Googlov Pixel Fold bi lahko končno poskrbel, da bomo cenili Samsung

Ljudje iščejo Telefonske ponudbe za črni petek vprašajte nas, kaj počne najboljši telefoni Samsung vredno nakupa, enostavno vam ga pokažem. Preverite inovativnost zložljivega dizajna Galaxy Z Flip 4. Oglejte si neskončne funkcije na Galaxy S22 Ultra. Preprosto je ceniti telefone Samsung, vendar je Samsung tudi deležen poštenega deleža kritik, zlasti ko gre za videz in delovanje njegove programske opreme.

Kar naenkrat se zaradi nedavnih informacij iz Googla sprašujemo, ali si bo Samsung končno zaslužil priznanje tam, kjer se mu običajno posmehujejo. Videli smo uhajanje Googlovih podatkov Pixel Fold strojne opreme, zaradi česar se sprašujemo, kaj lahko Google doseže s svojo prvo zložljivo napravo. Prva generacija Pixel Fold bi lahko naredila nemogoče: končno bi lahko dokazala, da Samsung ve, kaj počne s programsko opremo.

Neuradna upodobitev Google Pixel Fold

Govorice o dizajnu Google Pixel Fold (Zasluge za sliko: FrontPageTech)

V zgodnjih dneh je bila zasnova Samsungovega vmesnika videti neumna in preveč barvita, medtem ko so telefoni postali resni in vmesnik je odseval prave teksture. Te dni programska oprema Samsung preprosto dodaja plast za plastjo funkcij Googlovemu že tako robustnemu operacijskemu sistemu Android. The Uporabniški vmesnik Samsung One je tako odstranjen iz Androida, da ima svoje številke različice in uporabniški program beta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *