FCS Playoff Bracket: Napovedi, izbori za vsako FCS Playoff tekmo in krog

Končnica FCS 2022 je tu! V nedeljo, 20. novembra, je bilo razkrito celotno polje 24 ekip. Država Južna Dakota je zasedla prvo mesto, sledita ji država Sacramento in država Severna Dakota z dvema oziroma tremi.

Ker je celotno igrišče objavljeno in se prvi krog začne v soboto, 26. novembra, ni boljšega časa za napovedovanje vsakega kroga in tekme za turnir 2022.

🏆: KLIKNITE ALI TAPNITE SE TUKAJ ZA PREDOGLED CELOTNE KONČNICE FCS 2022.

Tu so moje napovedi za prvenstvo FCS 2022.

Napovedi končnice FCS 2022

Kliknite ali tapnite tukaj, če si želite podrobneje ogledati oklepaj

Napovedi končnice FCS

Prvi krog | 26. nov

St. Francis (PA) v Delawareu | 14 ur | ESPN+

Zmagovalec: Delaware

Saint Francis (PA) vstopa v končnico, potem ko je bil neporažen v igri NEC za svoj drugi konferenčni naslov v zgodovini. Medtem se Delaware uvrsti v končnico, potem ko je izgubil tri od zadnjih štirih tekem.

Na neki točki sezone je bil Delaware uvrščen med 10 najboljših ekip v državi. Potem so prišle poškodbe igralcev, kot je branilec Nolan Henderson. Mislim, da so Modre kokoši boljša ekipa in zmagujejo, čeprav se mora Henderson ukvarjati s poškodbami.

KONČNICA: Oglejte si celotno polje za prvenstvo FCS 2022

Fordham v New Hampshiru | 14 ur | ESPN+

Zmagovalec: Fordham

Prvak Co-CAA New Hampshire v prvem krogu pozdravlja Fordham. Potek New Hampshira do naslova CAA je bil impresiven, toda Fordhamov eksploziven napad je bolj impresiven. Vendar menim, da se bo ta tekma končala z več kot 70 točkami skupaj med obema ekipama, zahvaljujoč Fordhamovi površni obrambi.

Verjamem, da bo podajalec Fordham in verjetno finalist nagrade Walter Payton Tim DeMorat opravil streljanje.

Gardner-Webb v vzhodnem Kentuckyju | 17 ur | ESPN+

Zmagovalec: vzhodni Kentucky

Gardner-Webb je moral zaključiti sezono z nogometom na ravni končnice in premagal North Carolino A&T v igri, v kateri zmagovalec vzame vse. Vzhodni Kentucky je prejel skupno ponudbo ASUN-WAC za končnico.

Vzhodni Kentucky je dobil tekmo prvega kroga po zaslugi najboljšega branilca FCS Parkerja McKinneyja. Pričakujem vsaj štiri touchdowne signaliziranega igralca za zmago.

Severna Dakota v državi Weber | 16 ur | ESPN+

Zmagovalec: država Weber

Edini poraz Weber Statea je bil proti drugemu in tretjemu nosilcu v končnici. Severna Dakota je prav tako igrala težak razpored, toda Weber State je bil vso sezono videti kot ekipa med 10 najboljših. Vidim, da Weber State prevladuje v obrambni bitki z nizkimi točkami.

NOSEČAJ: Oglejte si celotno serijo končnice FCS 2022

Jugovzhodna država Missouri v Montani | 22. ure | ESPN2

Zmagovalec: Montana

Nočna kapa v prvem krogu je lahko največja težava v prvem krogu. Ali pa morda ne.

Montana se je pravkar prikradla v končnico z izidom 7-4, medtem ko je država Southeast Missouri potrebovala met kovanca, da bi vstopila.

AMPAK

Tako jugovzhodni Missouri State kot Montana bi lahko ostali brez svojih začetnih branilcev (Paxton DeLaurent oziroma Lucas Johnson) v tem dvoboju končnice. Če ena ekipa dobi svojega začetnika nazaj, druga pa ne, bi računal na zmago te ekipe.

Za te napovedi delam, kot da oba branilca ne bosta igrala. V tem primeru bom dal Montani prednost, saj bo igral doma z močno obrambo.

Idaho v jugovzhodni Louisiani | 19 ur | ESPN+

Zmagovalec: Idaho

Idaho je navdušil na poti do rekorda 7-4. Jugovzhodna Louisiana je dobila avto-licitacijo Southlanda z rezultatom 8-3. Tu zmaguje Idaho, ki ga vodi novi podajalec.

Če se Gevani McCoy vrne, mislim, da ta ne bo blizu, zahvaljujoč povezavi McCoy-to-Hatten. Če McCoy ne bo igral, mi je všeč, kar sem prejšnji teden videl od rezervnega igralca Jacka Layna, da sem prepričan o Vandalih.

Elon pri Furmanu | 12:00 | ESPN+

Zmagovalec: Elon

Mislim, da bo to najboljša tekma prvega kroga. Elon in Furman sta bila zagotovljena, da bosta glavni ekipi v zadnjem tednu sezone. To je žrebanje, vendar dajem prednost Elonu zaradi njegovega nadarjenega zadnjega polja. Quarterback Matthew McKay in runback Jalen Hampton bosta popeljala Phoenix do zmage.

Davidson v Richmondu | 14 ur | ESPN+

Zmagovalec: Richmond

Richmond je bil tekmo oddaljen od naslova CAA. Davidson je zmagal v svoji avtomobilski ponudbi za Pioneer Football League, ni pa osvojil konferenčnega prvenstva. Richmond je bil leta 2022 bolj preizkušen v bitkah. Richmondove izkušnje s težkimi nasprotniki mu bodo pomagale do zmage v prvem krogu.

AQ: Vsaka samodejna kvalificirana ponudba za končnico FCS 2022

Drugi krog | 3. december | ESPN+

Delaware v zvezni državi Južna Dakota št. 1 | 15 ur

Zmagovalec: država Južna Dakota

Glede te izbire sem okleval, ker je zdrava ekipa Delaware sposobna premagati zvezno državo South Dakota. Jackrabbits niso tuje razočaranje v končnici. Vendar Delaware že nekaj časa ni bil zdrav in ni znano vedeti, s kakšnimi udarci in modricami modre kokoši odidejo po prvi rundi. Država Južna Dakota zmaga to igro.

Fordham na št. 8 Sveti Križ | 12 ur

Zmagovalec: Sveti Križ

Holy Cross je potreboval zmagovalno konverzijo dveh točk v podaljšku, da je premagal Fordham v redni sezoni. Če se šoli srečata v drugem krogu, bo ta tekma ponovno zaključena.

Predvidevam, da bo Holy Cross že drugič letos premagal Fordhama. Crusaders so dokazali, da lahko zabijejo dovolj golov, da bi ostali v koraku s Fordhamom v svojem zadnjem nastopu. Mislim, da se bo sveti križ obrnil na motivirano obrambo, da bi dobil še nekaj postankov in zmagal.

SEME: Pojasnjen je pomen prvega nosilca v končnici FCS

Vzhodni Kentucky na št. 5 William & Mary | 14 ur

Zmagovalec: William & Mary

William & Mary sta celo sezono igrala soliden (večinoma) nogomet brez napak. To, da sem glavnemu trenerju Miku Londonu dal en teden, da se pripravi na ekipo, mi daje zaupanje, da bo Tribe poskrbel za posel proti vzhodnemu Kentuckyju.

Weber State na št. 4. Montana State | 15 ur

Zmagovalec: država Weber

V redni sezoni je Montana State premagala Weber State s 43-38, s petimi točkami razlike. V porazu je bil Weber State boljši s 24-9, kar je omogočilo največ štiri varovalke pred napakami pri dolgih udarcih. To je zamah za osem točk.

Mislim, da je Weber State popravil svoje težave z izključitvijo in v povratni tekmi premagal Montano State.

Montana na št. 3 Država Severna Dakota | 15:30

Zmagovalec: država Severna Dakota

Montana bo v Fargodome pripeljal bodisi krhkega branilca ali rezervnega branilca. To ne bo dobro za obrambo države Severna Dakota. Tu zmagajo Bisonsi.

2022 HBCU: Spremljajte vse, kar se dogaja v nogometni sezoni HBCU 2022

Idaho pri Samfordu | 15 ur

Zmagovalec: Samford

Če se Idaho pomeri s Samfordom v drugem krogu, bi morala biti to dobra tekma. Samford je zmagal na tekmovanju, ker je bil branilec Michael Hiers v napadu vedno eden najboljših v državi. Združite to z obrambo, ki ima tri zmage na lestvici in še eno zmago nad ekipo v končnici, in imeli boste ravnotežje, potrebno za zmago Bulldogs.

Elon na št. 7 UIW | 14 ur

Zmagovalec: UIW

UIW je zmagal na prvem tekmovanju v končnici, saj Elon nima odgovora za branilca Lindseyja Scotta ml. in napad z visokim rezultatom.

Richmond na št. 2 Država Sacramento | 17 ur

Zmagovalec: Sacramento State

Izpad Sacramento Statea tukaj ne bi bil presenečenje glede na njegovo nedavno zgodovino končnice. Vendar mislim, da bo sistem dveh branilcev sprožil napad Richmonda in bodo Hornetsi zmagali.

ZGODOVINA PRVENSTVA: Vsak prvak v nogometni zgodovini FCS

Četrtfinale | 9/10

št. 8 Južna Dakota State #1 Holy Cross

Zmagovalec: država Južna Dakota

Država Južna Dakota premaga Holy Cross v bitki ekip, ki so neporažene proti konkurenci FCS. Jackrabbits imajo obrambo, ki upočasni podajalca Crusaderja Matthewa Sluke za dvojno grožnjo.

Weber State na št. 5 William & Mary

Zmagovalec: William & Mary

Weber State je morda priljubljena izbira tukaj, saj so Wildcats izgubili le dve tekmi Big Sky, vendar vidim, da bosta William & Mary zmagala na tej tekmi. Tribe ima elitni duo, ki hiti po podajah, ki bo pustošil v zaledju države Weber.

št. 6 Samford na št. 3 Država Severna Dakota

Zmagovalec: država Severna Dakota

Država Severna Dakota premaga Samford zaradi Bisonove igre v jarkih. North Dakota State bo v četrtfinalu premagal Samforda.

št. 7 UIW na št. 2 Država Sacramento

Zmagovalec: UIW

V tej igri sta dva od štirih prekrškov z najvišjim številom točk v FCS. V kakšnem številu bo strel, je vse odvisno od branilcev. UIW ima nedvomno najboljšega tekača v državi v liku Lindsey Scott Jr., medtem ko se bo Sacramento State obrnil na Jakea Dunniwaya in Asherja O’Haro. Rahla prednost tukaj gre Scottu Jr., kar UIW-ju prinese žalostno zmago.

ŠTEVILKA OBZVOJA: Šole z največ prvenstvi FCS

Polfinale | 16/17

št. 5 William & Mary v državi #1 Južna Dakota

Zmagovalec: država Južna Dakota

South Dakota State je ena najbolj nadarjenih ekip v državi. Na vsakem položaju v napadu in večini položajev v obrambi imajo Jackrabbits dobrega, če ne elitnega igralca. Ta talent bo zasenčil Williama & Mary in državi Južna Dakota prinesel drugo prvenstvo v treh letih.

Kdaj. 7 UIW na št. 3 Država Severna Dakota

Zmagovalec: država Severna Dakota

Zvezna država Severna Dakota je vedno znova pokazala, da lahko zaustavi številne zločine. Ko UIW pride v Fargodome, bodo kardinali zadnji napad, ki se bo ustavil. Od tam naprej Bisonov fizični napad s TaMerikom Williamsom in Hunterjem Luepkejem opravi delo.

VEČ: Najboljši vzdevki in maskote v FCS

Tekma prvenstva FCS 2022

št. 3. Zvezna država Severna Dakota proti št. 1. Zvezna država Južna Dakota

Prvak FCS 2022: zvezna država Južna Dakota

Tekma med Severno Dakoto in zvezno državo Južna Dakota na tekmi državnega prvenstva FCS je morda najbolj pričakovana tekma za naslov v zgodovini FCS. Igre bodo zaznamovale petič, ko sta se dva največja tekmeca FCS srečala v postsezoni, vendar bo to prvič, da bo naslov na nitki.

🏆: Informacije o tekmi prvenstva FCS

Država Južna Dakota je bila najuspešnejša ekipa proti Bisonom v svoji dinastiji, saj so Jackrabbits zmagali tri zaporedne tekme v rivalstvu. Država Južna Dakota je v tej sezoni že dokazala, da lahko enkrat premaga Severno Dakoto; zajci bodo to storili še enkrat za vse frnikole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *