Globalni trg prehranskih dopolnil za hišne ljubljenčke bo do leta 2026 zrasel za 858,27 milijona USD, segmentacija trga glede na vrsto živali in geografsko lokacijo

NEW YORK, 22. november 2022 /PRNewswire/ — Globalno Trg prehranskih dopolnil za hišne ljubljenčke raziskovalno poročilo zagotavlja poglobljeno analizo nastajajočih tržnih trendov, regionalnih obetov, konkurenčnega okolja in celovito analizo različnih tržnih segmentov. Trg prehranskih dopolnil za hišne živali je pripravljen na rast 858,27 milijona dolarjev od 2021 do 2026, napreduje v a CAGR 5,77 % v predvidenem obdobju. Zajeti so vsi glavni vidiki, ki vključujejo podrobno analizo pregleda trga, tržnih gonil, priložnosti in potencialnih aplikacij. Zahtevajte brezplačno poročilo o vzorcu.

Podjetje Technavio je objavilo svoje najnovejše poročilo o tržni raziskavi z naslovom Global Pet Food Supplements Market

Podjetje Technavio je objavilo svoje najnovejše poročilo o tržni raziskavi z naslovom Global Pet Food Supplements Market

Trg prehranskih dopolnil za hišne ljubljenčke: Vendor Insights

Na svetovni trg prehranskih dopolnil za hišne ljubljenčke vplivajo hitro spreminjajoče se zahteve in želje potrošnikov. Na uspešnost obstoječih akterjev na trgu vplivajo spreminjajoči se vzorci potrošniške porabe, razvijajoči se okusi potrošnikov, regionalni in lokalni gospodarski pogoji ter demografski trendi. Razvojni gospodarski scenarij vpliva na življenjski standard kupcev in poslovanje dobaviteljev. Svetovni trg prehranskih dopolnil za hišne živali je razdrobljen zaradi številnih uveljavljenih prodajalcev, ki tekmujejo na podlagi cene, kakovosti, inovativnosti, pakiranja, ugleda, trženja in distribucije. Za svetovni trg prehranskih dopolnil za hišne živali je značilna vse večja razširjenost večkanalne maloprodaje. Ključni akterji na trgu vlagajo v več maloprodajnih kanalov, da zagotovijo največjo izpostavljenost izdelka.

Poročilo analizira konkurenčno okolje na trgu in ponuja informacije o več prodajalcih na trgu, vključno z:

 • Ark Naturals

 • Bactolac Pharmaceutical Inc.

 • Beaphar Management BV

 • Bimini LLC

 • CH Boehringer Sohn AG in Co. KG

 • FoodScience LLC

 • Kemin Industries Inc.

 • Makers Nutrition LLC.

 • NBF Lanes Srl

 • Nestle SA

 • NOW Health Group Inc.

 • Nutramax Laboratories Inc.

 • Samo naravna pet

 • PetHonesty LLC

 • Supplement Manufacturing Partner Inc.

 • Skupina Virbac

Če želite poiskati dodatne poudarke o prodajalcih in njihovi ponudbi izdelkov – Preberite brezplačno poročilo o vzorcu.

Trg prehranskih dopolnil za hišne ljubljenčke: Segmentna analiza

 • Po vrsti živali

 • Z aplikacijo

 • Po geografiji

Če želite izvedeti dodatne poudarke in ključne točke o različnih tržnih segmentih in njihovem vplivu v prihodnjih letih, Prenesite brezplačno vzorčno poročilo.

Nujni vpogled v naslednje vidike:

 • Kakšna je bila velikost svetovne industrije prehranskih dopolnil za hišne živali po vrednosti leta 2020?

 • Kakšna bo velikost globalne industrije prehranskih dopolnil za hišne ljubljenčke leta 2026?

 • Kateri dejavniki vplivajo na moč konkurence v svetovni industriji prehranskih dopolnil za hišne živali?

 • Kakšni so bili rezultati industrije v zadnjih petih letih?

 • Kateri so glavni segmenti, ki sestavljajo svetovni trg prehranskih dopolnil za hišne živali?

Registrirajte se in se naročite na naročniško platformo Technavio zdaj!
Platforma NAROČNIŠTVO podjetja Technavio

Poročilo o tržni raziskavi prehranskih dopolnil za hišne ljubljenčke predstavlja kritične informacije in dejanske podatke o industriji prehranskih dopolnil za hišne ljubljenčke s celotno statistično študijo tega trga, ki temelji na tržnih gonilih, tržnih omejitvah in prihodnjih obetih. Razširjeni trendi in priložnosti so upoštevani tudi v študiji trga prehranskih dopolnil za hišne ljubljenčke.

Paleta izdelkov v industriji prehranskih dopolnil za hišne živali je preučena glede na njihovo proizvodno verigo, cene izdelkov in dobiček, ki ga ustvarijo. V poročilu o tržni raziskavi prehranskih dopolnil za hišne ljubljenčke so analizirani različni regionalni trgi, razpravlja pa se tudi o obsegu in učinkovitosti proizvodnje po vsem svetu.

Zakaj kupiti?

 • Prepoznajte strategije rasti na vseh trgih

 • Analizirajte trg svojega konkurenta

 • Spoznajte finančno uspešnost svojih konkurentov z boljšim vpogledom

Kupite poročilo o trgu prehranskih dopolnil za hišne ljubljenčke, Kupi poročilo!

Povezana poročila

Nujna živilska tržnica po vrsti izdelka, distribucijskem kanalu in geografiji – napoved in analiza 2022-2026: Poročilo obsežno zajema segmentacijo trga hrane v nujnih primerih glede na vrsto izdelka (gotove jedi, nepokvarljivo pasterizirano mleko, hrana za dojenčke, posušena hrana in drugo), distribucijske kanale (offline in online) in geografsko lokacijo (Severna Amerika, EvropiAPAC, Južna Amerikain srednji vzhod in Afrika).

Svetovni trg probiotikov po izdelku, končnem uporabniku, distribucijskem kanalu in geografiji – napoved in analiza 2022-2026: Poročilo obsežno zajema segmentacijo trga probiotikov po izdelku (probiotična funkcionalna živila in pijače, prehranska dopolnila in krma za živali), končnem uporabniku (človeški probiotiki in živalski probiotiki), distribucijskih kanalih (supermarketi in hipermarketi, neodvisni trgovci na drobno, diskonti, trgovine z mešanim blagom). , in spletne trgovine). ), in geografija (EvropiAPAC, Severna Amerikathe srednji vzhodin Afrikain Južna Amerika).

Obseg trga prehranskih dopolnil za hišne živali

Pokritost poročila

Podrobnosti

Številka strani

120

Osnovno leto

leta 2021

Obdobje napovedi

2022-2026

Zagon rasti in CAGR

Pospešite pri CAGR 5,77 %

Rast trga 2022-2026

858,27 milijona dolarjev

Tržna struktura

Razdrobljeno

Medletna rast (%)

5.42

Regionalna analiza

Severna Amerika, Evropa, APAC, Južna Amerika ter Bližnji vzhod in Afrika

Tržni prispevek

Severna Amerika pri 32 %

Ključne države porabnice

ZDA, Kanada, Kitajska, Nemčija, Velika Britanija in Španija

Konkurenčna pokrajina

Vodilna podjetja, konkurenčne strategije, stopnja angažiranosti potrošnikov

Profilirana podjetja

Ark Naturals, Bactolac Pharmaceutical Inc., Beaphar Beheer BV, Bimini LLC, CH Boehringer Sohn AG and Co. KG, FoodScience LLC, Kemin Industries Inc., Makers Nutrition LLC., NBF Lanes Srl, Nestle SA, NOW Health Group Inc., Nutramax Laboratories Inc., Only Natural Pet, PetHonesty LLC, Supplement Manufacturing Partner Inc., Virbac Group, Vox Nutrition Inc., Zesty Paws in Zoetis Inc.

Tržna dinamika

Analiza matičnega trga, Induktorji in ovire za rast trga, Analiza hitro rastočih in počasi rastočih segmentov, vpliv COVID-19 in prihodnje potrošniške dinamike ter analiza stanja trga za predvideno obdobje.

Pristojnost za prilagoditev

Če naše poročilo ne vsebuje podatkov, ki jih iščete, se lahko obrnete na naše analitike in prilagodite segmente.

VSEBINA:

1 Povzetek

2 Tržna pokrajina

3 Določanje velikosti trga

4 Analiza petih sil

5 Segmentacija trga glede na vrsto živali

6 Segmentacija trga po aplikacijah

7 Pokrajina strank

8 Geografska pokrajina

9 Gonila, izzivi in ​​trendi

10 Pokrajina dobaviteljev

11 Analiza dobaviteljev

12 Dodatek

 • Alergija na hrano med potrošniki: Število ljudi, ki trpijo zaradi alergij na hrano, po vsem svetu narašča. Alergija na hrano se pojavi, ko se imunski sistem odzove na zaužitje določene hrane. Sestavine pakirane hrane in mesa, ki lahko povzročijo alergijske reakcije pri nekaterih ljudeh, vključujejo (vendar niso omejene na) mleko, jajca, ribe, školjke (npr. rakovice, jastoge in kozice), drevesne oreščke (npr. mandlje, orehe in pekan orehe). ), arašidi, pšenica in soja. Že uživanje majhnih količin živilskih alergenov lahko povzroči znake in simptome, kot so prebavne težave, koprivnica in otekle dihalne poti. Pri nekaterih ljudeh lahko alergija na hrano povzroči resne simptome ali celo smrtno nevarno reakcijo, znano kot anafilaksa. Na primer, v ZDA skoraj 3% odraslega prebivalstva trpi za alergijo na školjke.

O nas

Technavio je vodilno svetovno tehnološko raziskovalno in svetovalno podjetje. Njihove raziskave in analize se osredotočajo na nastajajoče tržne trende in zagotavljajo uporabne vpoglede, ki podjetjem pomagajo prepoznati tržne priložnosti in razviti učinkovite strategije za optimizacijo svojega položaja na trgu. Z več kot 500 specializiranimi analitiki je knjižnica poročil podjetja Technavio sestavljena iz več kot 17.000 poročil, ki zajemajo 800 tehnologij v 50 državah. Njihovo bazo strank sestavljajo podjetja vseh velikosti, vključno z več kot 100 podjetji s seznama Fortune 500. Ta naraščajoča baza strank se opira na celovito pokritost podjetja Technavio, obsežne raziskave in tržne vpoglede, ki jih je mogoče uporabiti za prepoznavanje priložnosti na obstoječih in potencialnih trgih ter oceno njihovih konkurenčnih položajev znotraj spreminjajočih se tržnih scenarijev.

Kontaktiraj nas:
Technavio Research
Jesse Maida
Izvršni direktor za medije in marketing
ZDA: +1 844 364 1100
Združeno kraljestvo: +44 203 893 3200
E-naslov: media@technavio.com
Spletna stran: www.technavio.com/

Svetovni trg prehranskih dopolnil za hišne živali

Svetovni trg prehranskih dopolnil za hišne živali

Cision

Cision

Oglejte si izvirno vsebino za večpredstavnostni prenos:https://www.prnewswire.com/news-releases/global-pet-dietary-supplements-market-to-grow-by-usd-858-27-million-by-2026–market-segmentation-by-animal -vrsta-in-geografija–technavio-301683937.html

VIR Technavio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *