Echo, Fire Tablet, Eero in drugi se teden dni prej znižujejo na nizke cene za črni petek

Amazon ne želi, da čakate do Črni petek za začetek prazničnih nakupov. Od zdaj naprej lahko veliko prihranite pri različni strojni opremi Amazon, vključno z napravami Echo, Fire Tablets, napravami Blink in Eero ter drugimi. Prihranki so v nekaterih primerih znižani za več kot 50 % in bodo ostali v prodaji ves čas norosti črnega petka in kiber ponedeljka.

Tudi Amazon je pred kratkim napovedal, da bo to storil 48-urna ponudba se začne na zahvalni dan, 24. novembrazato sledi še več znižanj cen — preverite vse, kar bo znižano Amazonova razprodaja črnega petka tukaj Če pa ste medtem pazili na napravo, ki podpira Alexa, tablico Fire ali katero koli drugo znižano strojno opremo Amazon, je zdaj pravi čas, da se odločite. Če so pretekla leta kakršen koli pokazatelj, lahko pričakujete, da bodo različne barve in konfiguracije vsakega modela razprodane, še preden se veliki dogodek začne.

Ponudbe črnega petka Echo Dot

Amazon/CNET

S 50 % popustom lahko ta posodobitev Echo Dot 2022 ponudi veliko. Priljubljeni kompaktni pametni zvočnik z integracijo Alexa ima izboljšan zvok v primerjavi s prejšnjo generacijo, ki zagotavlja jasnejše vokale in globlje nizke tone. Ima tudi nov temperaturni senzor, ki pomaga nadzorovati druge pametne naprave, da bo vaš dom udoben. In z vgrajenim Eero lahko ta nova generacija združljivemu omrežju Eero doda do 1000 kvadratnih metrov Wi-Fi pokritosti. Preberite naš pregled Echo Dot 5th Gen.

Prejemajte opozorila o cenah za popolnoma nov Echo Dot (5. generacija, izdaja 2022) | Pametni zvočnik z Alexa | Premog

Več ponudb Echo Dot Black Friday:

Ponudbe črnega petka Echo Show

Amazon

Ta druga generacija pametnega zaslona Echo Show 5 ima 5,5-palčni zaslon, kamero z 2 milijona slikovnih pik s fizičnim zaklopom in ima integracijo Alexa. Echo Show 5 je odlična budilka, pametni zvočnik ali digitalni okvir za slike, zaradi česar je popoln pametni zaslon za vašo nočno omarico ali delovno postajo. Če boste svoj pametni zaslon uporabljali za prikazovanje receptov ali pretakanje vsebine, boste morda želeli izbrati večji model, na primer 8 ali 10. Preberite naš pregled Echo Show 5 (2. generacija)..

Prejemajte opozorila o cenah za Echo Show 5 (2. generacija, izdaja 2021) | Pametni zaslon z Alexa in 2 MP kamero | Deep Sea Blue

Več ponudb Echo Show Black Friday:

Ponudbe za črni petek Fire Tablet

Amazon/CNET

The Fire 7 tablica ima 7-palčni zaslon, 16 GB prostora za shranjevanje in do 10 ur delovanja baterije z enim polnjenjem. Preprosto lahko pretakate filme in oddaje, berete e-knjige, brskate po spletu, video kličete prijatelje in družino ter še veliko več. Poleg tega, če potrebujete več prostora za shranjevanje, lahko dodate do 1 TB s kartico microSD (naprodaj posebej).

Prejemate opozorila o cenah za Fire 7 Tablet: 40 USD

Več ponudb Fire Tablet Black Friday:

Ponudbe za črni petek Fire TV

Amazon

75-palčni model iz serije Omni Požarni televizorji ima vgrajen niz mikrofonov za daljno polje, kar vam omogoča, da ta televizor upravljate z glasovnimi ukazi z uporabo Alexa in se popolnoma opustite daljinskega upravljalnika. Alexa ponuja tudi prilagojena priporočila, kaj gledati. Poleg tega ta televizor ponuja podporo za 4K kot tudi HDR 10, Dolby Vision in Dolby Digital Plus, kar vam omogoča kinematografsko izkušnjo doma.

Prejemate opozorila o cenah za 75-palčni Fire TV Omni: 750 USD

Več ponudb Fire TV za črni petek:

Blink Black Friday ponudbe

Utripaj

Če iščete poceni video zvonec, ima Blink na voljo odlično možnost. Ti pripomočki so uporabni, saj boste prejeli opozorila, ko se vam nekdo približa, da boste vedeli, kdaj prispe podjetje ali paket. Ta posebni video zvonec je mogoče priključiti ali delovati s priloženo baterijo, kar vam daje optimalno prilagodljivost (in enostavno namestitev v primerjavi z nekaterimi konkurenti).

Preberite naš pregled Blink Video Doorbell.

Prejemajte obvestila o cenah za Blink Video Doorbell

Več ponudb Blink Black Friday:

Eero Black Friday ponudbe

Amazon/CNET

The Eero Pro 6E zagotavlja odlično zmogljivost in hitrost za vse generacije naprav Wi-Fi. Ima popolno podporo za Wi-Fi 6E, kar pomeni, da lahko pošilja signale v ultraširokopasovnem območju 6 GHz in vrata WAN, ki lahko sprejemajo dohodne žične hitrosti do 2,5 gigabita na sekundo. Ta trojni paket lahko zagotovi do 6000 kvadratnih čevljev pokritosti in v bistvu odpravi mrtve cone. Ima tudi vgrajeno podporo za Zigbee in Thread/Matter. Če imate velik dom in potrebujete hiter in zanesljiv signal v celotnem prostoru, je to dobra ponudba.

Prejemajte obvestila o cenah za Amazon eero Pro 6E Mesh Wi-Fi System | Hitre in zanesljive gigabitne + hitrosti | povežite 100+ naprav | Pokritost do 6.000 m2. ft. | 3 paketi, izdaja 2022

Več ponudb Eero Black Friday:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *