Dragi zvočnik Beosound A1 je pravkar dobil popust na črni petek

Bang & Olufsen običajno ni bila blagovna znamka, ki bi jo opazili pri znižanju svojih izdelkov za črni petek, vendar je v zadnjih nekaj letih spremenila svojo melodijo in eden njenih najboljših zvočnikov je prejel okusen popust.

Zvočnik Beosound A1 2. generacije, ki smo mu leta 2020 podelili pet zvezdic, je od izklicne cene znižal 60 GBP pri 179 £ prek Amazona.

Ko smo prvič pregledali brezžični zvočnik, je njegova cena znašala 200 GBP, vendar se je cena pozneje med Covidom dvignila na 239 GBP, tako da je to znižanje znižalo cene, ki jih nismo videli od črnega petka 2021. Za več naših najboljše ponudbe za črni petekpreverite našo stran za podrobnosti o vseh najnovejših ponudbah.

Bang and Olufsen Beosound A1 je prejel dobrodošel popust na črni petek

Bang and Olufsen Beosound A1 je prejel dobrodošel popust na črni petek

Eleganten brezžični zvočnik Bang & Olufsen z odličnim zvokom je zdaj po najcenejši ceni, kar smo jih videli na Amazonu v zadnjem letu.

  • Amazon UK
  • Prihranite 60 GBP
  • Zdaj 179 GBP

Oglejte si ponudbo

Obstaja razlog, da smo temu prenosnemu brezžičnemu zvočniku kljub njegovi ceni dali pet zvezdic, in to zato, ker zagotavlja fantastično zvočno zmogljivost. Kakovost zvoka, ki prihaja iz zvočnika te velikosti, je bila nepričakovana, s presenetljivo močnim basom, odlično čistostjo, podrobnostmi in nevtralno zmogljivostjo, ki je zagotovila, da je vsaka pesem, ki smo jo predvajali skozi ta zvočnik, dala odličen občutek tona v celotnem frekvenčnem območju. To je prenosni zvočnik z naravnim zvokom, dinamičen in izrazit ter zagotovo eden najboljših zvokov, kar smo jih srečali v zadnjih letih.

Je tudi prvi zvočnik Bluetooth z glasovno podporo s podporo Alexa. Zanaša se na Bluetooth povezavo zvočnika z mobilno napravo, da prikliče Alexa, in v našem času je dobro deloval, saj se je v večini primerov odzval na klic. Včasih se ni vedno odzvala na besedo za bujenje ali pa je bila počasna, ko je naš pametni telefon uporabljala za druga opravila, a če ste jasni z navodili, je dovolj hitra.

Zaradi zasnove IP67 je popolnoma odporen na vodo in prah, tako da ga lahko vzamete zunaj, ne da bi vas skrbelo, da bi ga poškodovali elementi/vreme. Podpora za Bluetooth aptX in aptX Adaptive odpre zvočnik za sprejem zvoka višje kakovosti, s podporo za Apple Fast Pair, Google Fast Pair in Microsoft Swift Pair za hitro seznanjanje z združljivimi napravami. Življenjska doba baterije je 18 ur pri običajni glasnosti poslušanja.

Je tudi eden izmed privlačnejših prenosnih zvočnikov na trgu. Oblikovala jo je Cecile Mainz, je elegantna in lepo oblikovana zvočna naprava iz vrhunskih materialov, ki izstopa od drugih zvočnikov. V zvezi s tem od Bang & Olufsen ne bi pričakovali nič manj.

Beosound A1 2nd Gen je odličen prenosni zvočnik in ta ponudba za črni petek je najcenejša, kar smo jih videli od leta 2021. Če imate radi odličen slog in eleganten zvok, morate preveriti to ponudbo B&O.

Bang & Olufsen Beosound A1 Keepa cena

Najboljše zgodnje ponudbe za črni petek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *