Fantasy Football Rankings Week 12: Sleepers, starts, seds | Latavius ​​​​Murray, Demarcus Robinson in drugi

Kaj prinaša lestvica fantazijskega nogometa v 12. tednu? Prispevek k zabavi ob zahvalnem dnevu. No, več kot 10 najslabših prilog za zahvalni dan, toda medtem ko razpravljamo o tem, ali je brusnična omaka hrana, naj vam privoščimo spanec za 12. teden ter zadnje nakupe in prodaje sezone NFL.

*** Oh! In morda bomo našli rešitev za problem pripomočkov za razvrščanje z uporabo Fantasy Nation (prek Football Diehards). Vse tri tabele rezultatov delujejo in jih je mogoče urejati (za razliko od prejšnjih), pripomoček pa vam bo omogočil pomikanje v sistemu Android (brskalnik) brez uporabe dveh prstov! JUHU! ***


#CheckTheLink starost
Zavrnitve odgovornosti | Prava SOS lestvica
Fantasy Football 101 (začne, sedi, zamenja, več)
Vse v nogometu (video pod)


2022, 12. teden Fantasy Football Sleepers

🚨 OPOZORILO 🚨 To so zaspanci. Ne bo 100 % posnemal moje uvrstitve. To je vsestransko in pogosto prinaša več tveganja.

ČETRTOBRATEC

MOŽEN ZAČETNIK: Geno Smith, SEA — Slaba predstava Russella Wilsona v 11. tednu je bila prvič, da branilec ni vrgel za touchdown ali povprečno 16,7 točke proti Raidersom. Pravzaprav je Wilson dosegel 26,4 v prvi tekmi z Raiders, Davis Mills in Andy Dalton pa sta v svojih igrah uspela vreči dva touchdowna. Smith ima 2+ touchdowna na vseh tekmah, razen na dveh, vključno s štirimi zaporednimi proti Seahawks.


BEŽI NAZAJ

MOŽNI STARTER: Latavius ​​​​Murray, DEN — Kot je omenjeno pri opustitvah, je to zadnje polje zdaj skoraj vse Murray, in čeprav se napad še vedno ne more umakniti, ima delo zvonika vrednost. Seveda je nizko nadstropje, a igra pomaga, saj so bili Panthers odgovorni za nori 9. teden Joeja Mixona. Dovolili so tudi Darrellu Hendersonu, Tylerju Allgeierju in Tevinu Colemanu — da, prav ste prebrali —, da dosežejo 12+ točk.

ZDRAVA MARIJA START: Raheem Mostert, MIA — Kako izgledajo ti zadnji rezultati: 10,0, 11,3, 11,8, 15,3, 22,5, 35,0, 35,3? Teh sedem je prišlo na zadnjih petih tekmah proti Teksašanom … samo pet! Medtem ko je Jeff Wilson zdaj prvi strelec Dolphinsov, ima Raheem Mostert dovolj prednosti, da doseže dvomestno število v isti igri, tako kot sta to dosegla Dontrell Hilliard in Kenneth Gainwell.


ŠIROK SPREJEMNIK

MOŽEN ZAČETEK: Drake London, ATL — Ker je Kyle Pitts končal leto, bi se moral Marcus Mariota 50 % časa zanašati na London. Težava je v tem, da bi še vedno v povprečju dosegal le 11 golov na teden. Kljub temu, da so poveljniki igrali bolje, še vedno zagotavljajo 10. najbolj ugodno tekmo v širšem tednu v 12. tednu. Brandin Cooks je prejšnji teden šel na 6-3-70-0, in čeprav se tega ne da spotakniti, je še vedno uporaben, če ste slabi v sprejemniku.

MOŽEN ZAČETNIK: Allen Robinson, LAR — Ob predpostavki, da je John Wolford branilec, ima Robinson veliko igro ekipe Cooks/London. Ima tudi najboljši dvoboj v tednu s Chiefsi, ki prisili nasprotnike, da igrajo dohitevanje, hkrati pa je ranljiv za podajo. Tako kot London je to tvegana igra, toda Josh Palmer in Keenan Allen sta imela prejšnji teden odlične igre, medtem ko je bil Christian Kirk dober v 10. tednu, poleg tega pa je Zay Jones v isti igri dosegel 10-8-68-0.

ZDRAVA MARIJA START: Demarcus Robinson, BAL — Kot je omenjeno pri odpovedih, je morda Robinson odgovor za sprejemnike Ravens? Je morda tekma Jaguarjev odgovor na to, kaj moti Lamarja Jacksona? Od 6. tedna (pet tekem) so Jaguarsi oddali sedem dvomestnih iger, vključno z Michaelom Pittmanom in Parrisom Campbellom (ista tekma), Dariusom Slaytonom, Jerryjem Jeudyjem in še enim parom soigralcev v Marquez-Valdesu Scantlingu in Kadariusu Toneyju. V Robinsonovih dveh tekmah z osmimi in devetimi tarčami ima 6 proti 64 (9,4 točke na tekmo) oziroma 9 proti 128 (17,3 točke na tekmo), tako da upamo, da bo Jackson vrgel še nekaj več.


TESEN KONEC

ZDRAVA MARIJA START: Foster Moreau, LV — Če vam še nihče ni rekel, da začnete s tesnimi konci proti Seahawksom, popravimo to. Tudi če vzamete predstavo Taysom Hill proti njim, Seahawks še vedno dovoljujejo 10,4 FPPG v nasprotnem jardu na sprejemnika in pet touchdownov. Ker Darrena Wallerja in Hunterja Renfrowa ni več v postavi, ima Moreau prednost TE1, če lahko ponovi svojo predstavo v 10. tednu (3-43-1 ta teden izgleda precej enostavno).


Zabava z uvrstitvijo!
Top 10 najslabših prilog za zahvalni dan

Spet je teden hrane… no, seveda je tu zahvalni dan. In zahvalni dan sem že uvrstil med najboljše, tako da je zdaj čas za najslabše!

 1. Ambrozija solata — Ne vem, katera samorogova vila, izgnana v pekel, je pomislila na to, toda ta sadež je gorivo za nočne more.
 2. Solata, solata — Solata? Kdo se na zahvalni dan trudi zdravo prehranjevati ali želi za začetek izgubljati čas s solato? Samo pojdite k dobrim stvarem!
 3. Izboljšan pladenj za zelenjavo — Najbolj lena priloga — ali tvoj ubogi prijatelj, ki je porabil pet minut in dolarjev, da je prinesel svoj “prispevek k zabavi” … ki sploh ne jedo, medtem ko požre vse dobre stvari — in imaš to.
 4. Juha — Tako kot solata, zakaj izgubljamo čas s stvarmi pred obrokom. Nihče ni bolan. Naj bo hrana na vodi izven zahvalnega dne!
 5. zeljna solata — Obožujem zeljno solato, vendar nima mesta ali pomena na zahvalni dan.
 6. Kremna špinača — Je to dip? To ni priloga, to je gotovo. To je bolj podobno tistemu, ko je moj pes pojedel koščke zelene igrače in jo vrgel.
 7. Brusnična omaka — To bo poželo največ sovraštva, ker poznam mnoge, ki obožujejo to rdečo, želatinasto kroglico “sadja”.

 8. Koruza – Koruzni storž? Seveda. Ampak to je stran peke/kuhanja. Koruzni kosmiči, ali še huje… v pudingu… so nagnusni.
 9. Enolončnica iz sladkega krompirja — Naj dodamo še eno vrsto pire krompirja, a takega, ki ima skoraj nagnusno teksturo, in nato na vrh damo marshmallow? To ni žito ali taborni ogenj. Opomba: Pravzaprav imam rad narezan sladki krompir z glazuro iz sirupa/rjavega sladkorja (brez marshmallowa). Predvidevam, da je tehnično kandiran jam?
 10. enolončnica iz stročjega fižola — Kako lahko stročji fižol še poslabšamo? Nalij jim juho! Kremna – pogosto gobova – juha in hrustljava čebula sta boljša? Bleh.

KUPUJE IN PRODAJA

Glede na to, da je za mnoge zadnji rok za menjavo ta teden, bom naštel nekaj najboljših in najslabših SOS za končnico (samo)

Nakupuje

 • Jimmy Garoppolo, QB, SF — 1 st
 • Aaron Rodgers, QB, GB — 8
 • Alvin Kamara, RB, ŠT — 2
 • Isiah Pacheco, RB, KC — 4
 • Jonathan Taylor, RB, IND — 6
 • George Pickens, WR, PIT — 3
 • Allen Lazard, WR, GB — 4
 • DJ Moore, WR, CAR — 5.: če se oddaljijo od Mayfielda
 • Greg Dulcich, TE, DEN — 4

Prodaja

 • Trevor Lawrence, QB, JAX — 32
 • Joe Burrow, QB, CIN — 30
 • Josh Jacobs, RB, LV — 32
 • Nick Chubb, RB, CLE — 29
 • Jeff Wilson, RB, MIA — 27
 • Christian Kirk, WR, JAX — 32
 • Allen Robinson, WR, LAR — 30
 • Tee Higgins, WR, CIN — 29

12. teden Fantasy Football Projekcije

🚨 GLAVO POKONCI 🚨 Lahko se razlikujejo od mojih in mojih vrst uvrstitve so vrstni red, v katerem bi začel igralce zunaj dodatnega konteksta, kot je “Potrebna je največja rast, tudi če je tvegana.” Tudi na podlagi 4 točke TD za QB, 6 točk počitka in Half-PPR

Povezava za prenos je bila dodana v četrtek

*** To so št posodobljeno nedeljsko jutro FYI***


12. teden Fantasy Football lestvice

🚨 GLAVO POKONCI 🚨

 • Morda smo našli rešitev za problem pripomočkov za razvrščanje z uporabo Fantasy Nation (prek Football Diehards). Vse tri tabele rezultatov delujejo in jih je mogoče urejati (za razliko od prejšnjih), pripomoček pa vam omogoča pomikanje v sistemu Android (brskalnik) brez uporabe dveh prstov! JUHU!
 • Redno se posodablja, zato se vračajte, dokler zasedba ni zaklenjena.

(Fotografija Mitchell Leff/Getty Images)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *