Govorice MLB: Aaron Judge se sestaja z lastnikom Giantsa, ponudba bi lahko prišla do konca tedna

Zahvalni dan je pred nami, vendar to ne pomeni, da se bo dejavnost vroče peči upočasnila. Številni podpisi in zamenjave so bili zaključeni med dolgim ​​vikendom v preteklih letih in to izven sezone številke ne bodo nič drugačne. Tukaj je govorica o vroči pečici v sredo, ko čakate na dan Turčije.

Sodnik se sreča z Velikani

Aaron Judge, Prosti igralec št. 1 na voljose je v torek srečal z uradniki Giantsa v San Franciscu, vključno s člani lastništva, poroča Jon Morosi iz mreže MLB. Morosi napoveduje, da bi uradna ponudba lahko prišla pozneje ta teden in da bi Judge lahko podpisal do konca zimskih srečanj čez dva tedna. Do danes se je Judge srečal samo z Giantsi in seveda z njimi Jenkiji.

Kolikor je vredno, zunanji igralec Giantsov Joc Pederson opravlja svojo vlogo pri zaposlovanju aktualnega MVP lige AL:

Naj bo znano, da bodo Giants redno sezono 2023 odprli v New Yorku proti Yankeesom. Precej dobra priložnost, da bo Judge na otvoritvenem dnevu naslednje sezone na stadionu Yankee. Kakšno uniformo bodo nosili? Kmalu bomo izvedeli.

Jenkiji iščejo pomoč pri bullpenu

Poleg tega, da poskušajo obdržati Judgea, Yankeeji iščejo pomoč tudi pri bullpenu, GM Brian Cashman je povedal za NJ.com. “Želim izboljšati naš bik, ampak da, verjamem, da imamo bližje. To ne pomeni, da ne moremo igrati proti nekomu, ki je bližje, kajti v končni fazi več kot je, tem bolje. Želite čim več visoko- izkoristite fantje, saj lahko dobite čim več, kadar koli je to mogoče,« je dejal Cashman.

Bližje, o čemer Cashman govori, je All-Star Clay Holmes, ki se je avgusta in septembra mučil in je zaradi poškodbe rame izpustil konec rednega dela. Vrnil se je oktobra in je bil zaprt, čeprav je bil skrbno uporabljen. To je trenutni newyorški vodnjak:

King bi lahko bil pravočasno pripravljen za spomladanske treninge in če bo tako, bo verjetno izrinil Abreuja s seznama ali Schmidta v Triple-A. Jenkiji imajo stabilno in močno skupino – Holmes, Loáisiga in Peralta so bili oktobra odlični – vendar ni preveč kakovostnih igralcev. Ker je Kingov status negotov in Effross naj bi izpustil leto 2023, je smiselno poiskati dodatno pomoč.

Rangers resen snubec za Rodona

Rangersi so glavni igralec za levičarja Carlos Rodon, poroča MLB.com. Texas je že dodal Jake Odorizzi in obdržali Martin Perez to izven sezone, čeprav se pričakuje, da bodo iskali tudi vrh rotacije, in Rodón je eden najboljših na voljo. Naš lastni RJ Anderson je levičarja uvrstil med 8. razpoložljivega prostega igralca to izven sezone.

Na tej točki sta bila Odorizzi in Pérez vpisana v rotacijo stranske črte Jon Gray in verjetno Dan Dunning. Interni kandidati za položaj številka 5 vključujejo Glenn Otto, Cole Ragansin morda Spencer Howard. Jasno je, da je prostor za izboljšave. Rangersi želijo podpisati začetniško pogodbo, ki jim bo pomagala pri boju in tudi potisnila otroke navzgor na lestvici globine.

Rdeče nogavice znak rodriguez

Red Sox je podpisal levičarja Joely Rodriguez na enoletno pogodbo z možnostjo kluba, je ekipa sporočila v sredo. Leta 2023 bo zaslužil 1,5 milijona dolarjev z odkupom v vrednosti 500.000 dolarjev od opcije 4,25 milijona dolarjev, po poročanju The Athletic. 31-letni južni igralec je bil v tej sezoni nekoliko bolj učinkovit proti desničarjem (0,625 OPS) kot proti levičarjem (0,645 OPS). Rodríguez i Josh Taylorki leta 2022 zaradi poškodbe ni igral v veliki ligi, bo naslednjo sezono dva levičarja za trenerja Alexa Coro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *