Fantasy football rezultat je nedeljski popoldanski praznik

rad rečem vsaka serija točkovanja NFL je čudna na svoj način. Kaos je produkt. To pričakujemo mi kot fantazijski menedžerji. Poskušamo izkoristiti entropijo, če le lahko. Obrnemo se v drsanje. In človek, v zgodnjem oknu 11. tedna je bilo veliko fantazijskega drsanja. Več znanih zvezdnikov je pred zahvalnim dnevom pripravilo fizične predstave.

Začetek v Detroitu, kjer Josh Allen je bil zgodaj nedosleden in končal s samo 197 jardi, enim dotikom in pičlimi sedmimi jardi. Ga je nedavna težava s prestrezanjem prestrašila? Mogoče se je bal, da bo naredil napako. Buffalo je še vedno prišel do lahke zmage – tudi če je Cleveland ukradel udarec v zadnji sekundi proti razponu – vendar je bila to Allenova najslabša fantazijska igra tega leta doslej. Teh 12,58 točke ne kupi veliko.

Medtem, Jacoby Brissett uspeval – nekaj od tega v času smeti – na poti do 324 jardov in treh dotikov. Amari Cooper (8-113-2) dokončno odcepil in Donovan Peoples-Jones (5-61-1) je končno zlomil pečat na svojem računu za touchdown. Še dobro, da je imel Cleveland nekaj bežnega uspeha, kajti Nick Chubbtako kot Allen je imel šokantno slabo igro (14 nosilcev, 19 jardov).

Morda ste imeli veliko upanja, da bodo Ravens položili drva na Panthers – Baltimore je bil navsezadnje doma mesen favorit z 12 točkami. Ampak Lamar Jackson bil je omejen na en touchdown (vsaj na tleh) in 240 jardov prekrška, kar je dobro za 16,46 fantazijskih točk Yahooja, in Ravens so prišli na vrh z dolgočasno zmago 13-3. Jackson ni izgubil tvoje fantazijske igre zaradi tebe, vendar ti zagotovo ni ničesar prinesel.

Osredotočil se je le na dva glavna igralca, ko je metal po igriščih. Mark Andrews (6-63-0) je seveda igral v vseh fantasy ligah. Demarcus Robinson (9-128-0) ni. To je sedmo leto Robinsonove redne kariere; šele drugič je pretekel 100 jardov in šele tretjič je zasenčil 70 jardov. Kupi enega za genija obupa.

10. Demarcus Robinson iz Baltimore Ravens ima malo domišljijske vrednosti

Demarcus Robinson je vodil fantazijo – le da je bilo zelo malo fantazijskih menedžerjev dovolj obupanih, da bi ga igrali. (Fotografija Rob Carr/Getty Images)

Kenijski Drake ni šel banane v odsotnosti Gus Edwards. Drake je zbral 10-46 hitenja in dva kratka sprejema. Brez touchdownov. Brez fantastične slave.

Nočem povedati veliko o Pantherjih. D’Onta Foreman (11-24-0) ni imel tekalnih stez. DJ Moore je bil zvodnik Baker Mayfield. Nikoli si nisem mislil, da bom tako obupno gledal Sam Darnold Igraj ponovno.

Eagles so imeli najslabši rezultat v tem letu, čeprav so nekako pobegnili z zmago 17-16 v Indianapolisu. Levi premagali Giants, vendar Jared Goff vrgel le 165 jardov – brez dotika. Jamaal Williams (tri konice) ostaja duhovna žival Detroita in D’Andre Swift zadel v smeti, čeprav Lions še naprej omejujejo njegovo delo (osem dotikov, 32 jardov).

[Black Friday Sale: 50% off Yahoo Fantasy Plus to access premium tools]

Levja obramba je bila pripravljena na zaustavitev Saquon Barkley in uspelo je – 15 nosilcev, 22 jardov. Barkley je imel tudi dvakrat ulov za 13 jardov. daniel jones je bil priročen pri lovljenju, metu za 341 jardov, teku še 50 jardov in doseganju dveh touchdownov. Če ga potrebujete Wan’Dale Robinson (9-100-0) oz Darius Slayton (5-86-0) medtem ko igra obup, ste nekoliko zaslužili.

Vremenski bogovi so uničili celo nekaj zanesljivih udarcev. Graham Gano izgubil dve dodatni točki v vetrovniku v New Jerseyju. Nick Folk imel peklensko vreme z vetrom Foxboro, a na srečo za Novo Anglijo, Zach Wilson je bilo še slabše. Patrioti so pobegnili z zmago (in nagradno igro) zahvaljujoč povratku z touchdownom v zadnji minuti. Nikomur ni treba znova gledati tega festivala z zamudo 10-3.

Oh, na srečo bi lahko nastavili uro na nekaj stvari. Chris Olave (5-102-1) je ves dan tekel mimo branilcev Ramsa. Jonathan Taylor je imel skupno 94 jardov in rezultat ter Michael Pittman in Parris Campbell oba sta bila ugledna. Cole Serf ni šlo v Atlanti (3-35-0), ampak Justin Fields (153 zrak, 85 zemlja, dve točki), David Montgomery (skupaj 121 jardov, en rezultat) i Darnell Mooney (4-29-1) vsi so se pojavili. Mooney je bil večino dneva prost; zlahka bi naredil več. Upamo, da bo Fields zdrav do 12. tedna – pozno v porazu proti Atlanti si je zvil levo ramo.

Sokoli so storili, kar počnejo običajno – držali so žogo stran od svojih najboljših igralcev. Drake London je imel samo eno lovljenje na treh tarčah, vendar je bil vsaj dotik na dva jarda. Cordarrelle Patterson delil z dvema drugima tekačema (Tyler Allgeier, Marcus Mariota), ne da je 10-52-0 slab zapis. Pattersonov fantastičen dan je rešil povratni udarec s 103 jardi. Kyle Pitts imel je pet tarč, tri lovljenja, 43 jardov. Včasih so zračna dvorišča, včasih molitvena dvorišča.

Ne morete vedno dobiti, kar želite, včasih pa dobite, kar potrebujete. Ne glede na to, kako razočaranje je bilo vaše okno 13:00, vedno obstaja možnost, da je vaš nasprotnik naletel na več zgodnjih lukenj kot vi.

Ampak hej – vedno je okno ob 16.00.

Spremljajte nas za več vzponov in padcev v 11. tednu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *