Eagles Rooting Guide za igre 11. tedna

11. teden redne sezone lige NFL 2022 je tu! Čas je, da gremo skozi a Philadelphia Eagles-osredotočen vodnik za navijanje za vse igre v 11. tednu.

Ta vaja bo letos še posebej zanimiva, saj imajo Birds zaradi izbire v prvem krogu več stvari za skrb kot običajno. New Orleans Saints leta 2023 NFL osnutek.

prek ESPN:

NFL OSNUTEK ODREDBE 2023

prek Tankathon:

IGRA ORLOV

PHILADELPHIA EAGLES pri INDIANAPOLIS COLTS: Birds se morajo vrniti z zmago, potem ko jih je razočaral Washington. Ohraniti moramo vodstvo v NFC. Očitno navijam za Eagles.

NFC VZHOD

WASHINGTONSKI KOMANDARJI v HOUSTON TEXANS: Čeprav so Eagles pravkar izgubili proti Commanders, obstaja argument, da bi jih morali videti v končnici nad še vedno grozečo ekipo San Francisca. Zato morda ni najslabše videti, kako zmagujejo tukaj. Toda za navijače Saints, ki Phillyju dolgujejo, da so čim večji, zmaga Texansov daje možnost, da so še bolj ugodni. Navijam za Teksašane.

DETROIT LIONS pri NEW YORŠKI VELIKANI: Eagles so trenutno le eno tekmo pred Giantsi. Zmaga Lions bi bila prav tako dobra, če bi zagotovili, da Detroit zaostaja za Saints, ki dolgujejo Phillyju na naboru. Navijam za leve.

DALLAS COWBOYS pri MINNESOTA VIKINGS: Zmagajoč scenarij za Eagles. Razen neodločenega rezultata, bodisi 1) Eagles dobijo več blazine na vrhu NFC z porazom proti Vikingom ali 2) Eagles dobijo večjo blazino na NFC East z izgubo proti Cowboys. Argument tukaj je, da je prvi rezultat boljši. Cilj Eagles bi moral biti več kot zgolj varnost divizije; vse je v tem, da dobiš prvo seme. Navijam za Cowboyse. (Zajemite sapo!)

NFC PLAYOFF SLIKA

SAN FRANCISCO 49ERS pri ARIZONA CARDINALS: Eagles bi verjetno raje videli, da bi San Francisco izpustil končnico ali vsaj dobil najnižjo možno postavo v končnici. Zmaga Cardinals prav tako pomaga zagotoviti, da Arizona ostane za Saints izborom, ki jih dolguje Phillyju na naboru. Navijam za kardinale.

DRAFT PICK WATCH

LOS ANGELES RAMS pri NEW ORLEANS SAINTS: Ovni so grozni, zato bi lahko svetniki to zmagali. Eagles bodo upali, da temu ni tako. Navijam za Ramse.

CHICAŠKI MEDVEDKI pri ATLANTA FALCONS: Zmaga Falcons bi bila boljša z vidika potiskanja slabše ekipe na mesto wild card. Raje bi videli, da jim uspe kot San Franciscu ali Washingtonu. Toda zavoljo izbire svetnikov, ker je Philly tako naklonjen, je bolje videti zmago Chicaga. Zmaga tudi pomaga izboljšati moč Eagles v tiebreaku za zmagovalca, če lahko Birds premagajo Bearse kasneje v tej sezoni. Navijajte za medvede.

CAROLINA PANTERJI pri BALTIMORE RAVENS: Panthers verjetno ne bodo zmagali, a pretres bi prispeval k temu, da bi bil izbor svetnikov, ki dolguje Phillyju, še bolj ugoden. Pantherji so trenutno en izbor pred tem izborom. Navijam za Pantherje.

CLEVELAND BROWNS pri BIVOLJI RAČUNI: Najboljše za zmago Brownsov, tako da izbor Clevelanda, ki ga dolguje Houstonu, zaostaja za izborom Saints, ki ga dolgujejo Phillyju. Navijam za Brownse.

NEW YORK JETSI pri NEW ENGLAND PATRIOTS: Patrioti so bližje prehitevanju izbire Saints, ki jim dolgujejo Philly. Navijam za Patriote.

LAS VEGAS RAIDERS pri DENVER BRONCOS: Raiders so trenutno pred izborom Saints, ki jim dolguje Philly. Navijajte za Raiders.

CINCINNATI BENGALS pri PITTSBURGH STEELERS: Steelers so večja grožnja za napredovanje pred Saints, ki dolgujejo Phillyju. Zagon Steelersov.

NAČELNIKI MESTA KANSAS pri LOS ANGELES POLNILNIKI: Chargerji so večja grožnja napredovanju kot Saints, ki dolgujejo Phillyju. Navijajte za Chargerje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *