Fantasy Football Rankings Week 11: Sleepers, starts, seds | Brian Robinson, Greg Dulcich in drugi

To je teden od 11. in naslednji teden je zahvalni dan. Poleg tega večina trgovinskih rokov sovpada z zahvalnim dnevom, zato se bomo osredotočili na razporede končnice za nakupe in prodaje. Ne pozabite, 101 komad, ki vam bo v pomoč pri časovni razporeditvi, trgovinskih odločitvah in postavah, poleg tega pa še razvrstitev zabave tega tedna (in predlogi bralcev) – najboljši televizijski in filmski nasilneži.

*** Oh! In morda bomo našli rešitev za problem pripomočkov za razvrščanje z uporabo Fantasy Nation (prek Football Diehards). Vse tri tabele rezultatov delujejo in jih je mogoče urejati (za razliko od prejšnjih), pripomoček pa vam omogoča pomikanje v sistemu Android (brskalnik) brez uporabe dveh prstov! JUHU! ***


#CheckTheLink starost
Zavrnitve odgovornosti | Real SOS (APA – posodobitev v sredo)
Fantasy Football 101 (začne, sedi, zamenja, več)
Vse v nogometu (video pod)


Teden 11 Fantasy Football Sleepers 2022

🚨 OPOZORILO 🚨 To so zaspanci. Ne bo 100 % posnemal moje uvrstitve. To je vsestransko in pogosto prinaša več tveganja.

ČETRTOBRATEC

MOŽNI ZAČETNIK: Daniel Jones, NYG — Jones se je spet vrnil po koncu QB13, saj je ta teden še boljši tekmec. Jones ni tekel toliko kot v 3., 4. in 7. tednu, vendar je šele tretjič vrgel dva touchdowna. Lions so ena najboljših tekem, ki jih lahko najdete, s petimi branilci, ki dosegajo 24,7+ in petimi branilci, ki mečejo dva ali več touchdownov. Levi so dovolili tudi štiri igre s 40+ jardi na QB, vključno z bananami Justina Fieldsa v 10. tednu.


BEŽI NAZAJ

MOŽNI STARTER: Brian Robinson, WSH — Medtem ko se Antonio Gibson zdi prerojen v tej vlogi delitve časa, ne zanemarjajte Robinsona zaradi morebitne ponovitve v 10. tednu. Tekma Eaglesov ni bila ugodna, toda Robinson se je prebil v končno cono. Ta teden se mu ne bo treba veliko truditi, saj Teksašani dovolijo največ FPPG hitečemu branilcu z vodilnim v ligi 1407 jardov hitenja (naslednji najbližji je 1228) in 13 zadetki hitenja.

ZDRAVA MARIJA START: Cordarrelle Patterson in Tyler Allgeier, ATL — S skupno 38 jardi hitenja v 10. tednu — skupno 23 jardov glede na Allgeierjevo -17 jardov — bi lahko bilo težko začeti enega ali oba. Na srečo so se medvedi trudili, da bi ostali brez končne cone z dovoljenimi 12 hitrimi touchdowni, vključno s tremi igrami z več zadetki.


ŠIROK SPREJEMNIK

MOŽEN STARTER: Courtland Sutton, DEN — Tudi če lahko Jerry Jeudy igra ta teden, se Sutton splača začeti glede na redkost sprejemnika zaradi odpuščanj in poškodb. Ta napad pod vodstvom Russella Wilsona je bilo večinoma težko gledati, toda Raiders so morda zdravilo za to, kar jih pesti. Sutton in Jeudy sta v 4. tednu proti njim dosegla gol, Raiders pa so letos dovolili 10 dvomestnih zadetkov in osem touchdownov, vključno s tem, da so Mattu Ryanu omogočili, da je imel dobro predstavo ob njegovi vrnitvi.

MOŽNI ZAČETNIK: Josh Palmer, LAC — Chiefs so dovolili široko število dvomestnih točk v vsaki igri zunaj igre Malik Willis Titans, pri čemer so štiri igre soigralcev dosegle več kot 10 fantastičnih točk. Palmer se je vrnil v igro, kot je bil DeAndre Carter prejšnji teden, vendar je Carterjeva prednost odvisna od vrnitve Keenana Allena. Palmer je vseeno začel.

ZDRAVA MARIJA START: DJ Moore, CAR — Kot je navedeno v ta teden opustitev skrbi, je Moore morda nazdravil povratniku Bakerju Mayfieldu, a zato je zdaj na predstavi Zdrava Marija. Ravensi so v zadnjem času igrali bolje, vendar je vsak sprejemnik z 9+ tarčami proti Ravensom dal vsaj 8,5 fantazijskih točk, v povprečju 11,8 tarč, 114 jardov in štiri skupne touchdowne (in 18,0 FPPG). Seveda je to odvisno od tega, da Mayfield ni videti kot norec.


TESEN KONEC

ZDRAVA MARIJA START: Greg Dulcich, DEN — Nazaj k Broncosom in vem, da je verjeti v več kot eno ekipo veliko. Raiders se niso predali nobenemu tesnemu koncu, toda Gerald Everett, Zach Ertz in Travis Kelce so vsi odigrali dobre igre … še posebej Kelce (30,0 točke na tekmo). Preostali nasprotni nasprotniki so povprečni, vendar so Geoff Swaim, Jordan Akins, Taysom Hill in Kylen Granson v povprečju dosegli 7,7+ točke. Dulcich je prejšnji teden razočaral, a ima v svojih štirih tekmah 21 tarč, od tega 17 za 12-182-1 in 30,2 točke v prvih treh tekmah.


Zabava z uvrstitvijo!
Najboljši nasilneži v filmih in TV

Hvala @_jds_jds za to idejo. Šalil sem se, da je Rachaad White vzel denar za kosilo od Qandreeja Diggsa v Nemčiji, on pa je odgovoril tako, da je prosil za najboljše televizijske/filmske nasilneže vseh časov. Seveda je izjemno koristno videti, kako so nasilneži nagrajeni, vendar jih vrzimo ven (namenjena igra besed).

 1. Biff Tannen, Nazaj v prihodnost — Ko pomislite na “razbojnika”, verjetno ni lika, ki vam pride na misel hitreje kot Biff.
 2. Vegeta, Dragon Ball Z — Preden se je odrešil z žrtvovanjem svojega življenja (spoilers) proti Majin Buu, je bil Vegeta prvotni nasilnež likov Dragon Ball Z, ki jih je še naprej ustrahoval, čeprav se je občasno združil z njimi in na videz stisnjen v kot v sagi Cell, preden je pustil svojemu ljubosumje ga je spet premagalo. Verjetno najboljši DBZ (in Super) lik.
 3. Johnny Lawrence, The Karate Kid – Iskreno povedano, lahko bi trdili, da je John Kriese pravi razbojnik – še posebej, če ste gledali Cobra Kai – toda Lawrence je bil klasičen filmski razbojnik iz 80. let, s tem in vsem.
 4. Deebo, petek — Najmočnejši nasilnež vseh časov? Kraja verig in koles.
 5. Nelson Muntz, Simpsonovi — Všečno in sovražno hkrati.

 6. Joffrey Baratheon, Igra prestolov — Ali obstaja še kakšen nasilnež z večjim vplivom v krajši vladavini in seveda bolj veličastni smrti?
 7. Eric Cartman, South Park — Nekaj ​​uravnovešenih nasilnežev, prijateljev, smešnih in zoprnih bolj kot Cartman.
 8. Archer McGavin, Happy Gilmore — Mislim, moški poje kose $#@% za zajtrk!
 9. Draco Malfoy, Harry Potter — Tudi njegov obraz silovito kriči.
 10. Roger Klotz, Doug — Mimogrede, Roger je zdaj star 45 let. Večkrat zadržan v šoli, je starejši od Douga in njegovih prijateljev ter uživa v tem, da je mestni nasilnež. Tip se je samo ustavil pri Dougu in mu povedal, da ga kadi ali mu dela težave.
 11. Flash Thompson, stvari o Spider-Manu — Nenehno je sovražil in ustrahoval Petra Parkerja, a kot nekateri na seznamu se je pozneje odkupil tako, da je postal prijatelj s Petrom, potem ko je izvedel, da je Spider-Man in nato agent Venom.
 12. Fred O’Bannion, Omamljeni in zmedeni — To veslo. To je vse.
 13. Regina George, Zlobna dekleta — Tako grozen značaj, da se ti po maščevanju ne smili.
 14. White Goodman, DodgeBall — Toliko GIF-ov, ki so še vedno v uporabi (tapnite, šala, gospod Jokey in več, vključno z …)

 15. Ace Merrill, stoj mi ob strani — Poskušal ubiti otroka. Mislim…
 16. Angelica Pickles, Rugrats — Šla je na večino pustolovščin, vendar je bila Angelica tudi opolzka nasilneža drugih Rugratov, deloma najstarejša, deloma hujša zaradi svojega glasu.
 17. G. Burns, Simpsonovi — Bogat mučitelj zaposlenih v elektrarni in včasih celotnega mesta Springfield.
 18. Petič, neumnosti — Kasneje je postal Goofyjev prijatelj v Trapastem filmu, vendar je bil Goofyjev terorist in Duh božiča, ki še prihaja, v Disneyjevi Božični pesmi.
 19. Candace Flynn, Phineas in Ferb — Nikoli nisem gledala oddaje, toda moj zaročenec je želel, da bi bila med 20 najboljših.
 20. O’Doyles, Billy Madison — Generacije razbojnikov so umrle v eni naključni prometni nesreči.

KUPUJE IN PRODAJA

Po zaključku roka za menjavo bom naštel nekaj najboljših in najslabših SOS za končnico (samo)

Nakupuje

 • Jimmy Garoppolo, QB, SF — 4.: MORJE, WSH, LV
 • Lamar Jackson, QB, BAL — 6.: CLE, ATL, PIT
 • Derrick Henry, RB, TEN — 1.: LAC, HOU, DAL
 • Alvin Kamara, RB, ŠT — 2.: ATL, CLE, PHI
 • Leonard Fournette, RB, TB — 3.: CIN, ARI, CAR
 • George Pickens in Diontae Johnson, WR, PIT — 2.: CAR, LV, BAL
 • Chris Olave (in morda drugi), WR, ŠT — 5
 • Greg Dulcich, TE, DEN — 3.: ARI, LAR, KC
 • Pat Freiermuth, TE, PIT — 4

Prodaja

 • Tua Tagovailoa, QB, MIA — 30.: BUF, GB, NE
 • Joe Burrow, QB, CIN — 27.: TB, NO, BUF
 • Josh Jacobs, RB, LV — 32.: NE, JAMA, SF
 • Joe Mixon, RB, CIN — 30
 • Allen Robinson, WR, LAR — 32.: GB, DEN, LAC
 • Christian Kirk, WR, JAX — 28.: DAL, NYJ, HOU
 • David Njoku, TE, CLE — 30.: BAL, SV, WSH
 • Dallas Goedert, TE, PHI — 28.: KDO, IZ, ŠT

11. teden Fantasy Football Projekcije

🚨 GLAVO POKONCI 🚨 Lahko se razlikujejo od mojih in mojih vrst uvrstitve so vrstni red, v katerem bi začel igralce zunaj dodatnega konteksta, kot je “Potrebna je največja rast, tudi če je tvegana.” Tudi na podlagi 4 točke TD za QB, 6 točk počitka in Half-PPR

Povezava za prenos projekcij

*** To so št posodobljeno nedeljsko jutro FYI***


11. teden Fantasy Football lestvice

🚨 GLAVO POKONCI 🚨

 • Našli smo rešitev za problem pripomočkov za razvrščanje z uporabo Fantasy Nation (prek Football Diehards). Vse tri tabele rezultatov delujejo in jih je mogoče urejati (za razliko od prejšnjih), pripomoček pa vam omogoča pomikanje v sistemu Android (brskalnik) brez uporabe dveh prstov! JUHU!
 • Redno se posodablja, zato se vračajte, dokler zasedba ni zaklenjena.

(Fotografija Cooper Neill/Getty Images)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *