Googlova ura Pixel Watch in Pixel 7 Pro sta naprodaj po najnižjih cenah

Vau, Nellie! Zgodaj Črni petek ponudbe podobnih Walmart, Najboljši nakupin Tarča z nami so že nekaj časa, danes pa se zdi, da se stvari res pospešujejo. Prve ponudbe, ki jih je prvi dražil Google, so tukaj, kar pomeni, da je pri stvareh Pixel mogoče prihraniti veliko denarja.

Začenši na vrhu, Vodilni Pixel 7 Pro je naprodaj za 749 $ (150 USD popusta) pri Tarča, Najboljši nakup, Amazonin neposredno iz Google. To je najnižja cena doslej za Googlov novi vodilni telefon, ki ima nastavitev trojne kamere (široko, ultra širokokotno z makro in telefoto) in je tam zgoraj z najboljšimi telefoni na voljo danes. Odlična naprava Android ima tudi precej ogromen 6,7-palčni 120Hz OLED in najnovejši CPE Tensor G2 za Googlove funkcije, ki jih poganja AI – kot je odlična aplikacija Recorder, ki je ekskluzivna za Pixels.

Če pa je to le preveč telefonov za vas, začetni nivo Pixel 7 je prav tako naprodaj za zelo mamljivih 499 $ (100 USD popusta) pri Najboljši nakup, Tarča, Amazonin Google. Ima enak čip Tensor G2, ki ga je zasnoval Google, še vedno precej velik 6,3-palčni zaslon, ki sega do spoštljivih 90 Hz, in dve od treh kamer iz Pro (izpuščamo 5x telefoto). To je odličen splošni paket, če ne potrebujete vseh specifikacij ali če je Pro za vas preveč masiven. Preberite našo recenzijo Pixel 7 in 7 Pro.

Mimogrede, če imate starejši telefon Pixel za zamenjavo, si boste morda želeli ogledati, kaj Google ponuja za vsak nov telefon. Zamenjajte Pixel 6 v dobrem stanju za 479 USD pri a Pixel 7 za 499 $? Hm, vau.

$749

Pixel 7 Pro vključuje zanesljivo dober sistem kamer, odlično delovanje podnevi in ​​nekaj pametnih dodatkov zahvaljujoč Googlovemu naboru čipov po meri. Najboljše od vsega pa je, da stane nekoliko manj kot povprečni vodilni model najvišjega razreda.

$499

Google Pixel 7 nadgrajuje standardni model Pixel z Googlovim procesorjem Tensor druge generacije in nadgrajeno ultraširoko kamero.

Naslednja opazna Googlova ponudba, vredna vaše pozornosti, je nova Pixel Watch, ki je naprodaj za 299,99 USD pri Tarča, Najboljši nakup, Amazonin Google. Popolnoma nova pametna ura ne prejme vedno popusta v višini 50 USD le mesec dni po začetku prodaje, tako da, če vas je Googlova tanka nosljiva ura že zamikala, je zdaj morda čas, da se odločite.

Pixel Watch je Googlov prvi pravi poskus izdelave lastne nosljive naprave. Morda je ob prvem poskusu ni premagala, saj je življenjska doba baterije malo želena, vendar je zelo funkcionalna pametna ura za obvestila na zapestju in sledenje vaši telesni pripravljenosti; prav tako je videti precej oster in edinstven s tem kupolastim steklenim ohišjem. Prav tako moram priznati izbiro majhnega 41-milimetrskega ohišja, saj ni nujno, da so vse ure ogromen delček na zapestju.

Preberite našo recenzijo in si oglejte naše odlične proti video v primerjavi s Samsung Galaxy Watch 5.

$299,99

Googlova prva pametna ura za domačo uporabo ima čudovit kupolast zaslon in izvorno integracijo Fitbit za spremljanje zdravja. Priložen je šest mesecev Fitbit Premium in tri mesece YouTube Music.

Googlove trenutne slušalke Pixel Buds Pro ponudba pomeni, da so odlične slušalke spet na najnižji ceni 149,99 USD (50 USD popusta) Najboljši nakup, Amazon, Tarčain Google. Pravzaprav smo ta dogovor izpostavili že dan prej Wellboti kot malo ekskluzivno (kar bi vedeli, če bi se naročili na naše Verge Deals glasilo), zdaj pa je povsod. to je reklo, Wellbots je nekoliko posladkal ponudbo, tako da jo je nekoliko znižal na 142,50 USD ko uporabite promocijsko kodo 50 VERGE na blagajni (do odprodaje zalog).

Pixel Buds Pro so odličen par slušalk za odpravljanje hrupa s fantastično kakovostjo zvoka in zelo dober mikrofon za glasovne klice. So tudi ene redkih slušalk, ki so poleg črne in bele na voljo v različnih zabavnih pastelnih barvah in podpirajo več povezljivosti za združevanje z več napravami. Odkrito povedano, morate porabiti nekaj več od te trenutne ponudbe, da dobite slušalke, ki so boljše od Pixel Buds Pro. Preberite našo recenzijo.

$142.5

Googlove slušalke Pixel Buds Pro so prve slušalke podjetja, ki vključujejo ANC. Združujejo impresiven zvok, dolgo življenjsko dobo baterije in dobro udobje — vse brez težav s povezljivostjo prejšnjih modelov. Uporabite kodo ponudbe 50 VERGE na Wellbots za dodatnih 7,49 $ poleg že znižane cene.

V redu, zdaj pa še ena velika stvar, ki ni povezana samo z Googlom. Če potrebujete veliko konjskih moči v prenosniku, ne morete zgrešiti Applov 16-palčni MacBook Pro s procesorjem M1 Pro. takoj zdaj, odličen prenosnik je naprodaj na Amazonu v osnovni konfiguraciji s 512 GB prostora za shranjevanje za samo 1.999,99 $ali pa se odločite za razširjen na 1 TB prostora za shranjevanje za 2199,99 USD. Obe ceni odražata popust v višini 500 USD, kar je največja razprodaja, kar smo jih kdaj videli pri MacBook Pro generacije M1 (prejšnji najboljši popust je bil 400 USD).

16-palčni MacBook Pro je izjemen prenosni računalnik za vse ustvarjalce vsebine ali ustvarjalce z obsežnimi poteki dela za video, fotografije ali oblikovanje. Ima večino vrat, ki jih boste potrebovali, vgrajenih neposredno vanj, vključno z režo za kartico SDXC, izhodom HDMI, tremi vrati Thunderbolt 4 / USB-C in zmagoslavno vrnitvijo polnjenja MagSafe. In ali smo to omenili tudi Ali ima odlično življenjsko dobo baterije? Za to ceno je zagotovo udarec. Preberite našo recenzijo.

Novi 16-palčni MacBook Pro na mizi

$1999,99

Novi 16-palčni MacBook Pro je ustvarjalna moč, opremljena z najnovejšim Applovim silikonom. 16-palčni zaslon, ki ga je mogoče konfigurirati z M1 Pro ali M1 Max, lahko najamete hkrati za do tri zunanje zaslone in 4K TV, zahvaljujoč širokemu naboru vrat.

Od kdaj Xbox Series S je pravkar dobil 50 $ popusta za praznike, pogovorimo se o še eni solidni liniji igralne strojne opreme za Microsoftove in računalniške igričarje. Pred kratkim lansiran Jedrni krmilnik Xbox Elite Series 2 trenutno je v prodaji pri Neweggu za 99,99 $ (30 USD popusta), ko uporabite kodo ponudbe 5BFBYA5372 ob odhodu. Lahko pa ga dobite tudi za 109,99 USD z digitalno kopijo Watch Dogs: Legion za Xbox od Antonline prek eBaya.

Dražje Krmilnik Xbox Elite Series 2 je ostal eden najboljših možnosti za ultra-luksuzne, vrhunske igralne ploščice za Xbox in računalniške igralce, vendar Elite Series 2 Core predstavlja cenovno ugodnejšo različico. Elite Core ima enako formulo z zajetno konstrukcijo, vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje, gumbi za sprožitev na ramenih in štirimi prilagodljivimi zadnjimi lopaticami ter je na voljo v dvobarvni črni in beli barvi po nižji ceni 129,99 USD namesto 179,99 USD. Kar ne dobite z Core, so dodatki (lahko jih kupite posebej za 59,99 $) in krajšo garancijo 90 dni — ki jo je do takrat imel običajni krmilnik Elite Microsoft ga je razširil zaradi ponavljajočih se težav s strojno opremo.

$99,99

Xbox Elite Series 2 Core Controller je funkcionalno enak dražjemu Elite Series 2, vendar nima dodatne D-pad, zadnjih lopatic, palic ali polnilne torbice. Trenutno ima Newegg Elite Series 2 Core za 99,99 USD, če uporabite kodo 5BFBYA5372 ob odhodu.

Več ponudb za vzbuditi vaš apetit za zgodnji črni petek:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *