 22-letni nekdanji prvi igralec je nekdo, okoli katerega želijo graditi.

Varsho tudi verjetno ne bodo premaknili, sploh ker zna igrati tudi lovilca.

Tako ostaneta Thomas in McCarthy trgovska žetona.

Thomas, 22, je v lanski sezoni kot novinec dosegel 0,231/0,275/0,344, vendar ima več prednosti in je odličen branilec. McCarthy je dosegel 0,283/0,342/0,427 (1118 OPS+) s 23 ukradenimi bazami in 2,4 WAR v 99 tekmah prejšnje sezone in končal na četrtem mestu v glasovanju za novinca leta v NL.

Če se D-Backs res ukvarjajo s Thomasom in/ali McCarthyjem, menda iščejo moč desničarja in podajo, pripravljeno na visoko ligo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *