Giants-Lions ‘Kudos & Wet Willies’ pregled: grda predstava Giantsov si zasluži ‘Wet Willie’

The New York Giants ob nedeljskem porazu z 31:18 so prikazali najslabšo predstavo v sezoni 2022 Detroit Lions. Pojdimo na ‘Kudos & Wet Willies’.

čestitke…

Wan’Dale Robinson — novinec, ki je prejemal široko polje, je pokazal, zakaj so ga Giants izbrali na naboru, z devetimi najboljšimi prijemi in 100 jardi v karieri, preden je v četrti četrtini utrpel grozljivo poškodbo kolena.

Andrew Thomas — Per Pro Football Focus, Thomas drugo tekmo zapored ni dovolil pritiska branilca. Fant je zelo dober.

Wet Willies za…

Adoree’ Jackson vrne udarce — Zdi se, da je tveganje, da bi uporabili svojega zgornjega kotnega branilca kot vračalca udarcev, močno škodilo Giantsom. Jacksona naj bi poškodba kolena stala več tednov in bo v kombinaciji z nedeljsko poškodbo Fabiana Moreauja ter prejšnjima poškodbama Aarona Robinsona in Xavierja McKinneyja pustila Giantse na cedilu.

Razumem, da glavni trener Brian Daboll pravi, da “obstaja tveganje pri igranju vsakega igralca.”

Razumem željo, da bi svojim najboljšim igralcem dali priložnost, da na kakršen koli način vplivajo na igre. Vendar pa je v dveh igrah Jackson vrnil tri udarce za skupno 5 jardov – s čimer je komaj pokazal sposobnost vračanja udarcev.

Je pa začetni kotni branilec za Giants. Ki je zaradi poškodbe kolena delal nekaj, česar verjetno ne bi smel, verjetno nekaj tednov ne bo na voljo.

Izkazalo se je, da je tveganje, ki ga ni vredno sprejeti.

Shane Lemieux — Njegova prva akcija leta 2022 ni šla najbolje. Obrambni igralec Detroita Alim McNeill, ki je večino iger bil v vrsti pred Lemieuxom, je bil izpuščen, štirikrat je izgubil podajo, preden je bil Lemieux odstranjen za Joshuo Ezeuduja v tretji četrtini.

Giants so Lemieuxa začeli kot levega čuvaja nekega dne, potem ko so ga aktivirali izven poškodovanega rezervista, in ni šlo dobro. Odpustil je McNeilla v prvi ofenzivni seriji Giantsov in nikoli ni bilo bolje. Po začetnem pregledu je Pro Football Focus obtožil Lemieuxa, da je dovolil pet pritiskov v svoji polovici akcije.

Zaradi Lemieuxove igre je bilo videti, da je njegov začetek nad Ezeudujem slaba, nepremišljena odločitev.

Začni obrambo — Giants se, odkrito povedano, vso sezono niso dobro branili. So zadnji v ligi in predajo 5,5 jarda na poskus hitenja. Proti Lionsom so oddali 160 jardov pri 37 nosilih (4,3 jarda na poskus) in štirih dotikih v hitenju.

Pass hitenje — Brez vreč in samo trije branilci niso dovolj. Velikani so potrebovali mimoidočo skupino – potrebovali so svojo sprednjo sedmerico, da bi prišli do velikega pomena – sekundarna pa je bila v neredu. To se ni zgodilo.

Posebne ekipe — Graham Gano, ki je brcal kljub temu, da je potreboval štiri injekcije, da bi preživel dan, je zgrešil dve dodatni točki. Eden od njih je delno blokiran. Jamie Gillan je zadel s 25 metrov. Giants so se za začetek drugega polčasa odrekli vrnitvi na 36 jardov. Gary Brightwell je utišal začetni udarec in v povprečju dosegel 13,7 jarda pri treh povratnih točkah.

Začni blokirati — Tega ‘WW’ ne morem dati Saquonu Barkleyju. Njegove grde črte na 15 in 22 jardov niso bile njegova krivda. Ni imel kam iti. Notranjost ofenzivne linije Giants – Lemieux, Jon Feliciano, Mark Glowinski – je dominirala nad Levi. Obrambni igralec Detroita Alim McNeill je odigral najboljšo igro v svoji dveletni karieri. McNeill je imel vrečo, tri napade za poraz in tri branilce. To je prvič, da je McNeill dosegel več kot en TFL ali QB zadetek v igri NFL.

Poškodbe in slaba igra Lemieuxa so pomenile, da Giants niso mogli uporabiti vseh šest in osem ofenzivnih linij, ki so jih uporabljali, saj so igrali Matt Peart, Nick Gates in Ezeudu.

Kwillies do …

Daniel Jones – podajalec je tekel za moštveno visoko 50 jardov in touchdown, ko so Giants prvič po tednih odstranili prah iz zasnovane igre back back. Pretekel je 341 jardov, kar je tretji najvišji rezultat v njegovi karieri. Kljub temu je izvedel par dragih posredovanj, s čimer je podvojil svoj seštevek sezone. Ko so ga prosili, da 44-krat vrže rekord sezone, se ni mogel izogniti igri brez teh dveh dragih napak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *