Game2Give 2022 – Poseben TWAB > Novice

Fundacija Bungie s ponosom praznuje neverjetno uspešno leto in vse to po zaslugi neverjetne skupnosti Destiny, ki ste jo vsi zgradili. Skoraj 100 % financiranja fundacije Bungie prihaja iz naše skupnosti, zato se želimo iskreno in prisrčno zahvaliti vsakemu izmed vas, ki se vedno znova pojavljate in pomagate delati dobro v svetu! Tukaj je nekaj utrinkov iz leta 2022:

Odločitev za Game2Give

Od danes, 22. novembra, naša stran je uradno odprta za registracijo in spodbujamo vse, ki razmišljajo o zbiranju sredstev, da se prijavijo! V ponudbi je neverjeten nabor spodbud za zbiranje sredstev, pa tudi uradna uvedba našega doživljenjskega programa zbiranja sredstev – Varuhi zavezništva luči!

Ekskluzivno med Game2Give 2022 bodo zbiralci sredstev imeli priložnost zaslužiti nagrade, ki se začnejo pri samo 500 USD. Nižje ravni lahko samo zaslužiti med Game2Give 2022. Status Guardian of Light Alliance ne velja.

500 $ – Emblem temeljnih plasti

Vsem najljubši emblem TwitchCon je nazaj! Zbiralci sredstev, ki so dosegli raven 500 USD med dogodkom bo prejel dve kodi* za emblem temeljnih slojev.

1000 $ – darilna kartica za trgovino Bungie

Zbiralci sredstev, ki dosežejo to raven med dogodkom bo prejel darilno kartico Bungie Store v vrednosti 50 USD in vse nagrade za dogodke nižje stopnje.

2500 $ – digitalni plakat dvorane slavnih G2G 2022

Zbiralci sredstev, ki dosežejo to raven med dogodkom bo prejel vstop v dvorano slavnih Game2Give 2022 in digitalno kopijo plakata ter vse nagrade za dogodke na nižji ravni.

5000 $ – plakat Physique Hall of Fame + dres DOTEXE po meri

Zbiralci sredstev, ki dosežejo to raven med dogodkom bo prejel fizično kopijo plakata Hall of Fame in prilagojen dres DOTEXE ter vse nagrade za dogodke nižje stopnje.

The Guardians of Light Alliance in kako deluje

Vsa posamezna prizadevanja za zbiranje sredstev Game2Give 2019 bodo zdaj štela k skupnim rezultatom vašega Guild of Light Keepers. Registracija za vsak dogodek mora biti pod istim e-poštnim naslovom. Če ste že osvojili katero od teh nagrad v prejšnjih akcijah, ne boste prejeli dodatnih izvodov.

Nagrade

2500 $ – Metagalactic Bloom Emblem

5000 $ – funkcija Grace Emblem

Nekatere od teh nagrad ste že videli, vendar z veseljem predstavljamo najnovejšo stopnjo: 10.000 $!

10.000 $ – novo jedro Emblem + majhen luminiscenčni senčnik

Naša najnovejša raven, ki nam je še posebej všeč. Ta dva ekskluzivna predmeta sta zasnovana posebej za ujemanje z našo aplikacijo Little Lights.

Dodatne stopnje

Vemo, da so nekateri naši varuhi luči že presegli te ravni, in želimo vam sporočiti, da imamo v načrtu še več nagrad! Čeprav teh podrobnosti še ne moremo deliti, načrtujemo digitalne in fizične nagrade za posameznike, ki dosežejo ravni 25.000 $, 50.000 $ in 100.000 $. Spremljajte nas za podrobnosti v začetku leta 2023.

Doniranje

Zbiranje sredstev ni edini način za sodelovanje! Game2Give ne bi bilo brez serije svežih novih spodbud za naše izjemne donatorje po vsem svetu. Letos imamo štiri spodbude, ki si jih lahko prislužite v času akcije. Kot v prejšnjih letih je vse nagrade mogoče pridobiti samo enkrat na posameznega donatorja, vendar se donacije seštevajo, kar olajša odklepanje višjih ravni, ko donirate več.

$10 – Arc Drive Emblem

25 $ – Respite’s Focus Emblem

60 $ – Tenderhearted Shell, eksotična žgana pijača

100 $ – Lahek, eksotičen vrabec

Naš prvi vrabček na temo našega programa Lučke! In ja, njegov izpuh pušča srčno sled!

Drugi načini sodelovanja

Če pretakanje ali zbiranje sredstev ni vaša hitrost in trenutno ne morete donirati, je to 100 % OK! Imeli bomo natrpan urnik predstavljenih pretakalcev in vsebine, v kateri boste lahko uživali skozi celotno kampanjo. Bodite pozorni na svoje najljubše pretakalce – naš celoten razpored bo na voljo 6. decembra na www.game2give.com! Vsak ogled toka, vsaka skupna raba, ponovni tvit ali oglašanje o kampanji pomaga.

Ne pozabite uporabiti #game2give in #littlelights, ko širite dober glas!

Ne pozabite spremljati Bungie Foundation na Twitterju @BungieLove za vse stvari Game2Give, posebne vsebine o našem poslanstvu in vplivu ter vse razporede pretokov.

Hvala, skrbniki, za vašo podporo in ker ste nam omogočili, da opravimo vse to neverjetno delo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *