Fantasy Football lestvica za 12. teden 2022: Manekenka pravi, da Raheema Mostert začne, Joe Mixon sedi

12. teden razporeda lige NFL prinaša veliko težkih vprašanj za lastnike, ko postavljajo svoje postave za domišljijski nogomet. Če izberete preverjeno možnost, kot je npr svetniki tek nazaj Alvin Kamaraki se sooča s težko San Francisco 49ers obrambno fronto ali vrzite kocke na možnost z nižjo lastnino, visoko navzgor, kot je npr Šefi tek nazaj Isiah Pachecoki je prejšnji teden pretekel 107 jardov v zmagi nad Polnilniki? Je igralec kot Broncos tek nazaj Latavius ​​​​Murrayki naj bi po izpustitvi Denverja dobil večino dela Melvin Gordon III, na katerega se lahko zanesete v 12. tednu Fantazijski nogomet požirek? To so vrste vprašanj, na katera bodo lastniki morali odgovoriti, preden bodo v 12. tednu dokončali svojo strategijo za Fantasy Football. Preden nastavite svoje postave za Fantasy Football, preverite lestvico Week 12 Fantasy Football iz preizkušenega računalniškega modela SportsLine.

Ko je prišlo do razvrščanja igralcev, je model SportsLine premagal človeške strokovnjake Fantazijski nogomet zadnjih nekaj sezon, še posebej, ko so bile velike razlike na lestvici. Med sezono je lahko dobesedno razlika med zmago v ligi ali odhodom domov praznih rok.

Prejšnji teden je bil model izjemno priljubljen Kavboji tek nazaj Tony Pollard, ki pravi, da bo na svojem položaju končal med najboljših 10. Rezultat: Pollard je v nedeljski zmagi nad Vikingi. Kdorkoli ga je imel v postavi, je bil na dobri poti do velikega tedna.

Zdaj pa model, ki simulira vsakega NFL igra 10.000-krat, je razkril svojo nogometno lestvico za 12. teden sezone NFL 2022. Pojdite na SportsLine zdaj, da si jih ogledate.

Najboljši izbori za fantazijski nogomet 12. tedna

En igralec, na katerega je model naložen ta teden: Delfini tek nazaj Raheem Mostert. Ima dobre rezultate proti Rjavi, ki je žogo nosil osemkrat za 65 jardov in touchdown. Proti Brownsom je v povprečju dosegel 8,1 jarda na prenos, zdaj pa se bo pomeril z a Teksašani obramba predaja 178,9 jardov na tekmo, kar je zadnje mesto v ligi NFL.

Mostertova udeležba na parterju bi ta teden morala ostati nespremenjena, saj Dolphins pričakujejo svojo peto zaporedno zmago. V zadnjih tednih je bil tudi dejavnik v igri podajanja, saj je bil v dveh od zadnjih štirih nastopov tarča vsaj štirikrat. To je eden od glavnih razlogov, zakaj se je ta teden Mostert uvrstil med prvih 20, zaradi česar je dobra možnost za RB2 proti Texansom. Tukaj si oglejte, na koga še ciljate.

In velik šok: Bengalke tek nazaj Joe Mixon, ki je v svojih zadnjih dveh nastopih pretekel 173 jardov in štiri zadetke z dotikom, je močno zaletel in se še ni prebil med prvih 20 na svojem mestu. Mixon vstopi v 12. teden, uvrščen med najboljših 10 tako v poskusih hitenja (158) kot pri dotikih (6).

Vendar Mixon v štirih od zadnjih petih iger ni presegel 60 jardov in se bo soočil s škrto Tennessee Titans zagovor v nedeljo. Titani so na drugem mestu v ligi NFL po dovoljenih jardah, saj so predali le 82,2 jarda na tekmo na tleh. Pri zmagi Cincinnatija nad Titansi z rezultatom 19-16 v lanski sezoni je Mixon v povprečju dosegel le 3,9 jarda na prenos in končal s 54 jardi. S tako težkim nedeljskim dvobojem je Mixon igralec, ki bi moral razmisliti o postavitvi na klop v 12. tednu. Oglejte si, kdo še lahko zbledi tukaj.

Kako nastaviti lestvico fantazijskega nogometa za 12. teden

Model prav tako išče presenetljivega branilca, za katerega ne bi niti razmišljali, da bi končal med prvih 10 na vaši lestvici Fantasy Football Week 12. Ta izbor bi lahko pomenil razliko med veliko zmago in vrnitvijo domov brez ničesar. Vidite lahko samo, kdo je tukaj.

Torej, koga bi morali začeti in sedeti ta teden? In kateri presenetljivi branilec bi vas lahko popeljal do zmage? Obiščite SportsLine zdaj, da dobite Week 12 Fantasy Football Rankings za vsako pozicijo in si oglejte, kateri QB se bo pojavil od nikoder, da se bo uvrstil med 10 najboljšihvse iz modela, ki je močno prekašal strokovnjake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *