God of War Ragnarok ima stransko nalogo, ki je čudovit poklon pokojnemu razvijalcu

Spojlerji za stransko nalogo Bog vojne Ragnarok so naprej!

God of War Ragnarok ima stransko nalogo, ki je čudovit poklon Jakeu Snipesu, razvijalcu igranja iger v studiu Santa Monica, ki je umrl leta 2020.

Prikliče se zadevna stranska naloga čez kraljestva, in delil njegov pomen na Twitterju Sam Handrick, višji razvijalec iger v studiu Santa Monica, ki je bil tudi Snipesov partner.

“V God of War Ragnarok je nekaj, kar je zame najbolj posebnega,” je zapisal Handrick. “Moral sem ga predstaviti in ekipa je naredila vse, kar sem lahko upal. Upal sem, da bom počakal nekaj časa, da bom o tem spregovoril, vendar ga želim deliti zdaj, za vsak slučaj. To je The Ballad of Jari and Somro.”

Tisti, ki potujejo po svetu igre God of War Ragnarok, so morda opazili prve znake stranske naloge Green Hearts, naslikane na skalah po kraljestvih, njihov izvor in iskanje pa sta se začela z zamislijo Handricka in Snipesa pred leti. .

Oba sta se pogovarjala o tem, kako zelo bi rada pustila naš simbol v Ragnaroku. Nekaj ​​znakov v tej igri je bil razlog, da sva se prvič srečala, naša prva skupna igra. Nekoč je predlagal preprosto srce z našimi začetnicami Nordijske rune, vklesane v ta svet, ki smo ga ustvarili.”

Na žalost je Snipes leta 2020 umrl. Ko se je Handrick lahko vrnil na delo, je vedel, da želi narediti God of War Ragnarok “vse [Snipes] zasluženo.” Prav tako je želel zagotoviti, da bo spomin na Snipesa živel v igri za vedno.

Snipes je režiserja God of War Erica Williamsa vprašal, ali bi bilo mogoče v igre vključiti spomenike Jaku, in “šel je veliko dlje.”

“Ericu in ekipi sem povedal za Jakeov predlog o naših začetnicah, vklesanih v srce,” je rekel Handrick. “In on in ekipa so se vrnili s tem in nečim še bolj posebnim. Zgodba o dveh moških, ki se znajdeta v pogosto krutem svetu in preprosto najdeta mesto drug za drugega.

»Želel sem, da je ta zgodba zgodba, ki jo pozna veliko queer ljudi: potovanje skozi svet, ki te ne razume vedno, da bi našel kraj, kjer se resnično počutiš kot doma. In včasih je to mesto preprosto oseba. In nekaj tako preprostega, kot je recept, je lahko povezava do tega doma.”

Med nalogo boste naleteli na mavrični taborni ogenj, ki “nikoli ne neha goreti”. To je del Jakovega spomina, ki bo živel večno.

“Ta ogenj nikoli ne neha goreti,” je dejal Handrick. “V najhladnejših dneh, v nočeh, ki jih nočeš živeti. Stal bo v tem svetu, ki smo ga pri @SonySantaMonica ustvarili za vse čase, in bo nosil zgodbo o človeku, v katerem sem našel nekaj nepopisnega. Nekaj, kar nosi še zdaj .”

Naloga, za tiste radovedneže, vas vodi v potovanje po kraljestvih, da bi našli štiri sestavine, ki bodo ustvarile tolažilni obrok, ki trajno poveča vse vaše statistike za pet. Je »slastna kreacija, ki pogreje dušo in telo«.

Za več o God of War Ragnarok, seveda preverite naš pregled, kako njegova zasnova ravni, polna ugank, je božji dar, in kot so nekateri v ekipi rekli tri mesece pred lansiranjem težko pričakovanega nadaljevanja, “sranje, igra ni dobra.”

Imate kakšen nasvet za nas? Želite razpravljati o možni zgodbi? Prosimo, pošljite e-pošto na newstips@ign.com.

Adam Bankhurst je pisec novic za IGN. Sledite mu lahko na Twitterju @AdamBankhurst in naprej Trzanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *